IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Paljon ulkoilua tänään.Maanantai 19.10.2020 07:22

Maanantai. Viikon paskin päivä. Mutta mun mielestä nää maananai päivät ei tunnu pahalta. Tulee vaan semmoinen fiilis että jee. Uusi viikko taas alkaa. Olo on nyt tosi hyvä tällä hetkellä. Pääsin sängystä ylös vähän ennen seitsemää. Aijon taas hyvällä fiiliksellä aloittaa tämän uuden viikon. Nyt tuntuu ihan siltä että on paljon energiaa. Saanut taas levättyä viikonloppuna. Olin eilen parhaan kaverin luona kylässä.
Sillä oli todella hieno kämppä! vaikka se oli yksiö niin siellä oli paljon tilaa. Paras kaveri oli saanut kaikki tavarat paikalleen. Sillä oli hieno takapiha missä oli omenapuu. Paras kaveri asuu rivitalossa. Nyt tiedän missä se asuu. Helppo mennä sitten sinne aina. Eikä asu kun kävelymatkan päässä. En ole vielä lukenut uutisia että ketkä kaksi lähtivät bb talosta. Luen sen uutisen kohta ja katson sitten tänään sen eilisen bb jakson. Ai niin taloon tuli nyt neljä uutta asukasta. Mielenkiinnolla odotan millaisia ne on! Mutta Joel on vaan mun suosikki ja Marko. Luulen että ne kaksi jäivät vielä taloon. Ai niin salkkarit tulee taas tänään. Pakko taas katsoa. Saa nähdä mitä tällä viikolla tapahtuu salkkareissa. Mun pitää käydä tänään apteekissa. Hakemassa noita karpalokapseleita. Ne on nyt loppu. No onneksi niitä saa lisää apteekista. Eikä maksa kuin 11 euroa pieni paketti niitä. Missä on 20 kapselia. Ai niin mun pitää myös tarkistaa paljon mulla on masennuslääkettä vielä. Sitäkin pitää kohta hakea. Leponexit mulla riittää vielä tälle viikolle. Sitten niitä pitää hakea taas seuraavalla viikolla. Ulkona on vaan pimeää. No kohta tulee valoa taas tässä aamulla. Menen aamulenkille taas. Siinä sitten herää kokonaan. Siellä on viileää mutta puen lämpimästi päälle.
Pipo vaan päähän. Ajattelin myös illalla mennä lenkille.
Aijon tänään ulkoilla paljon. Tekee vaan hyvää.

kaksi asukasta lähtee bb talosta.Sunnuntai 18.10.2020 07:26

Eilenä oli kiva päivä poikaystävän kanssa. Käytiin siellä kärkkäisellä. Siellä oli vaikka mitä mutta en ostanut mitään sieltä. Totesin etten nyt tarvitse mitään. Säästin taas siinäkin rahaa. Mutta olihan siellä todella kivoja vaatteita. Mitä olisin niin halunnut ostaa. Näin siellä todella hienon Puma merkkisen pinkin hupparin. Hinta oli 55 euroa. Kallista. Sanoin poikaystävälle että seuraavan kerran kun menen taas kärkkäiselle niin shoppailen. Siellä oli myös koruosasto missä myytiin Guess koruja.
Aivan ihania korviksia ja kaulakoruja. Ne kaulakorut olisivat maksaneet vaan vähän yli 50 euroa. Mä omistan yhden Guess kaulakorun mikä silloin maksoi 80 euroa. Se on mun rakkain kaulakoru minkä omistan.
Ostin sen silloin timanttiset liikkeestä. Aijon sitten joskus kyllä shoppailla taas Guess koruja. Sitten kun tulee hyvä hetki. Kun myös rahatilanne sallii. Käytiin subwayssa. Otin kinkkusubin. Oli hyvää.
Olen menossa taas viikon päästä poikaystävän luokse. Päästään viettämään taas aikaa toistemme kanssa. Odotan innolla että taas näemme. Tänään olen menossa parhaan kaverin luokse kylään.
Näen vihdoinkin sen uuden kämpän. Meillä on varmasti paljon juteltavaa. Juodaan kahvia ja jutellaan. Ihanaa nähdä paras kaveri.
Pakko sanoa että viime päivinä on ollut sitä kauhea ikävä. Mutta onneksi kaveri asuu kävelymatkan päässä. Puolentoista kilsan päästä täältä. Ulkona näköjään sataa vettä tällä hetkellä. Saa nähdä pääseekö tänään lenkille. Otan sateenvarjon kun menen parhaan kaverin luokse. Silloin voi sataa vieläkin vettä. Aamu on lähtenyt hyvin käyntiin. Aamukahvit join äsken. Heräsin taas vähän ennen seitsemää. Olen aamuihminen. Fiilis on ollut todella hyvä. Olen taas nauttinut tästä hyvästä olosta mikä on nyt. Luulen että ensi viikko menee mukavasti taas. Ai niin tänään big brotherissa selviää ketkä kaksi asukasta lähtee talosta. Mä toivon että Ella ja Sami saisi lähteä talosta. Mä en yhtään tykkää kummastakaan asukkaasta.
Näyttää siltä että Joel ainakin jää varmasti taloon ja Marko.
Mutta. Voi tapahtua ihan mitä tahansa. Kuka vaan voi lähteä.

