IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Arki alkaa taas pyörimään. Viikonloppu taas vietetty. Oli mukava ja rentouttava viikonloppu. Nyt jaksaa aloittaa uuden viikon hyvällä fiiliksellä. Meinasin nukkua pommiin. Kello soi kuudelta ja mä heräsin jotain varttia vaille seitsemän. No ei se mitään sain aamukahvit keitettyä.
Kävin eilenä lidlissä. Oli hyvä että menin koska siellä oli kulta katriina kahvi tarjouksessa. Kolme kahvipakettia sai 8 eurolla. Nyt on taas kahvia.
Oli kivaa ajaa pyörällä lidliin. Tänään mulla on ohjelmassa varmaan taas aamulenkki, kaupassa käynti, pitää mennä verikokeisiin..näen kaveria illalla. Ei ole tulossa tylsää päivää. Onneksi pyörällä pääsee nopeasti sinne terveyskeskukseen ja takaisin. Pitää maski muistaa ottaa mukaan.
Jee! Kristian voitti selviytyjät. Mä tiesin koko ajan että se varmasti voittaa. Pakko sanoa että oli jännittävä selviytyjät kausi. Innolla odotan taas seuraavaa kautta mikä tulee syksyllä. Odotan myös seuraavaa tempparit kautta. Syksyllä tulee taas paljon katsottavaa. Mikä on vaan hyvä. Ei tule tylsää. Kohta pitää jakaa viikonlääkkeet dosettiin. Mitään lääkettä ei tarvitse hakea. Kaikkia on. Haen sitten leponexia taas seuraavan kerran. Masennuslääkettä mulla on vielä paljon jäljellä.
Alan kohta maksamaan laskuja pois. Rahaa on tullut taas tänään kelalta.
Mä maksan aina mun laskut. Siinä ei ole mitään ongelmaa. Sitten kun ne on aina maksettu niin ei tarvitse sitten miettiä niitä ja tulee hyvä mieli.
Pyykkiä pitää tänään pestä. Sitten kun tulee hyvä hetki. Niin alan pesemään. Mitäköhän salkkareissa tapahtuu tällä viikolla?
Varmasti vaikka mitä. Innolla haluan nähdä mitä siinä tapahtuu.
Mä olen salkkarit fani. Olen nähnyt ihan kaikki salkkarit jaksot.
Alusta asti. Se oli kiva kun seppo taas ilmestyi.
Se on mun suosikki hahmo. Mutta. nyt alan jakamaan lääkkeet dosettiin ja tarkistan vielä kauppalapun minkä tein viikonloppuna.
Olen suunnitellut jo ruokia mitä teen. Se on aina hyvä suunnitella niin sitten tietää mitä hakea kaupasta. Mutta. Aijon kyllä tänään nauttia auringosta.

