IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Jes! Noora lähti.Maanantai 25.10.2021 05:18

Heräsin jo ennen herätykelloa tänä aamuna. Puoli viideltä. Olen melkein nyt joka aamu herännyt siihen aikaan. Uusi viikko taas alkaa. Uskon että on tulossa mukava viikko. Innolla odotan taas viikonloppua koska olen menossa silloin taas poikaystävän luokse. Tänään mun pitää käydä kaupassa aamulla ja päivällä mulla on verikokeet. Menen molempiin paikkoihin pyörällä. Pääsee sillä nopeasti.
Kohta jaan viikonlääkkeet dosettiin. Kaikkia lääkkeitä onneksi on niin ei tarvitse mennä apteekkiin. Jes! Noora lähti bb talosta. Ei tule ikävä. Aika jännä että Juhani jäi vielä taloon. Saa nyt nähdä piristyykö vai mököttää vielä? Saa nähdä millainen viikkotehtävä niillä taas alkaa. Kohta bb loppuu. Sitten taas miettii että mitä katsoo? No onneksi salkkarit tulee joka päivä. Salkkareissa on taas tapahtunut vaikka mitä. Saa nähdä mitä tällä viikolla tapahtuu. Ai niin Violan ja Miran häät! Ne tapahtuu salkkareissa tällä viikolla. Pakko katsoa miten niiden häät sitten menee.
Eilenä oli todella kiva ilma ulkona. Kävin aamulenkillä ja menin vielä iltapäivällä toiselle lenkille. Ulkoilin yhteensä tunnin. Ihanan raitis ilma. Sekä tarkeni ulkona kun laittoi lämpimästi päälle ettei tullut kylmä.
Tänään olen menossa illalla kaverin kanssa lenkille. Kiva taas nähdä kaveria koska ei nyt nähty viikonloppuna koska se oli reissussa. Soitin eilenä taas parhaalle kaverille. Sillä on kaikki ok. Hyvä niin ei tarvitse olla huolissaan. Pitää katsoa jos nähtäisiin taas tällä viikolla.
Pitää katsoa pesenkö taas pyykkiä. Mun pitäisi pestä nuo mun pyyhkeet. Pesen huomenna viimeistään jos tänään en jaksa. Mutta nyt alan jakamaan lääkkeet dosettiin. Sekä otan aamulääkkeen.
Uskon että on tulossa hyvä päivä.
Eilenä ulkona oli tosi kiva ilma. Kävin liikuntapuistossa ja tein lenkin siihen päälle. Teki tosi hyvää saada kunnolla raitista ilmaa. Muutenkin fiilis oli tosi hyvä eilenä. Ei vituttanut yhtään. Uskon että ensi viikosta tulee paljon parempi kun tästä viikosta. Nyt kun on taas levännyt kunnolla niin jaksaa.
Tänään taas selviää kuka lähtee bb talosta. Toivon että Noora lähtee tai juhani. Haluan että Taavi ja Aki jäisivät vielä taloon koska ne on mun suosikkeja. Alkuun mä tykkäsin Juhanista mutta en enää. Se on ollut jotenkin masentunut viime aikoina ja valittanut. Joten en tykkää siitä enää. Se on hyvä että Jasmiina jäi vielä taloon ja Sami. Saa taas nähdä millainen viikkotehtävä niillä on taas ensi viikolla. Tänään olen menossa taas aamulenkille sekä vielä iltapäivällä teen toisen lenkin. Koitan taas liikkua tänään paljon koska se tekee mulle vaan hyvää. Tänään aijon taas suunnitella ruokia mitä teen ensi viikolla. Mun tekee mieli kauheasti tehdä tonnikalakiusausta. Se on yksi ruoka ja sitten voisi tehdä vaikka lihakastiketta. Menen huomenna aamulla taas kauppaan. Ai niin puuroa pitää muistaa ostaa lisää koska se on kohta loppu. Huomenna mulla on taas verikokeet päivällä. Menen pyörällä sinne. Sitten kun on käynyt piikillä niin saa taas haettua leponexia. Mä kävin jo tällä viikolla hakemassa niin haen seuraavan kerran taas parin viikon päästä. Nyt mulla on kaikkia lääkkeitä taas. Ei tarvitse hetkeen käydä apteekissa.
Aamu lähtenyt mukavasti. Kiitos aamukahvin. Hyvin nukutti viime yönä ja heräsin taas tänään puoli kuusi. Olen aamuvirkku. Tykkään näistä aamuista. Kohta pitää taas tiskata. Niin kuin joka ikinen aamu. Mulla aina kertyy noita mukeja mistä juon teetä tai kahvia. Sain eilenä pestyä pyykit. Nyt ei taas muutamaan päivään tarvitse pestä mitään. Viimeistään taas ensi viikon torstaina kun siivoan. Aijon nauttia tästä päivästä. Tästä tulee hyvä päivä. Viikonloppu vielä onneksi jatkuu.

