IRC-Galleria

Miss_Maailma

Miss_Maailma

uu beibe beibe nyt ne jatzit vasta alko... <3 ;P

Hitttsi...Lauantai 28.06.2008 23:07

Viikon kohokohta oliki sit täs! To-la. Mimmin kaa 2 niil. Torstai- perjantain syötiin metripitsaa:DD Ja sen ansiosta tulihan sitä yöllä ananasta nenästäkin!!! ;D

Perjantaina siin puol 10 aikaa herättii siihe et Mimmin mutsi soitti. Nooh tuli "vähän" liian kauan valvottuu ja muuta kivaa... Ni Mimmi myöhästy sit töist ;D. Onneks jollain oli vapaa päivä :P.

Perjantai- lauantai meni vähän rauhallisemmin! :DD Noh ilta alko et grillattiin siin jotain 2pihvii ja sit jotain tassuij?? Ja uusiiperunoi(mut ei me niitä grillattu). :DD Ne piffit jäi sitten sinne grilliin ja nehä palo! :DD No mutta olihan meillä 2 apurii syömäs neki pois aamuyöstä! ;D Mutta kumminkin menimme viellä joskus 22.40 aikaan Mimmin täti, häne miehe, serkun, ja serkun äiti ja pikkusisko luo piipahtaa. Ku ne oli mökil. Noo meidän piti "piipahtaa" vaan muutamaks tunniks. No kumminkin kello oli jotain lähes 2 yöl ku tultiin takasin. Nooh aika vierähti TODELLA hyvässä seurassa ;DDD !!! Aikas hurjaa oli :D. Mutta ei siitä seen enempää ;).

Lauantai eli tänään aamulla oli kauhee.. siivoominen ennen kuin Mimmin porukat tulee! Ja Mimmin oli viellä tänäänkin pakko mennä töihin tällä viikolla! Noh olin siinä muutaman tunnin yssin. Ja sit siivottiin jne.

Et tälleen tää! Oli tosi kivaaaa! <3 ;D Grillailla jne. :P Ja huomen ite töihin :SSSS

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.