IRC-Galleria

MilfHunter

MilfHunter

Die, Die My Darling

Tämähän nyt onKeskiviikko 04.02.2009 21:13



KAKSOSET 21.5 - 21.6.

* Luonteenpiirteet: Tulet omasta mielestäsi toimeen kaikkien kanssa. Todellisuudessa kukaan ei pidä sinusta. Hakeudut aina keskipisteeksi ja terrorisoit jokaista keskustelua pyydettiinpä mielipidettäsi tai ei.

* Raha: kieron luonteesi ansiosta keräät varallisuutta. Käytät muita ihmisiä häikäilemättä hyväksesi myös raha-asioissa.

* Työ: Olet juuri sitä tyyppiä, joka kiipeää urallaan reittä pitkin ylöspäin. Sinua pelätään terävän kielesi takia. Luulet, että sinulla on paljon ystäviä, mutta se ettei sinulle yleensä sanota työpaikalla vastaan, johtuu pelosta. Sinun on vaikea käsittää ettei sillä, joka palavereissa pitää isointa ääntä, välttämättä ole kaikkein fiksuinta sanottavaa. Sovellut arkistonhoitajaksi tai kirjastoalalle.

* Rakkaus: Olet pohjimmiltasi hyvin ilkeä ja itsekäs ihminen. Koska olet myös kaksinaamainen, onnistut usein kätkemään tämän aluksi ja saatat hyvinkin saada ihmissuhteita alulle. Kun olet saanut jonkun koukkuusi, hän pysyy luonasi silkasta pelosta, koska tietää kuinka tuhoisaa jälkeä piikittelysi voi tarvittaessa tehdä. Härkä ja oinas ovat niitä raukkoja, jotka voivat joutua verkkoosi.

* Seksi: Eroottista latausta voi olla sinun ja jousimiehen välillä.
Kiihkeimpiä hetkiä koet härän kanssa ennen kuin todellinen luonteesi paljastuu hänelle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.