Normaali olo vihdoinkin!Lauantai 23.10.2021 06:20

Eilenä oli pitkästä aikaan normaali olo koko viikon aikana. Mua ei ärsyttänyt, vituttanut..kerrankin oli hyvä olo ja mä nautin siitä. Sekä päivä meni mukavasti. Nukuin eilenä kunnon päikkärit ja kävin lenkillä.
Söin myös eilenä kaikki herkut loppuun. Nyt en taas herkuttele viikkoon.
Toivon taas että ensi viikko menee paljon paremmin taas kun tämä viikko.
Ensi viikolla olen menossa taas poikaystävän luokse viikonlopiuksi. Innolla odotan. Kyllä viikko menee taas nopeasti kun on ohjelmaa. Tänään ajattelin mennä iltapäivällä liikuntapuistoon jos on hyvä sää. Mun mielestä pitäisi olla hyvä sää tänään mutta sehän voi vielä muuttua. Tänään katson taas bb jaksot. Olen pari jaksoa jäljessä. Onneksi on hyvin aikaa tänään katsoa kaikki jaksot. Ai niin posse pitää myös katsoa. Meinasin unohtaa sen varmasti taas hauska. Sain maksettua kaikki laskut. Tilille jäi vielä rahaa. Onneksi pystyn maksamaan kaikki laskut joka kuukausi. Sekä siinä saa samalla säästöön rahaa. Päätin nyt etten tuhlaa vaan aijon säästää.
Päätin etten shoppaile enempää vaatteita tänä vuonna. Ensi vuonna sitten taas. Huomasin ja tajusin että mulla on tällä hetkellä niin paljon vaatteita että kyllä niillä nyt pärjää. Niistä saa monta asua. Tänään pesen pyykit mitkä mun olisi pitänyt jo torstaina pestä. No hyvin on aikaa nyt hoitaa ne. Pesukone on varmasti vapaa. Menen aamulenkille taas tänä aamuna. Toivottavasti on hyvä sää. Olin eilenäkin lenkillä Vesisateessa. Ei onneksi ihan kaatamalla satanut vettä onneksi. Vähän tihutti. Uskon että tästä tulee hyvä päivä. Ei ole kiire. Saa olla rauhassa ja kerättyä taas voimia. Innolla olen menossa sinne liikuntapuistoon.
Mukavaa tekemistä iltapäivälle. Saa samalla tehtyä treenit niissä laitteissa mitä siellä on. On tosi hyvä että mun kroppa on hyvässä kunnossa. Mulla on todella hyvä kunto. Aijon pitää siitä kiinni. Että jaksaa liikkua. Liikunta tekee ainakin mulle todella hyvää ja mä nautin siitä. Se lievittää mulla aika hyvin ahdistusta tai masennusta.
Suosittelen liikuntaa ihan kaikille. Kohta pitää ottaa aamulääkkeet.
Ettei unohdu. Alan kohta tiskaamaan sekä kuuntelemaan hyvää musiikkia. Aamu lähtenyt hyvin käyntiin. Heräsin puoli kuudelta.