Löysin kivan laukun.Lauantai 17.10.2020 07:40

Ihanaa kun on viikonloppu. Saa taas vähän kerättyä voimia. Tänään on ohjelmassa että ollaan menossa käymään kärkkäisellä poikaystävän kanssa ja käydään samalla subwayssa syömässä subit. Tulee todella kiva päivä. Huomenna sitten olen menossa parhaan kaverin luokse kylään. Näkee sen uuden kämpän. On varmasti hieno. Sekä on kiva taas nähdä parasta kaveria. Olo on ollut todella hyvä viime päivinä.
Ei ole edes pitkään aikaan ollut harhojakaan. Mikä on vaan hyvä merkki. En ole vieläkään kerennyt katsoa noita tämän viikon temptation island suomi jaksoja. Koitan ne katsoa tässä viikonloppuna. Luin uutisista että yksi pari taas lähtee kesken kaiken. Ne oli Viivi ja Lance.
Ei tullut mitenkään yllärinä. Kävin eilen ekaa kertaa tuolla halpa alli nimisessä liikkeessä. Löysin sieltä kivan keltaisen laukun. Mikä maksoi vaan 30 euroa. Halusin ihan vähän shoppailla jotain kivaa. Tuo laukku oli kiva löytö. Otan sen tänään käyttöön. Heräsin jo tänään vähän ennen seitsemää. Aamu on lähtenyt hyvin käyntiin. Kiitos aamukahvin.
Nyt olen ihan hereillä. Aijon nauttia tästä päivästä. Menen varmaan lenkille taas illalla jos on hyvä ilma. Olin eilenäkin lenkillä. Oli kiva ilma ulkona. Katson tänään taas big brotheria. Mulla on pari jaksoa katsomatta. Olen pikkasen siinä jäljessä mutta hyvin pysyn siinä mukana. Katson sitä sitten tänään illalla. Kun on aikaa.
Mutta nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Mistä tulee hyvä fiilis vaan päälle.
Eilinen päivä tuntui todella oudolta. Sen takia koska paras kaveri muutti eilen. Tuli jotenkin semmoinen tyhjä aukko. Paras kaveri soitti mulle eilen ja sanoi että kaikki on hyvin. Oli saanut kaikki tavarat purettua ja laittanut paikalleen. Tänään taas soitellaan. Se on hyvä että sillä on kaikki hyvin. Menen sitten sunnuntaina kylään. Ajattelin viedä pullaa. Juodaan pullakahvit. Jutellaan niitä näitä. Paras kaveri on ollut niin innoissaan tuosta sen muutosta. Se on vaan hyvä juttu. Kyllä se pärjää.
Laskin että kuinka pitkä matka parhaan kaverin luokse on. Puolitoista kilsaa. Ei ole pitkä matka. Juuri sopiva. Sinne kävelee kymmenessä minuutissa. Mun olo on ollut aika hyvä nyt. Ei ole ahdistanut yhtään.
Olen ulkoillut paljon ja ajattelin tänäänkin ulkoilla. Käydä lenkillä.
Tekee mielelle ja kropalle tosi hyvää. Tänään taas katson eilisen bb jakson. Se on hyvä että nuo jaksot tulee tuonne ruutuun niin sieltä voi katsoa koska vaan. Katson sen kun tulee hyvä hetki. Niin ja tänään pitää katsoa nuo Temptation island suomi jaksot. Saa nähdä mitä siinäkin on taas tapahtunut. Peitto on varmaan heilunut taas.
En yhtään ihmettele. Salkkarit jäi eilen aika jännään kohtaan. Luulen että Aino selviää. Joku pelastaa sen. No tänään näkee mitä tapahtuu.
Kävin eilen siellä verikokeissa. Pääsin etuajassa mikä ei haitannut yhtään. Pääsi nopeammin sieltä sitten pois. Nyt kun olen käynyt taas verikokeissa niin saan taas haettua leponexit. Menen varmaan käymään tänään apteekissa. Pitää hakea karpalokapseleita. Alkaa olla loppu. Käyn tänään hakemassa ne niin on niitä sitten taas. Onneksi se pieni paketti maksaa vaan sen noin 12 euroa ja siinä on 20 kapselia. Eipähän tule tulehduksia kun niitä syö joka päivä.
Mutta nyt nauttimaan viikonlopusta. Vietän kavereiden kanssa aikaa.
Mikäs sen parempaa. Huomenna mennään poikaystävän kanssa kärkkäiselle pyörimään. Katsomaan mitä kaikkea sieltä löytyy.