Oli hauskaa parhaan kaverin luona. :)Sunnuntai 06.06.2021 07:25

Oli todella kiva perjantai ilta parhaan kaverin luona. Juotiin ja otettiin aurinkoa parhaan kaverin takapihalla. Aurinko paistoi aika kivasti. Mentiin sitten kymmeneltä nukkumaan ja herättiin vähän yli kahdeksan lauantai aamuna. Juteltiin aika syvällisiä juttuja. Mikä oli ihan parasta. Etenkin meidän elämästä puhuttiin paljon ja todettiin että mun ja parhaan kaverin asiat ovat aika hyvin tällä hetkellä. Suunniteltiin että loppukesästä menen taas parhaan kaverin luokse yökylään kun tulee sopiva viikonloppu.
Nyt alan viettämään taas enemmän aikaa poikaystävän kanssa. Parin viikon päästä me taas näemme. Menen poikaystävän luokse viettämään viikonloppua. Hyvin nukuin viime yönä ja nukahdin eilenä heti kun menin illalla sänkyyn. Nyt mä heräsin tänään puoli seitsemän. Aamukahvit taas keitetty. Siitä tullikin mieleen että menen lidliin tänään ostamaan muutaman paketin taas kahvia. On sitten kahvia. Menen taas pyörällä niin pääsee nopeasti sinne ja takaisin. Onneksi on kiva ilma. Huomenna mulla on verikokeet päivällä. Pitää mennä piikille taas niin saa haettua leponexit. Mun pitää ensi viikolla käydä apteekista hakemassa nuo karpalokapselit. Alkaa kohta loppua. Ostin viimeksi ison paketin niitä niin ne riittivät koko tämän kevään ajan. Nyt ostan taas pienen paketin.
Pitää alkaa taas miettimään mitä ruokaa sitä tekisi taas ensi viikolla.
Suunnitelen jo tänään ruoat sekä teen kauppalapun.
Huomenna alkaa taas uusi viikko. Hyvällä fiiliksellä aloitan taas uuden viikon. Nautin nyt vaan kesästä. Tänään menen lenkille. Eilenä väsytti ja oli niin kuuma niin en jaksanut lähteä lenkille. Pidin lepopäivän. Aijon tänäänkin ottaa ihan rennosti. Ihanaa kun ei ole kiire.
Pyykkiä pitää pestä taas jossain vaiheessa. Varmaan huomenna. Huomenna maksan laskuja pois koska kelalta tulee rahaa.
Maksan vuokran. Loput laskut tulee sitten myöhemmin tässä kuussa. Maksan ne sitten taas kun ne tulevat. Mutta nyt alan nauttimaan tästä päivästä. Ihanaa kun on kesä! Nyt alan kuunnella jotain hyvää musiikkia ja alan tiskaamaan. Siivoan samalla keittiön.
On sitten taas siistiä.
Perjantai koitti vihdoinkin. Olen koko viikon odottanut tätä päivää. Olen menossa parhaan kaverin luokse viettämään iltaa ja olen siellä yötä. Nautitaan kesästä ja auringosta. Kuunnellaan hyvää musiikkia ja otetaan aurinkoa parhaan kaverin takapihalla. Pitää käydä kaupoilla tänään hakemassa juomat ja sitten sipsit. Ostan pari sipsipussia niin sitten ei ihan heti pääse loppumaan. Sain eilenä viestin että mun uudet henkkarit ovat tulleet R-kioskille. Jee. Haen ne samalla kun menen kaupoille ja saan otettua heti ne käyttöön. Eilenä oli taas aika lämmin päivä ja tänään myös. No nyt pitää vaan nauttia kesästä. Lämmöstä ja auringosta.
Sain eilenä siivottua ja pesin pyykit. Nyt on taas siistiä. Putsasin kahvipannun koska sekin oli aika likainen mutta se on nyt puhdas.
Saa taas hyvät aamukahvit keitettyä. Tänään tulee salkkareiden 4000 jakso. Mä ja paras kaveri katsotaan se illalla. Ismon synttärit on siinä jaksossa. Varmasti jännä jakso. Pakko katsoa! Ai niin ja selviytyjien vikat jaksot tulee tänä viikonloppuna. Kuka voittaa selviytyjät? Pakko sekin katsoa. Ajattelin laittaa mekon päälle tänään kun on näin lämmin päivä.
Pitää muistaa laittaa aurinkorasvaa ettei pala kun menee tuonne ulos. Mun pitää sitäkin kohta ostaa lisää. Ostan varmaan ensi viikolla.
Niin on sitten taas aurinkorasvaa. Ai niin mun pitää tokmannilta ostaa se uusi vesipullo. Käyn senkin ostamassa ensi viikolla. On sitten juomapullo. Pitää juoda nestettä kun on näin kuuma.
Kohta alan pakkailemaan reppua mihin tulee mun kamat. Otan repun koska siihen saa kaikki vaatteet hyvin pakattua. Otan vaan vaihtovaattetta, hammasharjan, lääkkeet..aurinkorasva.
Kaikki mitä tarvitsee kun menen parhaan kaverin luokse.
Sovittiin että tulen kolmelta. Se on hyvä kellon aika. Mutta nyt alan kuunnella hyvää musiikkia ja nauttimaan tästä päivästä.
Ihan parasta nähdä taas paras kaveri!

