IRC-Galleria

NCTRNL

NCTRNL

I'll slother you if you creep me without a comment!

Selaa blogimerkintöjä

Bodomin KEIKKA !!!!!! YEEEEAAAAHHH !!!!!!Maanantai 02.03.2009 18:36

Eilen oli Bodomin keikka !!! Yeah !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ekana oli Diablo !!! \,,/ Se soitti vaan jotn 5 biisii, mut ne oli sitäkin parempii !!!!!! \,,/\,,/

Sitten tuli CC ( eli Cannibal Corpse ( jos joku ei tienny )) Sen keikka oli kauheet sähläyst ku kaikki BITTAS siel ... Eli toisin sanoen tönis kaikkii jotka oli lähettyvil ja rynnis laval päin -.- Se ei ollu kivaa ... Se kumminkin loppu ( vaikka tuntu et siin meni jotn 2 tuntii... Oltiin viel sillo porukas ( eli mää, Emil ja Sami... )

Ja sit ruvettiin odottelee illan pääesiintyjää :D BODOMIIII !!!!! YEAHHH!!! Vähä oli hyvä fiilis ku Bodom alotti soittamisen... Siin sit oltiin melkein eturivis ja Laiho soittaa melkein parin metrin pääs... Siin meni kaks biisi kunnes... Tietysti Laiho menee nyt yllyttämään fanejaan rinkiin ja sekoilemaan ihan täpöl -.- Siin sit yritetään pysyy pystys. Yritin ottaa Emilin repust kiinni, mut en saanu otetta... Siinä sitten mentiin... Toinen työntää toiselt puolelt ja toinen toiselt puolelt... Siin rytäkäs mun napit lähti korvasta. Ja sitten mä kaaduin... Siel maas oli kivaa ku porukat hyppi yli. Sitten joku nosti mut ylös... Siel oli sillane sekamelska etten mä ainakaan kuullu mitään... Sit ku nousin ylös, taas kaikki rupes työtää !!! Sit käviki sillai et oinen tyyppi työtää toiseen suuntaan ja toinen toiseen. Se oli samanlaist ku ne miehet olis ollu köydenvetoo, ja mä olisin ollu se köysi -.- Mut se toinen kaveri joka oli mukaan sai pidettyy kiinni mun huivist, ja selvittiin loppujen lopuks sinne reunoille. Sitten ku biisi loppu nii BITTAAMINENKI loppu -.- Emilil oli ainostaan tuurii... Se oli sen verran edes ettei ne riehujat ylettäny sinne asti. \,,/\,,/ Mut kumminkin -.-

Tuli sielt yks paita ostettuu... JA nyt tietää mitä pitää tehdä enskerral ku menee jonkun konserttiin... Mut nyt ottaa päähän ku en yrittäny rynnii ihan eteen... Sillo olis voinu olla koko keikan ajan melkein edes niinku Emil -.--.--.--.--.--.--.- !!!!!!!!

Jaahas... Mikäs olis seuraava keikka johon pitää mennä EMIL ???

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.