IRC-Galleria

Hallelujah!!!Tiistai 27.02.2007 00:52

Siis mista taas alottaisin!
Suomalaisessa kirkossa Lontoossa oli eilen au pairien tapaaminen. Okei, joo kuulostaa aikas tylsalta,mutta kun todellisuudessa lakaa seinat kaatua paalle ja alyton koti-ikava iskea ellei saa nyt heti jotain actionia. Perheen Aiti Kati sitan mulle ehdottikin, siispa menin.
Thank the Lord! etta paatin menna sinne!
Tassa ihan lahella toisella puolella Waltonia on eras toinen suomalainen au pair tytto joka vaikutti todella mukavalta sen kanssa vaihdettiin yhteystieoja ja sovittiin, etta mennaan tassa joku ilta kaymaan oluella tassa paikallisessa. Ihanaa! tassa onkin yksi aika houkuttelevan nakonen paikka!
Sitten tapasin myos muutaman todella mukavan tyton jotka ovat perheissa pohjois-lontoossa, mutta sovittiin viikonlopuks treffit Lontoon keskustaan jossa katsellaan nahtavyyksia ja shoppaillaan. Ne tytot on ollu jo syksysta lahtien niin ne osaa nayttaa mulle jo parhaimmat kaupat ja baarit! :)
Niin Siis viela siita kirkosta! kuulostaa ihan kamalalta, mutta on aivan painvastaista! Ma voidaan menna kirkon jarjestamille retkille esim.tassa kevaalla Brightoniin ja sit pidetaan au pairien kesken keilailu iltoja ja kaikkea muuta mukavaa yhdessa! Mihin ei siis liity aivopesua tai himouskovaisia toitottajia!Siis kaikin puolin antoisa sunnuntai!

Siis sosiaalista elamaa alkaa pikkuhiljaa siis muodostua ja sita kautta vahan enemman mielekkyytta tahan hommaan! Kylla se tasta viela iloksi muuttuu! Siis ihan varmasti! Eika taalla kamalaa ole, haluaa vain seuraelamaa...
Ja kaikille vaan tiedoksi tupakkalakkoni on nyt kestanyt lipsumatta viikon!! Tilalle ovat tuleet pienet herkut paivan mittaan! eli voitte odottaa etta tulen 156 kiloisen takaisin! No ei ajattelen etta joka kerta kun ajattelen tupakkaa teen 10 vatsalihasta illalla ja kylla niita ollaan tehty eli ehka tassa viela ollaan ihmisen nakoinen kun tullaan takaisin!!

ikava kaikkia!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.