Hammaslääkäriin heinäkuussa.Torstai 03.06.2021 06:56

Huomenna alkaa taas viikonloppu. Olen menossa huomenna parhaalle kaverille yökylään. Huomenna pitäisi olla 25 astetta lämmintä. Ollaan ulkona parhaan kaverin takapihalla. Otetaan aurinkoa ja juodaan samalla.
Kuunnellaan musiikkia. Nautitaan kesästä! Kiva viettää taas laatuaikaa parhaan kaverin kanssa. Ei olla nyt taas nähty vähään aikaan.
Huomenna taas näemme. Näyttää siltä että on tulossa taas lämmin päivä.
Aijon taas mennä lenkille. Päivällä tai vasta illalla. Tänään jatkuvat siivoukset. Sain jo osan siivottua eilenä. Pyykkiä pesen myös tänään. Vien pyykit tuossa hetken päästä. Saa ne hoidettua. Onneksi tänään on aikaa pestä taas pyykkiä. Saa lakanat pestyä. Olo on ollut edelleen hyvä. Viikko on sujunut mukavasti. Ei ole ahdistanut, masentanut tai ollut harhoja.
Hyvin on taas pystynyt elämään tämän sairauden kanssa. Nyt on taas hyvä kausi ja mä olen nauttinut siitä täysillä. Onneksi olen hyvässä kunnossa niin voi mennä huomenna parhaan kaverin luokse.
Huomenna tulee taas asumistuki ja ensi viikon maanantaina lisää rahaa. Hyvä niin saa taas laskut maksettua. Maksan laskut taas heti kun rahaa tulee. Vuokran maksan taas pois maanantaina. Mun vuokra nousi 13 euroa. Onneksi ei sen enempää. Mulla on hammaslääkäri heinäkuun 22 päivä. Pitää sinne sitten mennä niin näkee millaisessa kunnossa mun hampaat on. Pääsen onneksi tutun hammaslääkärin luokse kenen luona olen käynyt useasti. Voin sanoa että se on paras hammaslääkäri kenen luona olen käynyt. Onneksi mulla ei ole hammaslääkäri kammoa. Ei pelota yhtään. Mun hampaille tehty ihan kaikki nuoresta asti. Olen tottunut. Sitten kun menen sinne hammaslääkäriin niin menen pyörällä. Pääsee sinne nopeasti ja takaisin. Huomenna menen sitten kaupoille pyörällä. Ennen kun menen parhaan kaverin luokse. Käyn ostamassa kaikki herkut ja juomat.
Tulen sitten takaisin kotiin, ja kävelen parhaan kaverin luokse. En mene tällä kertaa pyörällä. Onneksi paras kaveri asuu kilsan päässä.
Ei asu kaukana. Ei ole pitkä matka kävellä. Mutta nyt jatkuu siivoilu.
Tästä tulee hyvä päivä ja huomista odotan innolla!

