IRC-Galleria

Miittis

Miittis

Kohta on kesä! :)

Selaa blogimerkintöjä

Tänään iltapäivällä keilaamaan. :)Keskiviikko 13.10.2021 06:23

Oli hyvät sählypelit eilenä. Mä ja paras kaveri oltiin samassa joukkueessa. Olimme molemmat hyökkääjiä saatiin tehtyä monta maalia ja meidän joukkue voitti. Pelasimme puolituntia. Siinä ajassa saa juosta paljon kentällä pallon perässä. No mulla on hyvä kunto niin jaksan juosta. Kyllä siinä hiki tuli mutta hyvä fiilis sen jälkeen. Tänään on taas illalla salitreenit. Olen sinne menossa taas hyvällä fiiliksellä. Intoa löytyy kuntoiluun. Meillä on taas täällä suunnalla tänään muutaman tunnin vesikatko. Kiva. Iltapäivästä alkaa ja kestää iltaan. No ei haittaa yhtään kunhan saa huomenna aamulla taas keitettyä aamukahvit. Tällä on nyt ollut paljon viime aikoina vesikatkoja. Ärsyttävää. No olen tottunut jo siihen. Tänään olen menossa keilaamaan yhden porukan kanssa iltapäivällä. Jee. Mä tykkään siitä vaikka en ole hyvä siinä. Pääasia että on hauskaa. En ole koko korona aikana päässyt keilaamaan. Nyt pääsee ja olen innoissani. Tulee vähän erilaisempi iltapäivä tänään. Parhaan kaverin synttärikahvit on perjantaina kello 12. Mut ja mun toinen kaveri on kutsuttu. Ihanaa taas nähdä paras kaveri ja ihan parasta kun sillä on synttärit. Se pääsee kunnolla juhlimaan. Huomenna pitää taas siivota. Alan taas heti aamusta siivoilemaan. Kirjoitan taas eka blogin niin sen jälkeen. Pyykkiä pitää pestä myös. Mun mielestä torstai on hyvä päivä siivota. Ja on tottunut siihen että siivoaa kerran viikossa ihan kunnolla.
Niin kämppä on kunnossa. Aamuisin siivoilen aina keittiön. Tiskaan ja pyyhin tasot. Niin keittiö on joka päivä kunnossa. Tein eilenä todella hyvää ruokaa. Kanakastiketta ja riisiä. Oli hyvä ruoka eiliselle päivälle.
Lämmitti vaan mikrossa pelien jälkeen. Tästä on tulossa varmasti kiva päivä! Innolla odotan keilaamista.

Tänään taas sählypelit.Tiistai 12.10.2021 06:04

Tiistai. Tänään mulla on ohjelmassa aamulenkki pururadalle. Aijon samalla käydä kuntoportaissa. Sitten teen ruokaa. Kanakastiketta ja riisiä.
Sählypelit on taas iltapäivällä. Saa nähdä millaiset joukkueet meillä on sitten tänään. Innolla olen menossa pelamaan ja aijon olla taas hyökkääjä. Tulee varmasti hyvät pelit. Olin eilenä salilla. Ihan hyvä koska mua alkoi ärsyttää ja vituttaa loppupäivästä. Pääsi sitten purkamaan noita tunteita salille. Tuli heti hyvä olo sen jälkeen. Nyt olo ja fiilis on hyvä tällä hetkellä. Ei nyt yhtään ärsytä. Heräsin jo tänään viiden jälkeen. Mä olen nyt joka aamu herännyt siihen aikaan. Mä vaan olen aamuvirkku. Tykkään näistä aamuista kun ei ole mikään kiire. Kahvilla ja blogilla mun aamut lähtee aina hyvin käyntiin. Eilenä oli taas täällä suunnalla parin tunnin vesikatko. Kiva mun pyykit oli sillä hetkellä pesukoneessa. No sain ne pestyä kun vedet saatiin takaisin. Tänään katson taas eilisen bb jakson. Niillä on taas hyvä viikkotehtävä luin siitä netistä. Harmittaa edelleen se Katjan lähtö. No onneksi mulla on vielä monta suosikkia talossa. Toivon että pääsevät siinä pitkälle. Huomenna taas salille. Nyt on hyvä että olen innostunut käymään salilla. Pari kertaa viikossa riittää nyt ihan hyvin.
Painokin pysyy hyvänä. Olen tällä hetkellä normaalipanoinen. Mistä aijon pitää kiinni. Olen timmissä kunnossa. Ei ole ylimääräisiä kiloja. Koitan viikolla syödä aina terveellistä ruokaa ja paljon kuituja. Olen jättänyt viikolla kokonaan sokerin pois. Aina viikonloppuisin tulee sitten juotua limua tai siideriä. Sekä muita herkkuja. Sallin sen herkuttelupäivän aina viikonloppuna. Viikolla pitää olla yksi herkuttelupäivä. On sitten aina mitä odottaa. Sekä se piristää paljon kun herkuttelee. Nyt viime viikonloppuna söin litran jäätelöä.
Nyt ajattelin tänä viikonloppuna syödä pizzaa ja suklaata. Nyt otan aamulääkkeet ja alan tiskaamaan. Ensi viikolla mun pitää hakea ne leponexit. Ai niin ja mulla on taas verikokeet tämän kuun lopulla. Pitää mennä taas piikille.