Nyt on taas leponex lääkettä.Perjantai 22.10.2021 05:26

Eilenä oli todella ahdistava päivä mutta mä selvisin siitä onneksi! Oli todella lähellä että olisin ottanut sen rauhoittavan siihen ahdistukseen. Tein silleen että lähdin ulkoilemaan kun alkoi ahdistamaan pahasti. Mikä kannatti koska se helpotti mun oloa onneksi. Sitten kun otti iltalääkkeet niin nekin rauhoitti illalla niin sain hyvin nukuttua. Nyt olo tuntuu ihan hyvältä. Kyllä se siitä. Onneksi nyt alkaa viikonloppu. Voi taas olla ja ottaa ihan rennosti. Aijon ulkoilla taas paljon viikonloppuna jos on hyvä sää. Ajattelin mennä liikuntapuistoon. Kohta alan maksamaan kuun vikoja laskuja. Rahaa on tullut taas tänään. Niin saa maksettua kaikki.
Kävin eilenä siellä apteekissa hakemassa ne leponexit. Nyt on sitä lääkettä taas pariksi viikoksi. Kun menin apteekkiin niin siellä ei ollut onneksi ruuhkaa. Kävin kaupassa myös ostin sipsiä ja suklaata.
Kerkesin eilenä katsoa vaan yhden bb jakson. No mulla on koko viikonloppu aikaa katsoa loput bb jaksot. Saa nähdä kumpi joukkue sitten voittaa. Sekä ketkä joutuvat häätöäänestykseen. Jännäksi taas menee.
Jasmiina on yksi mun suosikki asukas naisista. Mä toivon että Noora lähtisi talosta. Mä en yhtään tykkää siitä asukkaasta. Yrittää olla positiivinen mutta valittaa koko ajan jostakin asiasta. Jasmiina sanoo aina asiat suoraan mitä se ajattelee ja se on parasta siinä. Mun voittaja suosikki on ehdottomasti Sami. Toivon että se voittaa big brotherin.
Mä uskon että se pääsee ihan finaaliin asti. Kaikki tykkäävät siitä.
Heräsin tänään jo neljän jälkeen. No ei se mitään aloin keittämään kahvia. Nyt ajattelin olla koneella tämän aamun. Ihanaa kun ei ole kiire. Sekä ihan parasta että on taas perjantai. Viikon paras päivä.
Nopeasti tää viikko taas meni. Tuntuu että hetki sitten olisi ollut viikonloppu. Soitin eilenä parhaalle kaverille. Sillä menee hyvin niin ei tarvitse olla huolissaan. Pitää katsoa jos vaikka taas nähtäisiin ensi viikolla. Voisi mennä taas kylään. Pitää kysellä. Nyt alan maksamaan laskuja pois ja alan kuunnella vähän hyvää musiikkia perjantain kunniaksi. Tästä tää viikonloppu taas alkaa!

