IRC-Galleria

NightCrawler

NightCrawler

AKA "pyörähirmu" // Offseason 2013-2014

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi -

tilannepäivitysSunnuntai 30.10.2011 02:53

Kausi 2011 otti ja loppui. Osa meni hyvin, osa ei.

EM-kisat oli suuri menestys, hymyilyttää vieläkin. Sen verran letkeetä oli meno. Kattoo jos jaksan siitä joskus kirjoitella.

No kumminkin. 21.8 jälkeen meni melkein 2kk että pääsin kunnolla takas radalle, mikä muuten tapahtui 17.10 eli viime viikon alussa. Sain jonkun 5h ja tällä viikolla oon paukuttanu 11h. Jotenki tuntuu että alkaisin saamaan kisakuntoo takas. Lukuunottamatta toki ikiongelmaa painoa, jota tuli about 3kg lisää, mutta se nyt ei ole paha juttu. Siitä on poistettu jo kilo :)

Liityin joskus 16.9 Elixialle mutta en kovinkaan montaa kertaa jaksanu ekan jäsenkuukauden aikana käydä. Nyttemmin siis oon aloittanu ja voin sanoo että spinning toimii iha vitun kovaa. Ohjaaja sanoo että nyt täysiä ja minähän tottelen. Tästä seuraa noin tunnin treenejä, joiden keskisyke on lähempänä 160 ja piikit siellä 190 nurkilla :D. Just sitä mitä tarvitsenkin. Perskuntoo löytyy, mutta ylin kapasiteetti on verrattain matala. Siitä esimerkkinä tämänpäiväinen 2h spinning tunti, jolla kyllä yritin täysillä, mutta maksimi jäi 193. Pitää jossain kohtaa katsoa mihin se nousee levänneenä... Joku 200 olisi jo hyvä. Eihän sinne ole matkaa "kuin" 7 pykälää, mutta ne on tosi pitkät 7.

Nyt näyttää hiton hyvältä, fiilis on mitä mahtavin. Oon melko toiveikas siitä, että saisin vihdoinkin pudotettua painoa, niin ei tarvis olla tämmöinen hylje -luokan triatlonisti.

Spinning avulla luultavasti saan semmosen ajokunnon että Pirkan täyslenkki (215km) menee 34kmh yksin. No, ehkä ei, sillä toi vaatis käytännössä joka suoralla 40kmh vauhtia. Lähelle vois päästä kumminnii :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.