Harmi kun Katja lähti bb talosta.Maanantai 11.10.2021 06:47

Jälleen alkaa taas uusi viikko. Viikonloppu meni hyvin ja mukavasti. Olin eilenä siellä liikuntapuistossa. Melkein tunnin. Teki hyvää. Sai raitista ilmaa ja vähän treeniä lihaksille. Olo tällä hetkellä tuntuu ihan hyvältä. Mä heräsin taas tuossa vähän ennen kuutta. Aamukahvit on juotu taas. Aamukahvi on päivän paras juoma. Sillä mun aamut aina lähtee hyvin käyntiin. Kohta jaan taas viikonlääkkeet dosettiin. Seuraava lääke mikä pitää hakea on leponex. Ajattelin hakea sitä sitten taas vasta ensi viikolla koska se lääke riittää vielä tälle viikolle. Kävin eilenä tokmannilla. Nyt parhaan kaverin synttärilahja on valmis. Siinä on se hieno kahvikuppi, suklaata ja kortti. Parhaan kaverin synttärikahvit on sitten perjantaina kello 12. Sinne olen sitten menossa. Odotan jo innolla että pääsee antamaan sen lahjan. Näköjään kaksi asukasta lähti bb talosta. Mua vähän harmitti että Katja lähti koska mä oikeasti tykkäsin siitä asukkaasta. Hyvä että Sanni lähti koska mun mielestä se oli yksi hiljaisista asukkaista. Ei tullut oikeen esiin talossa. Saa nyt nähdä miten Pekka pärjää talossa kun Katja lähti. Romanssi loppui. Haluan taas innolla nähdä millainen viikkotehtävä taas niillä alkaa. Tänään pitää pestä taas pyykkiä. Pesukone on varmasti vapaa tänään. Saa kaikki vaatteet taas pestyä. Alan tuossa aamupäivällä pesemään koska mun pitää aamulla käydä kaupassa. Innolla olen taas menossa tänään salille illalla. Pääsee kunnolla treenaamaan mikä tekee taas todella hyvää. Ai niin kun käyn nyt kaupassa niin pitää ostaa kivennäisvesi sinne salille niin on juomapullo. Lokakuu on mennyt taas nopeasti. Kohta ollaan taas kuun puolivälissä. Miten tää aika menee äkkiä?? Kohta on taas joulu! Pitää alkaa pikkuhiljaa ostella kavereille joululahjoja. Nyt otan aamulääkkeet ja jaan lääkkeet dosettiin. Tästä on tulossa hyvä päivä. Tekemistä on tälle päivälle.