Vitutti eilinen päivä.Torstai 21.10.2021 06:14

Eilenä mua ärsytti ja vitutti koko päivän. Onneksi pääsi kuntosalille eilenä purkamaan paineita. Teki hyvää. Oli hyvät treenit. Alan kohta siivoilemaan kun saan eka blogin kirjoitettua. Pyykkiä pitää pestä myös tänään. Toivon että tänään on vähän parempi fiilis mitä eilenä. No onneksi kohta alkaa taas viikonloppu niin saa taas olla ja levättyä. En näe kavereita viikonloppuna koska niillä on muuta menoa niin olen itseni kanssa koko viikonlopun. Tekee ihan hyvää välillä olla yksin. Menen huomenna käymään siellä apteekissa. Haen ne leponexit. Niin on sitten sitä lääkettä taas. Verikokeet mulla onkin taas ensi viikon maanantaina puoli yhdeltä. Sitten kun on käynyt verikokeissa niin saa taas haettua leponexit.
Jos ei mene verikokeisiin niin sitten sitä lääkettä ei saa. Ovat tarkkoja siitä. Olen taas pari bb jaksoa jäljessä. No mulla on sitten viikonloppuna hyvin aikaa katsoa kaikki bb jaksot. Pidän katsomismaratoonin. Ajattelin taas ostaa viikonlopuksi herkkuja. Suklaata ja sipsiä. Käyn huomenna kaupassa ostamassa ne samalla kun käyn apteekissa. Rahaa tulee huomenna niin saan maksettua loput laskut heti aamusta. Onneksi mä pystyn joka kuukausi maksamaan kaikki laskut mitä tulee. Sitten on kivaa kun jää vielä rahaa laskujen jälkeen. Mitä en todellakaan tuhlaa.
Menen varmaan taas tänään lenkille. Jos on hyvä ilma. Eilenä satoi vettä koko päivän niin en mennyt lenkille. Onneksi pääsi sentään salille niin tuli jotain liikuntaa keskiviikko päivälle. Mutta nyt alan siivota. Otan eka aamulääkkeet ja imuri käteen. Sitten on taas mukavaa kun on siistiä ja saa pyykit pestyä. Voi viikonlopun ottaa rennosti!
Sählypelit ei oikeen mennyt putkeen. Oli miehet vastaan naiset niin miehet sitten voitti. Mä ja paras kaveri oltiin jotenkin ihan väsyneitä siellä kentällä eikä saatu oikeen tehtyä maaleja. No katsoo sitten millaiset pelit on sitten ensi viikolla. Paras kaveri ei ole tulossa pelaamaan ensi viikolla koska sillä on muuta menoa. Jos ensi viikolla menisi vähän paremmin taas pelit. Keskiviikko. Nopeasti nää päivät menee. Ylihuomenna on taas perjantai. En ole nyt tänä viikonloppuna lähdössä mihinkään. Olen taas itseni kanssa viikonlopun. Ensi viikon viikonloppuna olen menossa taas poikaystävän luokse. Innolla odotan että näemme taas. Ikävä on.
Tänään on taas salitreenit illalla. Innolla olen menossa sinne. Nyt on hyvä että on intoa kuntoilla. Tulee hyvät treenit ja saa samalla vähän purettua tätä kireää oloa. Olo on muuten hyvä. Ei onneksi ahdista yhtään. Mietin sitä että koska viimeksi olen syönyt noita rauhoittavia? On siitä ainakin pari kuukautta aikaa ellei enemmän. Se on vaan hyvä juttu etten ole syönyt niitä. Yleensä jos mua alkaa ahdistaa pahasti niin menen ulkoilemaan. Se helpottaa heti mun oloa. Otan sen rahoittavan vasta siinä vaiheessa jos on niin paha ahdistus ja harhat päällä. Onneksi se lääke alkaa aina heti vaikuttamaan viidessä minuutissa. Se lääke määrä on vaan se 5mg. Mä käyn todella harvoin apteekissa hakemassa noita rauhoittavia. Varmaan kerran vuodessa ellei harvemmin. Käyn tämän viikon perjantaina hakemassa ne leponexit. Mulle tulee rahaa taas silloin. Takuueläke. Pärjää taas loppukuun ja saa loput laskut maksettua. Tänään teen ruoaksi mifu pastavuokaa. Se on yksi mun lempi ruoka mitä teen aina välillä. Eilenä tein nakkikeiton.
Siitäkin tuli hyvää. Pitää taas alkaa suunnitella ensi viikon ruokia.
Onneksi mulla on hyvin aikaa aina suunnitella ne. Olen saanut katsottua kaikki bb jaksot. Hyvin pysyn mukana siinä. Tietää mitä siinä tapahtuu. En eilenä jaksanut katsoa eilistä salkkarit jaksoa. No katson sen tänään illalla kun tulen salilta. Onneksi tuolta mtv palvelusta voi aina koska vaan katsoa ohjelmia ja sarjoja. Eikä maksa mitään.
Aamu lähtenyt hyvin käyntiin. Nyt alan tiskaamaan ja vaihdan puhtaat lakanat sänkyyn. Sekä alan kuunnella hyvää musiikkia. Tästä tulee hyvä päivä.