Kohta saan toisen koronarokotteen.Keskiviikko 02.06.2021 07:14

Odotan jo innolla perjantaita. Olen menossa parhaan kaverin luokse yökylään. Sovittiin että ostan sipsit niin paras kaveri ostaa dipit ja karkit.
Niin ja tottakai pitää ostaa juotavaa. Käyn sitten perjantaina kaupoilla pyörällä niin saa kaikki ostettua. Menen kello kolmelta parhaalle kaverille.
Tulee varmasti hauskaa. Sekä on taas kiva nähdä paras kaveri. On ollut ikävä sitä. Näköjään tänään aurinkoinen päivä tiedossa. Ihan kiva. Nyt pitää nauttia kesästä kun vaan pystyy. Sekä siitä että aurinko paistaa.
Sain eilenä kuulla että saan toisen koronarokotteen 2 päivä heinäkuuta.
Perjantaina. Sitten on otettu kaikki rokotukset. Ihan hyvä vaan. Mä kuulun riskiryhmään niin saan sen. Mun toinen kaveri saa myös samana päivänä sen. Paras kaveri saa vähän myöhemmin sen toisen rokotteen.
Sitten meidät on rokotettu. Hyvä vaan niin suojaa koronalta. Olo on ollut edelleen hyvä. Hyvin on tämä viikko sujunut. Olen nauttinut tästä hyvästä olosta. Sekin piristää paljon kun aurinko paistaa. Tänään on pakko päästä lenkille. Aijon illalla taas mennä ja nyt aamulla. Saa liikuntaa tälle päivälle. Tekee vaan kropalle hyvää kun liikkuu. Sekä kunto vaan nousee.
Olen siitä todella iloinen että paino on pysynyt normaalina. Painoon vaikuttaa myös paljon mitä syö. Syön joka päivä terveellisesti. Niin paino pysyy hyvänä. Jättää ihan kaiken sokerin sitten arkipäivinä pois. Herkuttelen aina viikonloppuisin. Ostan silloin sipsiä tai suklaata. Sekä juon limua. Kun olen poikaystävän luona viikonloppuna niin silloin juon siideriä, lonkeroa tai viiniä. Tänään teen ruoaksi lasagnettea.
Siitä on tullut yksi mun lempi ruoka. Pitää vaan olla 40 minuuttia uunissa. Pitää alkaa taas suunnitella mitä ruokia tekee ensi viikolla. Viikonloppuna suunnitelen ja teen kauppalapun. Tänään aijon jo siivota.
Niin huomenna hoitaa vaan pyykit. Sitten on kiva kun on siistiä.
Eilinen vika rantabaari jakso oli jännittävä. Innolla odotan jo seuraavaa kautta. Mua harmitti kun Milo kuoli. Se oli yksi mun suosikki hahmo.
Jartsa on raskaana. Sekin tuli ihan yllätyksenä. Saa nähdä synnytääkö sen lapsen. Jännäksi menee. Mutta nyt siivoilemaan. Laitan hyvää musiikkia taustalle soimaan niin on kivempi siivota.
Tästä tulee varmasti mukava päivä. Nautin täysillä kesästä!

Lenkkeilyä ja ruoanlaittoa.Tiistai 01.06.2021 06:59

Tiistai aamu. En meinannut jaksaa nousta ylös kun kello soi. Mutta pääsin ylös ja aamukahvit on taas keitetty. Eilenä illalla mulla oli vähän surullinen olo ennen kun menin nukkumaan. Mutta nyt on taas hyvä olo kun heräsin. Välillä tulee noita olotiloja ihan yllättäen. Onneksi olen tottunut. Siihenkin olen tottunut jos ahdistus iskee ihan puun takaa. Tai että alkaa masentaa. Sitten mä aina ajattelen että kyllä mä selviän tästä. Niin olen aina selvinnyt. Eikä nuo olotilat onneksi kestä kun parisen päivää. Sitten on taas normaali olo. Seppo palasi taas hetkeksi salkkareihin. Pakko taas tänään katsoa. Seppo on vaan niin paras. Se on aina kiva kun se ilmestyy välillä salkkareihin. Saa nähdä mitä Elinalle tapahtuu. Se on ihan psykoosissa. Tuttu tunne. Mulla ei ole ollut onneksi itsellä pitkään aikaan harhoja. Mikä on vaan hyvä. Ne sitten aina tulee kun on todella paska olo. Siinä vaiheessa otan sen rauhoittavan. Mikä sitten helpottaa ahdistusta ja harhat häviää. Pystyy sitten nukkumaan seuraavan yön hyvin.
Tein eilenä mifukastiketta ja makaronia. Siitä tuli hyvää. Olen tykästynyt mifuun. Se on hyvä korvike jos ei aina jaksa tehdä kanaa tai jauhelihaa.
Hyvää vaihtelua. Tänään mä teen jauhelihakeiton. Alan sitä sitten tekemään kun tulen aamulenkiltä. Menen taas pururadalle lenkille. Siellä on hyvä aina lenkkeillä. Ihanan rauhallista. Tänään tulee vikat rantabaari jaksot. Innolla odotan seuraavaa kautta. Se sitten tulee jossain vaiheessa.
Eilinen jakso jäi mielenkiintoiseen kohtaan. Pakko katsoa tänään taas.
Sain pestyä pyykit eilenä. Pesen sitten taas ylihuomenna.
Pitää myös alkaa siivota. Huomenna varmaan aloitan jo siivoukset.
Kun on hyvin aikaa. Olen siitä iloinen että on pyörä. Sillä pääsee nopeasti kaikkialle. Menin eilenä kauppaan sillä. Kauppaan ajoi vaan viidessä minuutissa. Sekä takaisin. Pääsee nopeasti keskustaan.
Kohta alan syömään aamupalaa ja pitää ottaa aamulääkkeet.
Sitten vaan ihmettelemään tätä päivää.

