IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 31.03.2010 00:37

Jarkko Ruutu (rakennettu. 23. elokuuta, 1975) on suomalainen jääkiekkokyborgi ja kansallissankari.
Jarkko Ruutu on Suomen Jääkiekkoliiton salaisen kiekko-kyborgi-projektin varhaisimpia menestystarinoita. Suunsoitto-robotiksi rakennetu Esa Tikkasen muututtua romuraudaksi olivat kaukokatseiset miehet jääkiekkoliitossa ehtineet varautua tapahtumaan rakentamalla Tikkasen-piirustusten perusteella modifioidun kyborgin. Kiekko-kyborgi-tappokoneen nimi tulee hänen pääsuunnittelijansa koiran Jarkko nimestä ja Ruutu sattui olemaan suunnitteluryhmän kahvihuoneen pöytäliinan kuviointi.
Kyborgi-Ruutu on ohjelmoitu fyysisesti vahingoittamaan vastustajaa, verbaalisiin solvauksiin ja hänet on ohjelmoitu myös keskiverto kiekkoilijan taidoilla. Yleensä ohjelmoinnin ja päivitysten ollessa kunnossa Ruutu toimii robottimaisen varmasti ja sääntöjen mukaisesti. Joskus häntä vuokraavat seurat eivät muista päivittää Jarkon sääntökirjatiedostoja ja tästä seuraa yleensä huonoja seurauksia.
Jääkiekkoliitto on tehnyt Jarkosta kaksi kehnompaa modifioitua versioita, he kulkevat nimilllä: Tuomo Ruutu ja Mikko Ruutu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.