IRC-Galleria

Piccadilly circusPerjantai 23.02.2007 20:48

Koska olen ollut niin kiltti ja tunnollinen sain tamankin paivan vapaaksi!
(siis viikonloput mulla on aina vapaat).

Paatin lahtea kaymaan Lontoon keskustassa. Mietin kovasti mista aloittaisin joten paatin aloittaa siita mihin viimeksi jain Piccadilly circukselle. Eipa ollu patsaiden tai planet Hollywoodin paikka muuttunu viidessa vuodessa.
Ja kuinkas ollakkaan eksyin "hyvin pienimuotoiseen kauppakeskukseen" ja mukaan tarttui vaan kahdet hyvin hyvin hyvin istuvat farkut ja yksi ihanaakin ihanampi ruskea nahkainen laukku! siis kailille tutuille tiedoksi se oli pakko ostos ja edullinen ;)
THE SHOPAHOLIC HAS BORN!!!! No ei kai...
Ihmiset katto mua vahan vinoon kun noustiin Waterloon tube asemaltaylos rullaportaita pitkin kun meikalainen hymyilee, kun pieni sika, eika se hymy johtunu vain siita laukusta vaan myos siita, etta huomasin etta portaat oli kenenkas muunkaan kun Suomalaisen KONEEN tekemat ;)

Mitas tassa kummempaa kavin tanaan aamu saunassa ja oli aikas hyvat loylyt brittilaiseksi saunaksi. Joo ja se pitaa muuten paikkansa, etta ainakin tama jenkkilainen tytto joka oli eilen meilla kylassa, on aikasdiivailija pienesta iasta huolimattaan. Han otti pizzastaan paalysteet pois sen takia kun ei tiennyt mita siina oli paalla, kun yritin selittaa etta siina on vain juustoa ja tomaattia, niin ei kelvannut kun en osannut sanoa mita juustoa.... ARGH!!! Kavi mielssa, etta toi typy pitais pistaa african koneeseen ja riisuu alasti niin tietais vaha missa mennaan... Mutta enhan mina semmosta, se oli vain kiva ajatusleikki ;)
Eipa kummempaa ajattelin tassa nyt illalla uppoutua suomalaisen kirjallisuuden maailmaan ja harjoitella televisioni kayttoa...

Kuka muuten haluaa tietaa mita paossa tapahtuu ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.