Sählyä taas tänään. :)Tiistai 19.10.2021 06:21

Tiistai. Tänään on jonkin verran ohjelmaa tälle päivälle niin ei ole tulossa tylsää päivää. Aamulenkille taas tässä aamulla, teen ruoaksi nakkikeiton, aijon katsoa eilisen bb jakson, sählypelit on taas kolmelta, näen yhtä mun kaveria illalla...vauhdikas päivä. Saa nähdä millaiset pelit on tänään. Paras kaveri on tulossa myös pelaamaan niin on kiva nähdä sitäkin. Saa nähdä ollaanko samassa joukkueessa vai eri joukkueessa. Eilenä oli todella hyvät salitreenit. Sai purettua vitutusta mikä mulla oli koko maanantai päivä.
Välillä vituttaa ja ärsyttää. Ei sitä aina jaksa olla iloinen ja positiivinen.
Ehkä tänään olen vähän iloisella tuulella mitä eilenä. Maanantai päivästä selvitty. Nyt alkaa taas viikko helpottaa. Maanantai on viikon paskin päivä.
Kohta se perjantai sieltä sitten taas tulee ja on siitä iloinen! Sain pyykit eilenä pestyä. Pesen taas pyykkiä ylihuomenna. Lakanat ja loput vaatteet. Pesen pyykkiä aina pari kertaa viikossa. Mikä on hyvä niin saa kaikki pestyä. Pitää katsoa koska menen apteekkiin hakemaan leponexit. Loppuviikosta voisin mennä koska mä käyn samalla kaupassa. Sitten on taas kaikkia lääkkeitä. Masennuslääkettä on vielä paljon jäljellä. Se riittää tämän vuoden loppuun. Ai niin pitää ottaa aamulääkkeet kohta. Aamupalaksi syön puuroa niin jaksaa lenkkeillä aamusta. Menen pururadalle taas lenkille. Se on mun lempi lenkkeilypaikka. On ihanan hiljaista ja rauhallista. Siellä on myös kuntoportaat mitä käyn aina välillä testaamassa. Itse asiassa voisin käydä niissä tänään. Tulee taas paljon liikuntaa tälle päivälle mikä vaan tekee hyvää kropalle ja mielelle. Kroppa pysyy hyvässä kunnossa.
Innolla aijon katsoa eilisen bb jakson. Niin haluan jo nähdä millainen viikkotehtävä niillä on. Vissiin joku todella rankka. Näin ymmärsin kun katsoin sunnuntai bb jakson missä sanottiin siitä.