Paras kaveri muuttaa.Torstai 15.10.2020 08:10

Paras kaveri muuttaa sitten tänään. Nähtiin vielä eilen illalla. Katsottiin rantabaari. Puhuttiin että tämän viikon sunnuntaina olen menossa sitten sen luokse kylään. Näkee sen kämpän sitten. Se on yksiö mihin se muuttaa. Ikävä tulee vaikka paras kaveri ei asu kaukana. Tuntuu vaan oudolta koska me ollaan oltu naapureita 12 vuotta. 18 vuotiaina meistä tuli parhaat kaverit. Oltiin silloin ihan sekaisin. Oli paljon harhoja ja psykoosia silloin. Mutta nyt me pystytään hallita niitä ja pärjätään nyt elämässä. Parhaalla kaverilla on myös skitsofrenia. Sekä sekin syö myös lääkkeitä. Samaa lääkettä kuin minäkin. leponexia.
Lauantaina mä ja poikaystävä mennään kärkkäiselle shoppailemaan.
katson jos löydän jotain kivaa sieltä. Mukavaa mennä taas käymään kärkkäisellä pitkästä aikaan. En ole nyt käynyt siellä pariin kuukauteen. Viimeksi kun kävin siellä niin löysin kivat korvikset. Nyt katson jotain kivaa vaatetta. Mutta jos en löydä mitään niin sitten en löydä. Ainakin silloin säästyy rahaa. Olo on nyt ollut aika vaihteleva. On jotenkin ollut vähän väsynyt olo. Mutta kyllä mä piristyn taas jossain vaiheessa taas ja jaksaa. Ainakaan ei ahdsta. Päivä kerrallaan vaan. Kohta alan siivota ja pesemään pyykkiä. Ruoan teen taas tänään ja mulla on verikokeet päivällä. Käyn sitten niiden jälkeen kaupassa. Tämmöistä ohjelmaa tänään. Huomenna on taas perjantai. Viikonloppu onneksi taas alkaa. Vietän aikaa kavereiden kanssa viikonloppuna. Näen poikaystävää ja parasta kaveria. Uskon että tulee taas kiva viikonloppu. KIva nähdä parhaan kaverin uusi kämppä.

