IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Heippa!
Olen sosionomiopiskelija Hämeen ammattikorkeakoulusta, ja nuorisokasvatuksen kurssiin kuuluu tehdä esitelmä jostakin nuorisokulttuurista. Meidän ryhmämme kohteena on ns Japani-fanit, ja tätä varten haemmekin neljää henkilöä haastateltaviksi: n.13-20 -vuotiaita anime-, manga-, cosplay-, j-musiikki- ja japanilaisten pelien faneja ja harrastajia.

Haastattelut olisi hyvä käydä kasvotusten, mutta jos ei onnistu, niin sähköpostikin käy. Haastatteluun kuluu aikaa ehkä noin vartti, ja siinä käydään läpi mm. harrastusta itseään, harrastajan vapaa-aikaa, kavereita harrastuksen piiristä, harrastajan identiteettiä (onko harrastus vaikuttanut siihen) ym.
Haastattelut pitäisi järjestää aikavälillä 13.9.-25.9.
Ensisijaisesti haemme haastateltavia Hämeenlinnasta , mutta itse voin haastatella myös Tampereella 16.-18.9. ja Lahdessa 23.-25.9.

Tarvitsemme Power point -esitykseemme myös kuvia: jos siis tahdot antaa käytettäväksi kuviasi harrastukseen liittyen, eli vaikka kuva mangakokoelmastasi tai cosplay-asustasi käytössä, niin otamme kuvia ilomielin vastaan kaikilta!

Jos uskot voivasi auttaa, niin otahan pikaisesti yhteyttä: mari.autio@student.hamk.fi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.