Liikuntapuistoon.Sunnuntai 10.10.2021 06:27

Sunnuntai. Tänään mulla on ohjelmassa aamulenkki, katson big brotheria, sekä aijon mennä iltapäivällä liikuntapuistoon treenaamaan. Ei pitäisi sataa vettä. Olo ja fiilis on edelleen hyvä. Innolla olen menossa tänään sinne liikuntapuistoon. Saa samalla raitista ilmaa kun ulkoilee. Katsoin eilisen Posse jakson. Oli taas hauska. Innolla odotan taas seuraavaa jaksoa. Siinä saa vaan nauraa kun sitä katsoo. Innolla odotan taas seuraavia salkkarit jaksoja. Saa nähdä mitä kaikkea siinä sitten tapahtuu ensi viikolla. Olen pari bb jaksoa jäljessä taas. Ai niin tänään taas joku lähtee bb talosta. Saa nähdä kuka. Aijon sitten huomenna vasta katsoa tämän päivän bb jakson. En jaksa valvoa tänään. Uutisista mä luen huomenna että kuka lähti. Ensi viikon perjantaina parhaalla kaverilla on synttärit. Olen menossa sitten kahville sen luokse perjantaina. Sitten sen jälkeen lähden vanhempien luokse. Mun pitää tänään käydä tokmanilla ostamaan pari juttua parhaan kaverin lahjaan ja kortti. En ole pitkään aikaan käynyt tokmannilla. Voisin käydä sen vaateosaston läpi että onko sinne tullut kivoja syysvaatteita. En aijo ostaa vaan katson huvikseen.
Mä päätin etten enää tänä vuonna osta uusia vaatteita. Katsoo sitten taas ensi vuoden keväällä. Koska mä huomasin että mulla on ihan liikaa vaatteita tällä hetkellä. Siinäkin säästää kivasti kun ei osta nyt mitään.
Alan nyt säästämään uuteen puhelimeen. Koska sen mä tarvitsen.
Mennään sitten poikaystävän kanssa ostamaan se. Varmaan mennään tuonne Dna liikkeeseen niin sen saa sitten sieltä. Aijon nauttia tästä päivästä. Tulee hyvä päivä. Nyt otan aamulääkkeet ja alan kuunnella jotaon hyvää musiikkia.

Tänään herkutellaan. :)Lauantai 09.10.2021 06:29

Lauantai aamu. Heräsin taas viiden jälkeen. Nyt kun on saanut kofeiinia niin se herättää mukavasti. Ajattelin nyt aamun olla koneella. Olla täällä ja kuunnella musiikkia. Eilenä aamulla oltiin poikaystävän kanssa lääkärissä. Sen jalka on ollut kipeä monta viikkoa. Tulin sen tueksi sinne lääkäriin.
Nyt sille määrättiin särkylääkettä sekä lepoa jalalle. Sanottiin jos kipu ei helpota niin sitten uudestaan lääkäriin. Poikaystävä sai nyt sairaslomaa.
Toivon että sen jalka alkaa pikkuhiljaa parantua. Ettei se vaan pahene.
Viikko on mennyt hyvin. Mukavaa kun on taas viikonloppu. Saa taas olla ja kerättyä voimia. Ajattelin tänään käydä kaupassa hakemassa jotain hyvää. Mun tekee mieli jäätelöä ja sipsiä sekä pepsi max lime limua. En ole vielä herkutellut tällä viikolla. Nyt aijon pitää herkuttelupäivän tänään. Olen pari bb jaksoa jäljessä. No mä kerkiän tänään hyvin katsoa ne jaksot. Ai niin ja katson myös tänään eilisen Posse jakson. Paljon katsottavaa taas. Saa päivän hyvin kulumaan. Menen iltapäivällä lenkille. Kun olen eka käynyt kaupassa niin sen jälkeen. Herkuttelen illalla.
ahdistusta ei ole onneksi ollut. Vähän kireä olo. Kävin eilenä iltalenkillä mikä teki hyvää. Sai raitista ilmaa. Kyllä tämä kireä olo jossain vaiheessa taas helpottaa. Mielummin se kun ahdistus. Kohta pitää ottaa muuten aamulääkkeet ettei unohdu. Ajattelin mennä liikuntapuistoon treenaamaan jos on hyvä sää. Huomenna voisi mennä kun on hyvin aikaa.
Saa sunnuntai päivän kulumaan kivasti. Jos sataa vettä niin en sitten mene. Salille olen menossa taas ylihuomenna. Pääsee silloinkin treenaamaan. Kaikki asiat kyllä järjestyvät. Koitan taas keskittyä hyviin asioihin taas niin elämä menee mukavasti. Ei ole mitään hätää.
Nyt alan siivoilla vähän keittiötä. Pitää tarkistaa myös pyykit että pitääkö taas kohta pestä. Tästä tulee mukava päivä. Aijon nauttia herkuista mitkä ostan.