Sain hammaslääkäri laskun.Keskiviikko 14.10.2020 07:28

Keskiviikko. Viikko puolessa välissä. Nyt on syöty se antibioottikuuri.
Olen taas terve. Alavatsa ei ole enää kipeä. Tulehdus on nyt toistaiseksi poissa. Toivon etten vähään aikaan joudu taas syömään antibiootteja.
Todella vahva lääke. Söin niitä kolme päivässä. Aamulla, päivällä ja illalla. Viiden päivän kuuri. Paras kaveri muuttaa huomenna sen uuteen kämppään. Näemme vielä tänään ennen kun se muuttaa. Onneksi ei asu kaukana. Parin kilsan päässä. Sinne sitten kävelee vartissa.
Vietetään tupareita ja parhaan kaverin synttäreitä kun se on asettunut kämppään. Varmaan ensi viikolla juhlitaan niitä. Tosi kiva.
Olo on nyt ollut aika hyvä. Hyvin on tämä viikko sujunut. Ei ole ahdistanut yhtään. Tunteet ovat olleet pinnalla. Olen itkenyt. Mutta se vaan onneksi helpottaa oloa kun itkee. Tulee kevyempi olo.
Olen pari bb jaksoa jäljessä. No katson ne sitten kun vaan kerkiää.
Tänään on jonkin verran ohjelmaa. Jos en tänään kerkiä katsoa niin katson huomenna. Olen taas tänään menossa illalla salille. Kiva mennä taas. Teen kunnon treenit. Niin tulee hyvä olo sitten sen jälkeen.
Eilen olin taas pelaamassa sählyä. Nyt oli miehet vastaan naiset niin me naiset voitettiin! Jes. Tein ainakin kolme maalia. Olin taas hyökkääjä.
Nyt paras kaverikin tulee siihen ryhmään pelaamaan ensi viikosta lähtien. Kiva pelata sitten parhaan kaverin kanssa. Tulee hyvät pelit aina. Mä sain eilen sen hammaslääkäri laskun. 75 euroa! No hyvin pystyn maksamaan sen. Onneksi olen nyt vaan säästänyt niin nyt on rahat tuohon laskuun. Ei tunnu missään. Toivon vaan etten vähään aikaan joudu taas hammaslääkäriin.

Viimeiset antibiootit.Tiistai 13.10.2020 07:37

Eilenä oli aika väsynyt olo. Mulle tuli myös alilämpöä ja paleli koko ajan.
Totesin sitten vaan etten nyt mene salille. Mä lepäsin eilisen illan.
Nyt on vähän parempi olo. Huomenna uusi yritys mennä taas salille.
En meinannut jaksaa herätä tänä aamuna. Mutta pääsin ylös. Aamukahvit join äsken. Nyt olen ihan hereillä.
Big brotherissa taas tapahtuu. Taloon menee neljä uutta asukasta. Ei vitsit menee jännäksi! Katson tänään taas sen eilisen jakson. Niillä on myös aika kiva viikkotehtävä. Pakko seurata mitä siinä tapahtuu.
Saa nähdä onnistuuko niiden viikkotehtävä. Mua edelleen harmittaa että Roope lähti talosta. Se oli niin paras. No onneksi Joel ja Marko ovat talossa vielä. Ne on mun suosikit tällä hetkellä. Saa nähdä millaisia ovat ne uudet asukkaat. Toivon että ovat mielenkiintoisia. Jos niistäkin tulee mun lemppareita. Tänään teen ruoaksi tonnikalakiusausta. Yksi mun lempi ruoka. Aineet sekaisin ja uuniin 40 minuutiksi. Hyvä ruoka.
Tänään olen menossa taas aamulenkille mistä on tullut mulle nyt joka aamu tapa. Siinä jotenkin aina herää ja päivä lähtee hyvin käyntiin kun saa raitista ilmaa. Tänään mulla menee vikat antibiootit. Sitten kuuri on syöty. Ovat auttaneet mutta huono puoli on ollut niissä se että pistävät väsyttämään. Ei oikeen jaksa tehdä mitään. Mutta nyt tulee taas varmasti paljon enemmän energiaa niiden jälkeen. Jaksaa taas.
Luulen että tästä on tulossa ihan hyvä päivä. Sählypelit on tänään.
Pelaan nyt kevyesti kun on ollut tämä lääkekuuri.
Mutta ihan kivaa päästä taas pelaamaan. Yksi mun lempi harrastus.
Siinä kunto vaan nousee kun juoksee kentällä.
Mulla on tosi hyvä kunto ja mä nautin ihan siitä. Jaksan kävellä pitkiä matkoja. Pidän myös koko ajan huolta mun kunnosta käymällä lenkillä joka päivä. Saa samalla raitista ilmaa. Mikä piristää mun mieltä paljon. Se lenkkeily lievittää myös ahdistusta. Mulle tulee aina todella hyvä olo lenkin jälkeen. Silloin ei enää ahdista. Eikä joudu ottamaan sitä rauhottavaa. Suosittelen liikuntaa. Siitä tulee aina hyvä olo!