Uusi viikko alkaa. :)Maanantai 31.05.2021 06:51

Maanantai aamu. Nousin heti ylös kun kello soi. Eli kuudelta. Uusi viikko alkaa taas ja uskon että on tulossa hyvä viikko. Aurinko näköjään taas paistaa tänään. Ihanaa! Tänään mulla on ohjelmassa aamulenkki, pitää käydä kaupassa, pestä pyykkiä, nähdä kaveria, sitten taas illalla vielä lenkille...ainakin on tekemistä tänään. Ei ole tulossa tylsää päivää.
Kohta pitää taas jakaa viikonlääkkeet dosettiin. Nyt on kaikkia lääkkeitä tällä hetkellä. Ei tarvitse nyt hakea mitään. Verikokeet mulla on taas viikon päästä. Pitää mennä piikille taas että saa haettua leponexia sen jälkeen. Nyt on ollut silleen hyvä olo ettei ole masentanut tai ollut ahdistusta. Toivon että nuo olotilat eivät sitten tule tällä viikolla. No hetki ja päivä taas kerrallaan. Nyt vaan koitan ajatella mukavia juttuja.
Pitää tosiaan katsoa tällä viikolla koska menisi taas liikuntapuistoon. Sitten kun tulee hyvä hetki niin menen sinne. Siellä on kiva treenata kun nyt ei pääse oikeen salille. Mutta mä toivon että sitten viimeistään syksyllä pääsisi taas salille. Odotan jo innolla. Aijon tässä kesällä ostaa tokmannilta uuden vesipullon. Se on hyvä olla kun helteet tulee. Tai sen voi ottaa mukaan kun menee liikuntapuistoon. On sitten juotavaa. Kävin eilenä tokmannilla taas. Mun alkoi tehdä mieli jätskiä niin kävin sitä ostamassa. Ostin magnum jäätelön. Oli hyvää. Se on hyvä että asuu tokmannin lähellä niin sieltä pystyy hakemaan jätskiä. Aina kun tekee mieli. Salkkarit tulee taas tällä viikolla niin Seppo näköjään taas palaa. Jee! Olen kaivannut sitä. Rantabaari sarjan vikat kolmannen kauden jaksot tulee tällä viikolla. Se viime jakso jäi aika jännään kohtaan. Pakko sekin katsoa tänään. Innolla odotan jo seuraavaa kautta. Salkkarit jää kohta kesätauolle. Innolla odotan sitten syksyn jaksoja. Olen jo tehnyt kauppalapun mitä pitää ostaa tänään kaupasta.
Siellä ei onneksi mene kauaa. Menen taas pyörällä kauppaan. Pääsee sillä nopeasti sinne ja takaisin. Otan repun mihin laitan mun ostokset.
Nyt alan jakamaan lääkkeet dosettiin ja otan aamulääkkeen.

