IRC-Galleria

the weekend...Tiistai 06.03.2007 00:50

Heiputi hei!

Olinpas viikonloppuna lauantaina ulkona :) oli muuten todella kivaa! Oltiin yhden toisen au pairin kanssa vahan kaupungilla kiertelemassa ja sitten istuttiin ihan sairaan mageessa baarissa loppu ilta, noh kokonaista kymmeneen asti :)
Paiva kierreltiin Piccadillylla, Covent Gardenissa ja Sohossa. Covent Gardenissa oli kaiken maailman ihme katutaiteilijoita mm.robotteja ja ihan ihmeellisia pienia muovailuvaha ihmisia! Siis ne oli jotain sirkustaiteilijoita ja veti ittensa ihan sykkyralle ja solmuun... aivan hullua!
Kauppoja oli vaikka mita ihania pikkupuoteja pistaydyttiin yhdessa (en nyt kuollaksenikaan muista minkanimisessa) Vintage putiikissa! Loysin yhden villapaidan mihin rakastuin ja hinta oli vain huimat 200£ (280€) ei ihan mun kukkarolleni sopiva :)
Sitten kaytiin hakemassa semoisesta todella pienesta kiinalaisesta semmoiset pienet puuhaboxit, eli take awayna kaikkea niin paljon kun laatikkoon van mahtui :) ja mentiin puistoon picknikille ( lamminta oli vain 16 astetta ja aurinko paistoi koko ajan) ;)
Illalla loydettiin todella mukava baari sohosta jonka nimi on Verve! Siella on happy hour joka paiva 5-7pm ja aikapaljon kaikkia hyvia drinkkeja ja oluita ihan pilkka hintaan! :) Muutenkin aika aikuinen paikka, siis ei mitaan vanhuksia vaan 23-30 vuotiaita nuoria! Ja ena muuten ole nahnyt missaan baarissa niin paljon hyvannakoisia baarimikkoja!!! Oli sen verran hyvannakoisia ja palvelu nopeaa, etta sorruinpa minakin ikuinen vanhapiika hieman flirttailemaan aivan nakyvasti... noloo... oli siis muutama drinkki jo alla, mutta anyway!
Elama on!!!
Lahettiin tosiaa jo aika aikasin pois juuri silloin, kun meno olisi vasta alkanut, mutta oli ollut pitka paiva ja tosiaan nama kulkuyhteydet tanne esikaupunkiin ole kauhean hyvat (viimeinen juna n.00.30) muuten joutuu ottamaan sitten taksin ja siihen kannattaa sitten varautua etukateen porukalla!! :) Ja viela kun ei ole ihan tottunut liuikkumaan noin suuressa kaupungissa yksin yolla ja viela parempi pienessa tuiskeessa, niin ei ole kauhean turvallista!
eli siis perseet sitten joku toinen vkl. :) jos koskaan... ;)

Sunnuntaina oikeastaan vain lohosin ja siivosin suuren suuren vaatekaapini :)
Ai niin ja kavin muuten aika pitkalla lenkilla ja uoksin koko matkan eika kauheasti edes hengastyttanyt! tupakoinnin lopettaminen alkaa siis jo nyt ehka nakya ja tuntua! ja hyva niin!!! ja nyt on paikat ihan kipeina! tanaan sitten vahan lihasjumppaa ja veryttelya ja huomenna taas lenkille... ma en luovuta :)

pusuja!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.