Roope lähti bb talosta :(Maanantai 12.10.2020 07:25

Viikonloppu meni mukavasti. Eilen kävin pari kertaa lenkillä. Aamulla ja iltapäivällä. Oli kiva ilma ulkona eikä satanut vettä. Uusi viikko taas alkaa. Saa nähdä mitä kaikkea tällä viikolla tapahtuu. Toivottavasti hyviä asioita. En halua mitään huonoja uutisia. Olo tuntuu tosi hyvältä tällä hetkellä. Ei ahdista yhtään. Aamu on lähtenyt hyvin käyntiin. Mä heräsin jo puoli seitsemän. Mä menin jo eilenä kahdeksalta nukkumaan.
Varmaan mua väsytti jo sen takia kun on tämä antibioottikuuri. Mikä loppuu sitten huomenna. Syön vielä tämän ja huomisen päivän antibiootteja. Roope lähti eilen bb talosta. Harmi! Olisin niin halunnut että olisi jäänyt taloon vielä. Yksi mun lemppari bb asukas. No onneksi Joel ja Kati ovat vielä talossa. Sekä Marko. Ne on nyt mun suosikit.
Salkkarit pitää katsoa tänään. Kalle sammui sinne saunaan niin on nähtävä miten se selviää sieltä. Varmaan joku löytää sen sieltä.
Tänään on ohjelmassa kaupassa käynti aamulla, ruoanlaitto, illalla menen taas salille. Kiva taas mennä treenaamaan. Viikonlopun jälkeen.
Olen vaan levännyt viikonloppuna. Mikä teki ihan hyvää. Nyt jaksaa taas. Mulla on verikokeet tällä viikolla. Torstaina. Pakko mennä että saa sitten taas haettua leponex lääkettä. Mulla onneksi riittää kaikkia lääkkeitä vielä tälle viikolle. Seuraava lääke mitä pitää hakea on masennuslääke. Nyt mä mietin että koska viimeksi mä olen syönyt rauhottavia? Siitä on jo monta viikkoa. Selviän aika hyvin ilman niitä.
Mikä on vaan hyvä.