Olin liikuntapuistossa. :)Sunnuntai 30.05.2021 07:13

Viikonloppu kohta taas vietetty. Mukavasti on mennyt. Olen vaan nauttinut kesästä. Eilenä oli kiva ilma. Olin melkein tunnin liikuntapuistossa eilenä. Oli hyvät treenit. Teki kyllä hyvää. Olen päättänyt että alan käydä aina liikuntapuistossa kun on hyvä hetki ja sää. Mietin pitäiskö tänään taas mennä? No katsoo fiiliksen mukaan. Voihan olla että menen lenkille tänään. Mutta sitten ensi viikolla voisi mennä taas liikuntapuistoon. Aamu on taas hyvin lähtenyt käyntiin. Kiitos aamukahvin. Heräsin taas tänään kuuden jälkeen. Olen aamuihminen.
Nautin aina näistä aamuista kun ei ole mikään kiire. Saa rauhassa kirjoittaa blogin. Huomenna alkaa uusi viikko. Kauppaan pitää mennä taas huomenna niin saa ruokaa haettua. Menen taas pyörällä. Pääsee nopeasti kauppaan ja takaisin. Huomenna alan pesemään taas pyykkiä. Pyykkipäivä taas huomenna. Pesukone on varmasti huomenna vapaana.
Kauppalappu pitää muistaa tehdä niin tietää mitä ostaa sitten kaupasta. Teen sen lapun nyt tässä aamulla niin on sitten valmiina. Fiilis ja olo on ollut edelleen hyvä. Olen nauttinut ihan täysillä tästä hyvästä olosta.
Vielä kun vaan pystyy. Toivon että ensi viikko menee kivasti sekä odotan että pääsee perjantaina parhaan kaverin luokse viettämään iltaa.
Mun ei tarvitse ensi viikolla hakea mitään lääkettä koska kaikkia on tällä hetkellä. Kohta pitää ottaa taas aamulääke. Mä otan aina aamulääkkeen sen jälkeen kun olen kirjoittanut blogin. Kohta alan kuunnella jotain hyvää musiikkia. Sekä pitää vähän siivoilla. Pitää tiskata ja siivota keittiö. On sitten taas siistiä. Huomasin että teetä pitää ostaa kohta lisää. Alkaa loppua. No kun käyn kaupassa niin ostan lisää. Mutta tästä tulee hyvä päivä. Nautin auringosta. Vielä kun vaan pystyy ennen kun vesisateet taas tulee.
Eilenä oli ihan mukava päivä. Kävin lidlissä pyörällä. Nyt on taas kahvia. Ostin samalla ison suklaalevyn. Mistä olen nyt syönyt jo puolet. Teki mieli suklaata niin ostin. Näyttää siltä että aurinko taas paistaa tänään. Ihanaa. Ajattelin varmaan tänään mennä liikuntapuistoon taas treenaamaan kun on näin hyvä sää. Joo menen sinne. Ei aina jaksa lenkkeillä. Olen siellä niin pitkään kun vaan jaksan. Saa nähdä onko siellä tänään paljon porukkaa treenaamassa. Mahdun varmasti joukkoon. Mun paino on pysynyt nyt normaalina. Ei ole noussut onneksi yhtään mikä on hyvä.
Mä liikun paljon ja syön terveellisesti mikä vaikuttaa mun painoon.
En herkuttele yhtään arkipäivinä. Herkuttelen vaan viikonloppuna.
Silloin mä syön aina mitä huvittaa. Fiilis on ollut edelleen hyvä. On ollut todella hyvä että harhoja ja masennusta ei ole ollut nyt yhtään.
Olo on ollut taas normaali. Onneksi on hyvä lääkitys päällä niin pystyy jotenkin elää tätä elämää. Välillä kaikki on hyvin ja välillä taas ei.
Hetki ja päivä kerrallaan. Sain eilenä sulatettua jääkaapin ja pakastimen. Nyt se pitää vielä pestä. Niin sitten se on taas kunnossa ja puhdas. Sulatan jääkaapin ja pakastimen ainakin kerran vuodessa. Se on hyvä välillä tehdä. Niin jääkaappi pysyy sitten kunnossa sekä pakastin. Aamulenkin teen taas tänään. Kun on hyvä sää. Tulee jotain tekemistä aamulla. Liikuntaa.
Kohta otan aamulääkkeet ettei unohdu. Onneksi mulla menee vaan aamulla yksi lääke. Joillakin menee useampi pilleri aamulla. Olen siitä iloinen että aamulla mulla ei mene noita psyykelääkkeitä. Hyvä vaan että otan ne aina illalla. Masennuslääke on hyvä aamulääke.
Se lievittää ahdistusta. Mikä auttaa aika paljon päivän aikana.
Aamulla ei ole sitten niin kauhea olo kun ottaa masennuslääkkeen.
Aamut menee hyvin. Ja iltalääkkeissä on se hyvä puoli että ne rauhoittaa ja pystyy nukkumaan. Leponex on samalla hyvä unilääke.
Pystyn joka yö nukkumaan hyvin enkä koskaan herää yöllä.
Kun on nukkunut hyvin niin jaksaa aika hyvin seuraavan päivän.
Uni on mulle todella tärkeä asia. Mutta. Nyt alan nauttimaan auringosta. Hyvä että vettä ei sada enää. Ensi viikolla pitäisi varmaan koko viikon paistaa aurinko.