Hyvä että Maiju lähti bb talosta.Maanantai 18.10.2021 05:39

Mukava viikonloppu oli vanhempien luona. Pääsi kunnolla rentoutumaan.
Tehtiin kaikkea rentoa tekemistä. Käytiin äidin kanssa lenkillä, nukuin päikkäreitä, saunottiin..parasta oli se ettei ollut mikään kiire. Pitää alkaa taas useammin käydä vanhempien luona. Se on yksi mun tavoite taas.
Uusi viikko taas alkaa ja olen tänä aamuna herännyt neljän jälkeen.
Heräsin ennen herätyskelloa. Aamukahvit on taas keitetty. Onneksi tuo kofeiini herättää kivasti. Arki alkaa taas ja olo tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä vielä. Saa nyt nähdä millainen viikko on tästä nyt tulossa. Toivon että on mukava viikko. Varaudun siihen jos alkaa pahasti ahdistamaan.
Mulla on rauhoittavia jos tulee todella huono olo. Se rauhoittaa heti oloa kun sen ottaa. Tänään pitää taas jakaa viikonlääkkeet dosettiin ja mun pitää tällä viikolla hakea leponexit. Verikokeet mulla on sitten viikon päästä päivällä. Pitää mennä piikille. Hyvä että Maiju lähti bb talosta. Pakko sanoa että oli todella hiljainen talossa. Ei tullut yhtään esiin.
Sami ja Jasmiina jäivät onneksi taloon vielä. Mun suosikit. Saa nähdä millainen viikkotehtävä on taas tällä viikolla. Innolla haluan nähdä.
Tänään pitää pestä pyykkiä. Sekä salitreenit taas illalla. Kivaa mennä salille. Nyt on taas intoa liikkua kun sai levättyä viikonloppuna. Kävin eilenä iltapäivällä lenkillä kun aurinko paistoi kivasti. Kaupassa pitää varmaan käydä tänään. No mulla on aamulla aikaa ja saa pyykit myös hoidettua tänä aamuna. Teen ruoaksi ainakin tällä viikolla nakkikeiton.
Toinen ruoka on mifupastavuoka. Se on yksi mun suosikki. Helppo. Pitää olla vaan 20 minuuttia uunissa. Puuroa pitää myös ostaa lisää koska alkaa taas kohta loppumaan. Menen taas pyörällä kauppaan.
Otan repun niin saan siihen pakattua kaikki. Pitää pukeutua lämpöisesti päälle koska tuolla alkaa jo olla aika viileää. Kohta pakkaset tulee ja ehkä se lumi. Onneksi mä omistan monta talvitakkia. Vuosi sitten sain uuden talvitakin minkä äiti osti mulle luhta myymälästä joululahjaksi.
Olo kallis takki mutta se lämmittää. Kestää varmasti useamman vuoden. Onneksi mä omistan hyvät toppahousut mitkä lämmittää.
Ei pitäisi tulla kamalan kylmä talvena kun on tuommoinen vaatetus.
Olen varautunut.
Olen nyt lähdössä viikonlopuksi vanhempien luokse. Ei olla nähty taas vähään aikaan. Olin viimeksi heinäkuussa vanhempien luona. Lähden vasta iltapäivällä. Isä tulee hakemaan mut. Alan kohta pakkailemaan kamoja krjoitan eka blogin. Aamu taas lähtenyt kahvilla hyvin käyntiin. Heräsin taas viiden jälkeen. Olen ihan hereillä. Tästä tulee hyvä päivä koska parhaalla kaverilla on synttärit tänään. Menen sen luokse kahville kaverin kanssa. Ihanaa päästä antamaan synttärilahja. Paras kaveri varmasti tykkää siitä. En ole vielä päättänyt että mitä puen päälle tänään.
Vaatekriisi iski taas pitkästä aikaan. No mulla on kaappi täynnä vaatteita niin löydän kyllä jotain. Fiilis on hyvä tällä hetkellä. Kivaa kun alkaa taas viikonloppu. Pääsee rentoutumaan. Sitten taas jaksaa ensi viikon kun on levännyt. Pakko sanoa että nopeasti tää aika vaan menee. Lokakuun puoliväli on jo nyt! Siitä tulikin mieleen että tänään pitää maksaa pari laskua pois. Maksan ne tässä aamulla ja samalla näkee paljon tilille jää rahaa. Nyt kun on katsonut big brotheria niin voi että sitä Pekkaa kun meni leikkaamaan ne hiukset! Todella järkevä kampaus. Vitsit mä repeilin kun sen hiukset leikattiin. Nauratti vaan se tilanne. Hyvää bb viihdettä taas! Saa nähdä että kumpi joukkue voittaa ja kumpi joutuu häätöäänestykseen. Vielä voi tapahtua ihan mitä vaan. Jännäksi taas menee. Mä toivon että Sami ei lähde talosta vielä. Se on vaan mun lemppari. Olen myös tosiaan alkanut tykätä Jasmiinasta. Sekin on vaan jotenkin huvittava asukas. Sanoo suoraan mitä ajattelee ja on mielipiteitä. Noorasta mä en tykkää yhtään. Saisi lähteä talosta.
Turha asukas. Olen alkanut tykätä myös Samirista. Ihan hyvä tyyppi.
Alkuun olin että tykkäänkö vai ei. Ajatella on että bb on nyt puolivälissä. Tuntuu että se olisi vasta alkanut. On ollut hyvä kausi.
Toivon että ensi vuonna tulee big brother taas. Paras kaverikin on bb fani. Puhutaan aina siitä. Mutta nyt alan pakkailemaan, kuuntelemaan musiikkia ja maksan laskut. Nyt nautin viikonlopusta. Tovottavasti on hyvä sää viikonloppuna niin mennään äidin kanssa lenkkeilemään.