Harmi kun putous loppui.Sunnuntai 11.10.2020 07:56

Oli mukava ilta eilen parhaan kaverin luona. Katsottiin vika putous jakso. Oli aika hauska. Harmi kun se ohjelma loppui. Olisi saanut jatkua vielä. Ehkä siitä tulee taas uusi kausi jossain vaiheessa. Jos tulee niin innolla odotan. Tänään on taas ohjelmassa aamulenkki ja ajattelin päivällä mennä toisen kerran lenkille. Olin eilenäkin iltapäivällä lenkillä.
Todella kiva ilma oli. Aurinko paistoi ja lämmitti. Huomenna alkaa uusi viikko taas. Saa nähdä millainen viikko on sitten tulossa. Toivon että hyvin menee. Päivä kerrallaan vaan. Toivon että ei pahasti taas ahdistaisi tai että harhat iskee. Mutta noista olen aina selvinnyt.
Ilman rauhottavaa. Olen huomannut jos mä otan sen rauhottavan päivällä niin mä en jaksa tehdä enää mitään. Loppu päivä menee ihan lääkkeissä. Seuraava päiväkin voi tuntua aika väsyttävältä. Se on niin vahva se lääke. Mutta ainakin ahdistus ja harhat häviää. Siihen se kyllä auttaa. Mun pitää muuten kohta hakea lisää masennuslääkettä. Alkaa sekin olla kohta loppu. Katsoo jos ensi viikolla käyn hakemassa.
On sitäkin lääkettä sitten taas. Katson taas tänään jossain vaiheessa tuon eilisen bb jakson. Tänään taas sitten selviää kuka lähtee talosta.
Tänään mä näen siinä eilisessä jaksossa ketkä ovat häätöäänestyksessä. Mä olen ihan varma että Kristiina on ainakin.
Enää kolme päivää antibioottikuuria. Sitten olen terve taas. Alavatsa kivut ovat onneksi poissa. Toivon etten vähään aikaan joudu syömään noita antibiootteja. Se on niin vahva lääke. Sekä se pistää väsyttämään. Mun pitää alkaa kohta miettiä mitä ruokaa teen ensi viikolla. Voisi alkaa tekemään kauppalappua pikkuhiljaa.
Saa sitten huomenna haettua ensi viikon ruoat.

Putous tulee taas tänään :)Lauantai 10.10.2020 07:32

Viikonloppu on taas. Pikkasen on väsynyt olo noiden antibioottien takia.
Ei meinaa pysyä oikeen hereillä. Eilenäkin mä nukuin koko iltapäivän tuossa mun sohvalla. Illalla valvottiin taas parhaan kaverin kanssa. Katsottiin salkkarit, posse ja big brother. Posse oli taas hauska. Siinä sai taas vaan nauraa. Tänään tulee taas putous. Pakko katsoa. Parhaan kaverin kanssa katsomme sen tänään. Muuten fiilis on ollut ihan ok. Eilenä mua ei ahdistanut yhtään. Mikä oli vaan hyvä juttu. Kerrankin yksi päivä ilman ahdistusta. Tällä viikolla. Luulen että tänään on ihan hyvä päivä tulossa. Ei ole mihinkään ainakaan kiire. Voi vaan olla taas.
Aijon mennä varmaan tänään taas lenkille. Olin eilen illalla lenkillä niin alkoi vettä satamaan. En kastunut pahasti. Mulla oli sateenvarjo mukana. Salkkareissa taas tapahtuu vaikka mitä. Kalle sammui saunaan. Varmasti joku löytää sen sieltä. Nella ja Ressu menevät naimisiin. Saa nähdä mitä siitäkin tulee sitten taas. Varmasti jokin asia menee ihan pieleen siinä. Ettei vaikka häitä tule. Pakko sanoa että aika nopeaa toimintaa. Että mennään vaan naimisiin. Toi on niin salkkareita taas. Mutta on vaan ihan pakko katsoa sitä. Big brother pitää taas katsoa. Saa nähdä ketkä siinä ovat joutuneet häätöäänestykseen.
Toivon että Sami olisi ainakin siinä. Luulen että Kristiina on ihan varmasti häätöäänestyksessä. Se ei tulisi yllätyksenä. Mutta saa nähdä.
Paras kaveri muuttaa ensi viikon torstaina uuteen kämppään. Tuntuu vähän oudolta koska me ollaan oltu naapureita 9 vuotta.
Mutta olemme joka päivä yhteydessä. Nähdään, soitellaan, viestitellään. Onneksi paras kaveri ei asu kauhean kaukana täältä.
Kävelymatkan päässä. Sitten pidetään kunnon tuparit ja juhlitaan parhaan kaverin synttäreitä. Tulee varmasti hauskaa.
Mutta. Nyt mä maksan tuon mun vuokran pois. Sitten sitä ei taas tarvitse miettiä kun se on maksettu.