Saan uudet henkkarit ensi viikolla.Perjantai 28.05.2021 06:48

Perjantai. Ihanaa kun alkaa viikonloppu. Tästäkin viikosta taas selvittiin.Nyt voi ottaa taas ihan rennosti. Viikon päästä perjantaina olen menossa sitten parhaan kaverin luokse yökylään. Innolla odotan. Kyllä tää viikko menee taas äkkiä. Kävin eilenä tosiaan hankkimassa kuvan uusiin henkkareihin. Tein netissä sen henkkari hakemuksen, niin uusien henkkareiden pitäisi tulla sitten ensi viikolla viimeistään. Mulla meni rahaa niihin yhteensä 75 euroa. Mutta se on onneksi maksettu niin nyt on henkkarit taas muumataksi vuodeksi. Menin taas pyörällä sinne valokuvaamoon. Pääsi nopeasti sinne ja takaisin. Tänään mulla ei ole mitään ihmeellistä. Ajattelin käydä kaupassa ainakin ja pyykkiä pitää pestä. En eilenä pessyt mutta tänään on taas aikaa. Ai niin ja menen kaverin luokse tänään kylään illalla. Sekä menen lenkille vielä. Tulee taas liikuntaa tälle päivälle. Olin eilenäkin lenkillä. Lenkkeilin pururadalla. Se on yksi mun lempi lenkkeily paikka koska siellä on metsää. Voi kävellä luonnossa mikä rentouttaa minua. Siellä on aina ihanan hiljaista. Siellä on paljon ylä ja alamäkiä mitä sitten mennä. Syke nousee kivasti kun menee mäkeä ylös. Aamukahvit taas juotu. Kahvista tulikin mieleen että pitää käydä tänään sitten ostamassa lisää. On sitten taas kahvia. Nyt on taas leponexia. Kävin eilenä apteekissa samalla kun olin henkkari kuvissa.
Nyt on taas kaikkia lääkkeitä. Ei tarvitse nyt hakea mitään hetkeen.
Viikonloppuna ajattelin taas pitää jersey shore katsomismaratoonin.
Vielä on pari kautta katsomatta. Niin ja animea voisi myös katsoa viikonloppuna. Ihanaa kun ei ole mikään kiire. Nautin siitä. Aamukahvit sai juoda äsken rauhassa. Onneksi kahvi taas herätti mut. Juon kahvin aina mustana. Tykkään mustasta kahvista. En koskaan lisää mitään maitoa tai sokeria. Mulle riittää päivän aikana se aamukahvi.
Enempää kahvia en juo päivän aikana. Juon sitten enemmän teetä.
Vihreä tee on mun lempi juoma. Mutta nyt musat soimaan ja nauttimaan kesäisetä perjantai päivästä. Alan kuunnella hyvää musaa mistä tulee hyvä fiilis päälle. Nautin taas elämästä.