Huomenna on taas perjantai.Torstai 07.10.2021 06:06

Torstai. Pakko sanoa että tää viikko on mennyt taas hurjaa vauhtia. Huomenna alkaa taas viikonloppu. En ole tänä viikonloppuna lähdössä mihinkään. Aijon olla taas itseni kanssa koko viikonlopun. Siinä saa samalla levättyä. Sitten on taas kivaa nähdä muita ihmisiä ensi viikolla.
Olo ja fiilis on edelleen hyvä. Olen nauttinut ihan täysillä tästä hyvästä olosta. Harhoja mulla ei ole ollut pitkään aikaan. Mikä on vaan hyvä juttu.
Pystynyt hyvin elämään tämän sairauden kanssa. Onneksi syön lääkkeitä niistä on mulle iso apu. Oli eilenä hyvät treenit taas salilla. Ensi viikolla olen menossa sitten taas salille. Maanantaina. Tiistaina taas kolmelta sählyryhmä. Tulee aina jotain liikuntaa jokaiselle päivälle. Tänään aijon lenkkeillä. Menen päivällä vasta lenkille, koska mä siivoilen tämän aamun.
Saa nyt nähdä sataako ulkona tänään vettä? Toivottavasti ei. Olen menossa tänään illalla parhaan kaverin luokse kylään. Päästään näkemään ja juttelemaan kunnolla. Ihanaa. On ollut ikävä sitä. Sovittiin että menen viideltä sen luokse. Ensi viikon viikonloppuna olen menossa pitkästä aikaan vanhempien luokse. Kivaa niitäkin nähdä taas. Olin viimeksi kesällä vanhempien luona. Se ei mennyt silloin hyvin koska tulin kipeäksi ja jouduin menemään koronatestiin. Olen nyt joka aamu tällä viikolla herännyt viiden jälkeen. Tykkään näistä aamuista ihan sen takia koska mulla ei ole mihinkään kiire. Saa rauhassa juoda aamukahvit ja kirjoittaa blogi. Ei ole mitään stressiä aamulla. Eikä aamuisin koskaan ahdista. Tänään mun pitää maksaa laskuja pois, siivota sekä pestä pyykkiä. Vien pyykit hetken päästä. Teen silleen että eka siivoan ja sitten maksan laskut. Tänään pitää taas katsoa eilinen bb jakso. Saa nähdä mitä kaikkea siinä on kerennyt tapahtua.
Innolla haluan nähdä sen jakson. Pitää kohta laittaa sähköpotkulauta lataukseen. Aijon taas ajella sillä tänään vielä kun vaan pystyy.
Ennen kun talvi tulee. Sillä pääsee ihan kaikkialle. Pakko sanoa että on kivempi kun taas pyörä.

Sählyryhmä alkoi. :)Keskiviikko 06.10.2021 05:51

Mulla alkoi eilenä sählyryhmä. Pelataan aina tiistaina iltapäivällä kolmelta.
Mun rakkaat kaverit ovat myös siinä ryhmässä pelaamassa. Sekä siinä ryhmässä on myös miehiä pelaamassa. Pelattiin nyt alkuun puolituntia. Lämmiteltiin ensin ennen pelejä. Mä olin alkuun hyökkääjä ja sitten loppuajasta puolustaja. Mun joukkue hävisi ja parhaan kaverin joukkue voitti. Ei se mitään oli ihan mukavaa pelata. Mä päätin jo tänään herätä viideltä. Aamukahvit join taas äsken. Onneksi herätti. Se on hyvä kun herää aamulla niin saa sitten heti kofeiinia. Mä juon aina ison kupin mustaa kahvia. En lisää siihen maitoa tai sokeria. Tykkään kahvin juoda aina mustana. Olo ja fiilis tällä hetkellä on todella hyvä. Viikko alkanut ja sujunut hyvin. Ei ole yhtään ahdistanut. Kiitos lääkkeiden mitä syön joka päivä. Masennus ja psyykelääkkeet. Tosiaan aamulla mulla menee masennuslääke ja illalla psyykelääke. Onneksi masennuslääke auttaa tuohon ahdistukseen. Kun sen ottaa aamulla niin auttaa aika paljon.
Aamuisin mua ei oikeastaan ahdista vaan se tulee illalla tai päivällä.
Aina välillä. Tänään olen menossa taas illalla salille treenaamaan. Innolla olen menossa. Tulee hyvät treenit. Eilenä kun olin pururadalla lenkillä niin kävin siinä samalla kuntoportailla. Tänään taas ajattelin mennä käymään kuntoportailla. Se tekee hyvää kun menee niitä ylös alas. Syke nousee kivasti siinä. Olen huomenna menossa parhaan kaverin luokse kylään. Päästään kunnolla taas juttelemaan. On ollut ikävä sitä. Onneksi paras kaveri asuu ihan tässä lähellä. Parin kilsan päässä. Huomenna maksan pari laskua pois. Rahaa tulee taas huomenna. Niin ja huomenna pitää siivota. Siivouspäivä. Pitää pestä pyykkiä myös. No mulla on koko aamu aikaa siivota huomenna
sekä hoitaa pyykit. Lakanat pitää vaihtaa taas sänkyyn ja pestä edelliset. Sitten on taas kivaa kun kämppä on siisti.

