IRC-Galleria

Pökö

Pökö

Nod to the Old School

Tuska ohi. Valitettavasti.Maanantai 05.07.2010 05:03

Raportin aika.
Kaunis päivä Kaisaniemessä pärähti käyntiin peikkoringeillä. Kiittokset tästä Finntrollille. Kyllähän siinä sai ravata ja paukuttaa taikarumpua henkensä edestä.
Bajamajatkin tuli tsekattua ja ei mitään valittamista. Perus setti, eli kolmen päivän paskat pytyssä ja lämpöä +30C.
Ennen päälavalle siirtymistä tuli napattua Megadethin Rust in Peace 20th anniversary kiertuepaita. Päälavan avas W.A.S.P. ja ei ollu valittamista. A blast from the past aikalailla. Blackielle kyllä kertynyt muutama lisäkilo, mutta ei se pahemmin menoa haitannu. Ja plussat järkkäreille kun suihkuttivat kylmää vettä yleisöön. Taisin olla niille joku maalitaulu kun olo oli kun suihkussa :D. Mut it's all good.
Pakollinen pyttis ja juomat tähän väliin ja päälava maraton alko. Olis voinu sulatella vähän kauemmin ennen Corpsen pittiin hyppäämistä :D.
Corpse oli kyl aika saatanan HC ja kuulosti meikäläiselle paremmalta kun studiomättö. I survived.
Tunnin seisomisen jälkeen pärähti torvet soimaan ja Drover lavalle. Koht olikin jo paikka liekeissä. Ei oikeen enempää voinu Megadethiltä toivoa. Mustaine kuulosti hyvältä, Ellefson messissä mukana, jätkät hyvällä tuulella ja kuuli mm; Headcrusher, Angry Again, Five Magics, Dawn Patrol ja pakolliset hitit. Alueelta lähettiin kuteet viinissä, kurkku käheenä ja tyhmä virne naamalla. Oisin enemmän halunnu nähdä noita bändejä teltassa mut eturivien kaipuu päälavalle voitti.
Otetaan ens vuonna uusiks!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.