IRC-Galleria

Kopioitu (www.aasiakas.net)Torstai 16.10.2008 02:56

Näin ostat hampurilaisen:

1. Jos kyseessä on drive in -ravintola, aja väärälle luukulle. Totta kai sinulle voidaan myydä hampurilainen myös sieltä luovutusluukusta, ja myyjä ihan mielellään juoksee edestakaisin kassakoneen ja luukun välillä. Kaikkia myös ilahduttaa se, että samalla kun sinä blokkaat sitä luovutusluukkua, takanasi jonottavat ihmiset, jotka ovat ajat sitten omat tilauksensa jo tehneet ja joiden ruuat olisivat jo valmiina, jos ne vaan päästäisiin antamaan.

2. Kun ostat hampurilaista autosta, voit puhua hiljaakin. Myyjänhän ei tarvitse kuin kurkottaa luukusta ulos kuullakseen! Parasta on, jos voit samalla keskustella puhelimessa, ja vilkuilla myyjää ärtyneenä. Kun ojennat rahoja, riittää, että laitat kätesi oman ikkunasi väliin, myyjällehän maksetaan siitä, että hän kurottelee poimimaan ne sieltä reilun metrin päästä.

3. Älä pohdi tilaustasi etukäteen. Myyjällä on kyllä aikaa kuunnella mietintääsi. Kun saat päätettyä mitä haluat, luettele koko litania yhtä soittoa hirmuista vauhtia. Myyjä pystyy kyllä naputtelemaan sen valon nopeudella koneeseen.

4. Älä tyydy listan tarjontaan! Vaihdata kaikki täytteet. Muista kiukutella, jos hampurilaiseen sittenkin lipsahtaa vääränlaista majoneesia. Vaadi myös ylimääräisiä täytteitä ilman lisäveloitusta.

5. Jos huomaat, että myyjillä on todella kiire, se johtuu ainoastaan siitä että he ovat tyhmiä. Sinun hampurilaisesi on maailman tärkein asia, ja myyjien oikeastaan pitäisi lakata palvelemasta kaikkia muita siksi aikaa. Kannattaa kiukutella! Rähinä ja pieni v*ttuilu piristää kaikkien päivää! “Miten yksi juustohampurilainen voi kestää noin kauan” on täysin korrekti lause silloin, kun ennen sitä juustohampurilaista olisi paistettava kymmenen muun asiakkaan tuotteet.

6. Jos mahdollista, saavu paikalle minuuttia ennen sulkemisaikaa. Myyjät ovat asiakaspalvelutyössä, ja heidän kuuluu palvella sinua. Heillä ei ole kiire esimerkiksi siivoamaan tai kotiin. Tilaa jotain oikein erikoista, nyt kun vielä ehdit!

7. Mikäli myyjän rinnassa roikkuu “harjoittelija” -kyltti, se tarkoittaa sitä, että hänen toimiaan on tarkkailtava erityisen valppaasti. Muista huomauttaa etenkin palvelun nopeudesta ja marmata mahdollisista virheistä, vaikka myyjä korjaisikin ne oma-aloitteisesti. Ota huomioon se, että sinua palveleva henkilö saattaa olla töissä jo toista päivää, joten hänen pitäisi kyllä osata paremmin.

8. Älä missään tapauksessa kiitä. Tervehtiminenkin on täysin turhaa. Heitä rahasi pitkin tiskiä. Kommentoi myyjän rintavarustusta, pieni flirttihän ilahduttaa aina. Muista, että tiskin takana ei suinkaan ole ihmisiä, vaan harvinaisen elävännäköisiä robotteja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.