Hammaslääkäri vasta marraskuussa.Tiistai 05.10.2021 06:49

Mulla eilenä peruuntui se hammaslääkäri aika. Sain uuden ajan niin se on 23 päivä marraskuuta. Yhdeltä. Mulle soitettiin siitä eilenä aamulla. Eilenä oli ihan mukava päivä. Sain pyykit pestyä, kävin apteekissa hakemassa ne karpalokapselit, sekä kävin lidlissä hakemassa kahvia. Nyt kahvi ei ihan heti pääse loppumaan. Oli taas hyvät treenit salilla. Hiki tuli ja hyvä olo. Huomenna sitten taas uudestaan treenaamaan. Pakko sanoa että viikko on alkanut ihan hyvin. Mua ei onneksi yhtään ahdista. Aika hyvä olo tällä hetkellä taas ja mä nautin siitä. Tänään heräsin kuudelta. Mun piti jo puoli kuusi herätä mutta en jaksanut. Nukuin hyvin viime yönä. Kun menin jo eilenä puoli kahdeksalta nukkumaan niin nukahdin heti. Kerkesin katsoa salkkarit mtv katsomosta ennen kun menin nukkumaan. Se on hyvä että noi salkkari jaksot voi katsoa sieltä koska vaan. Pakko katsoa tänään eilinen bb jakso. Nyt sinne taloon on mennyt uusia asukkaita ja niillä on nyt aika mielenkiintoinen viikkotehtävä. Taas talossa tapahtuu. En vielä tiedä että tykkäänkö mä niistä uusista asukkaista vielä? Tällä viikolla se sitten selviää. Tykkääkö vai ei. Ylihuomenna maksan vuokran pois. Rahaa tulee taas kelalta silloin. Maksan vuokran aina heti kun rahaa taas tulee.
Aina alku kuusta. Jos se hammaslääkäri on 23 päivä marraskuuta niin lasku tulee sitten siitä varmaan vasta joulukuussa. Tänään olen menossa aamulenkille pururadalle. Saa kunnon lenkin heti aamusta tehtyä. Olin eilenäkin lenkillä. Liikunta tekee vaan hyvää. Mulle se tekee. Mielelle ja kropalle. Voin sanoa että liikunta lievittää masennusta ja ahdistusta aika paljon. Mun kohdalla tuo liikunta toimii. Se on mun lempi harrastus. Koitan liikkua joka päivä paljon. Oli se sitten lenkki tai sali. Kroppa pysyy kunnossa kun liikkuu. Ai niin mä ostin eilenä pitkästä aikaan hunajaa. Laitan sitä teen sekaan. Kunnon terveysjuoma. Juon sitä mielummin kun taas kahvia. Mulla maistuu aina aamulla kahvi eikä koskaan päivän aikana. Päivällä mä juon vihreää teetä.
Kaikki tee maut menee. Mutta nyt otan aamulääkkeet. Sekä alan tiskaamaan. Voisi myös kuunnella jotain hyvää musiikkia. Tästä on tulossa hyvä päivä.