Eilenä oli kiva päivä. :)Torstai 14.10.2021 05:28

Oli eilenä kivaa Keilata. Alkuun en ollut hyvä siinä mutta sitten mä nopeasti opin miten se pallo heitetään. Mä tulin toiseksi siinä. Tunti keilattiin ja oli todella hauskaa. Pakko päästä taas keilaamaan jossain vaiheessa taas. Mä heräsin jo tänään neljän jälkeen. En enää saanut unta. Nyt on juotu aamukahvit. Tänään taas siivotaan. Siivouspäivä. Alan heti siivota kun saan blogin kirjoitettua. Pyykkiä pitää taas pestä. Onneksi mulla on aamulla aikaa tehdä nuo kaikki. Sitten on kivaa kun on siistiä.
Pakko sanoa että tää viikko on sujunut tosi hyvin. Ei ole pahasti ahdistanut. Sekä sekin on ollut hyvä että harhoja ei ole ollut aikoihin.
Hyvin olen taas pystynyt elämään tämän sairauden kanssa. Nyt on hyvä kausi ja mä nautin siitä. Olen menossa vanhempien luokse viikonloppuna. Mukavaa taas nähdä ne pitkästä aikaan. Olin viimeksi kesällä niiden luona. Siitä on pitkä aika. Pääsee lenkkeilemään äidin kanssa, varmasti saunotaan..kaikkea rentoa tekemistä. Aijon vaan ottaa ihan rennosti ja nauttia. Tulee erilaisempi viikonloppu ja maiseman vaihdos tekee vaan hyvää. Tänään ajattelin käydä taas lenkillä. Eilenä oli todella hyvät salitreenit. Hiki tuli ja hyvä olo sen jälkeen. Tuli tehtyä jotain ja hyvä että jaksoi mennä salille vaikka vähän väsytti. Ensi viikolla taas treeneihin.
Pitää taas tänään katsoa kaikki bb jaksot mitä en ole kerennyt vielä katsoa. Pakko sanoa että se Noora on todella ärsyttävä asukas. Se sanoi ennen kun tuli taloon että on koko ajan positiivinen ja iloinen. Paskat. Valittaa vaan koko ajan. Jasmiina on paljon parempi kun Noora. Olen enemmän Jasmiina fani kun Nooran fani. Mun on pakko sanoa että olen alkanut tykätä Jasmiinasta. Alkuun mä en tykännyt siitä yhtään. Mutta nyt kun on seurannut sitä niin on aika värikäs persoona.
Sekä se on oma itsensä siellä ja sanoo asiat suoraan. Toivon että se pääsee pitkälle Big brotherissa. Mun voittaja suosikki on ehdottomasti Sami. Sami on ihana siinä. Sekä Taavia mä fanitan myös. Aki on myös hyvä. Huomenna on parhaan kaverin synttärit. Menen kahville sen luokse mun yhden kaverin kanssa. Pääsee vihdoinkin antamaan synttärilahjan. Minkä ole halunnut jo antaa kauan sitten.
Kivaa taas nähdä paras kaveri. Nähtiin viimeksi sählypeleissä.
Mutta nyt alan imuroimaan ja sen jälkeen pesen vessan. Viimeiseksi moppaan lattiat. Nyt on onneksi intoa siivota. Mikä on vaan hyvä niin saa sen sitten tehtyä.