IRC-Galleria

wwrooommm...Perjantai 02.03.2007 22:31

heissan taas!

Kavin eilen taas Lontoossa vahan kattelemassa nahtavyyksia. Ja ma olen rakastunut!
Tammoisesta arkkitehtuurista voi vaan haaveilla Suomessa! Kavin Trafalgar Squarella missa sijaitsee mm. British Museum of London, jossa on koko ihmiskunnalle tarkeita ja rikkaita loydoksia. Viela en sinne sisaan uskaltanu menna, koska mulla ei edes yksi paiva riittais siella...
Eli paremmalla ajalla sitten, mutta voi etta se aukio valtas mut ihan kokonaan... ma olen rakastunut... kuvittele semmoinen sopiva auringon lasku ja paljon suihkulahteita ja lammin kevat ilma... aaahhh.. sanoin kuvaamatonta!

Taalla muuten ajetaan autoa kuin mielipuoli ja kaikilla on ihan sairaita oky autoja! Talla perheellakin on bemarin maasturi ja sit semmonen bmwz8 (mita ikina sitten tarkoittaaakin) mutta semmonen missa on vaan kaks paikkaa ja menee ihan sairaan lujaa!!! ja on muuten aikamoinen pimumagneetti ;) ja kuulemma suomessa vaan kaks kappaletta... Okya!
Joo ja perheen aiti on kutsuttu bileisiin suomeen... ja ei ihan mihin vaan bileisiin vaan P.Diddyn Suomen keikan After Vip bileisiin ja sit se kehtaa multa edes kysya kannattaako sinne menna!! Totesin vaan, ettei muuten ole kotiin tulemista ilman nimmreita meikalaisen nimella ;) totes vaan, etta kai sinne on sitten mentava :) etta semmosta arkipaivaa taalla pain...

Nyt muuten alko meikalaisen jumppa-ja alyton treenaminen! Piti kayda ihan ostamassa kunnon treeni vaatteet! Kun suomessa aina vetos siihen ettei ole aikaa pitaa kunnosta huolta, kun on 8 paivassa toissa + matkat... nyt ei enaa selitykset auta, kun teen vaan kotihommia about 3h paivassa vahan riippuu, mutta jokainen joka osaa laskea niin aika ei enaa kay tekosyyksi. Joten nyt on sitten aika alkaa pitaa itsestaan huolta!
Muutenkin taman koko reissun nimi voisi olla "Nyt on Susanna aika ajatella vain itseaan" matka... Aikas iskeva :)

Hyvaa viikonloppua kaikille!
ps. Oli aiti kiva, kun soitit!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.