Hammaslääkäri tänään.Maanantai 04.10.2021 06:11

Oli todella mukava viikonloppu. Pääsi kunnolla rentoutumaan poikaystävän luona. Tehtiin vaikka mitä: Valvottiin, käytiin lenkillä, nukuttiin päikkäreitä, juotiin, käytiin saunassa, tehtiin ruokaa, katsottiin leffaa..Kaikkea rentoa kivaa tekemistä. Nyt kun on saanut taas olla ja levättyä niin jaksaa aloittaa uuden viikon. Tänään mulla on hammaslääkäri yhdeltä. Ne paikkaavat yhden mun hampaan. Pääsen onneksi tutulle hammaslääkärille. Mua ei yhtään jännitä se hammaslääkäri koska olen tottunut. Se on vaan hyvä asia että korjaavat mun hampaan. Saa sitten nähdä kuinka iso lasku tulee siitä perässä.
Onneksi mä käyn nykyään harvoin hammaslääkärissä. Ajattelin mennä pyörällä sinne niin pääsee nopeasti ja takaisin. Tänään mulla on myös ohjelmassa aamulenkki, pyykinpesua, olen menossa taas salille illalla treenaamaan. Kaikkea taas heti maanantaina. Onneksi mulla on aika hyvä olo tällä hetkellä. Ei yhtään ahdista tai masenna. Toivon kovasti että tästä on tulossa taas hyvä viikko. Päivä kerrallaan. Kohta mun pitää taas jakaa viikonlääkkeet dosettiin ja pitää tällä viikolla hakea karpalokapselit.
Kaikkia muita lääkkeitä on. Leponexit ja masennuslääkkeet. Haen seuraavan kerran masennuslääkettä vasta tämän vuoden lopulla. Riittävät vielä pariksi kuukaudeksi. Leponexit taas riittävät pariksi viikoksi.
Laura R lähti eilenä bb talosta. Harmi koska mä tykkäsin siitä. No onneksi Sami jäi taloon. Sami on tällä hetkellä mun suosikki asukas.
Toivon kovasti että se voittaa koko big brotherin. Innolla haluan taas nähdä millainen viikko tehtävä niillä alkaa ja ai niin! Uusia asukkaita on tullut taloon. Haluan kovasti nähdä millaisia ne on. Ovatko hyviä vai ärsyttäviä?? Jännäksi taas menee big brother. Pakko vaan seurata ja katsoa koska olen bb fani. Mä heräsin jo tänään viiden jälkeen. Onneksi aamukahvi taas herätti. Mun pitää hakea lisää kahvia tällä viikolla.
Eli käyn jossain vaiheessa taas lidlissä. Mutta tekemistä riittää taas tälle päivälle. Tästä on tulossa ihan hyvä päivä vaikka menen hammaslääkäriin.

Tekee mieli omenaviiniä.Perjantai 01.10.2021 06:06

Nyt alkoi lokakuu. Pakko sanoa että syyskuu meni todella nopeasti. Ei enää mene kauaa niin on joulu. Alle kolme kuukautta. Se on vihdoinkin taas perjantai! Olen taas menossa poikaystävän luokse. Lähden taas vasta illalla. Alan pakkailemaan taas kohta kamoja. Kirjoitan eka blogin.
Fiilis on todella hyvä tällä hetkellä. Hyvin mä taas selvisin tämän viikon. Pakko sanoa että on ollut hyvä viikko. Ei ole onneksi yhtään ahdistanut tai ollut masennusta. Sekin on ollut hyvä että ei ole ollut harhoja. Kireä olo on ollut mutta se ei ole onneksi kamalan paha. Mun niska ja hartiat ovat vähän kipeinä. No pitää jotenkin venytellä niitä. Ajattelin viikonloppuna juoda omenaviiniä. Eli käydään alkossa tänään poikaystävän kanssa. Poikaystävä ostaa myös varmasti jotain juotavaa. Join kuukausi sitten viiniä kun olin parhaan kaverin luona yötä. Se oli päärynäviiniä. Sekin on hyvää. Se omenaviinipullo maksaa sen alle 8 euroa. Ei ole onneksi kallista. Mä tykkään viinistä. Kaikki viinit menee. Valkoviinit ja punaviinit..
Siinä kyllä rentoutuu kivasti kun juo. Olen huomannut tämän. Siitä on nyt kuukausi kun olin parhaan kaverin luona. Tajusin etten ole juonut kuukauteen mitään. Tipaton kuukausi. No se kyllä tekee ihan hyvää nyt kun miettii. Nyt on taas kiva juoda. Pitkästä aikaan. Pyykkiä pitää pestä tänään ennen kun lähden. Mulla oli eilenä vauhdikas päivä niin en kerennyt pestä pyykkiä. Heräsin taas tänään puoli kuusi. Olen nyt joka aamu alkanut heräämään siihen aikaan. Mä olen aamuvirkku.
Tykkään siitä. Aamukahvit join äsken. Siitä tulikin mieleen että ensi viikolla pitää käydä lidlissä ostamassa lisää kahvia. Muutama paketti.
Niin on kahvia sitten taas. Rahaa tulee ensi viikolla. Hyvä niin saa maksettua vuokran pois. Sekä muita laskuja mitä on nyt tullut.
Pitää muuten käydä katsomassa paljon mulla on rahaa tilillä tällä hetkellä. Uskon että sen verran että pystyy ostamaan viikonlopuksi ruoat ja juomat. Mutta nyt alan pakkailemaan ja perjantai musat soimaan. Tulee varmasti todella mukava ja kiva viikonloppu. Pääsee kunnolla rentoutumaan poikaystävän luokse. Nyt aijon vaan nauttia.