IRC-Galleria

PIUSA

PIUSA

Give me all your love, bitch.

Selaa blogimerkintöjä

Kävelen kadulla ja saan todella pitkiä katseita, en pelkästään vaatteideni perusteella, vaan näillä lävistyksillä. Vanhemmat ihmiset väittävät että me nuoriso ollaan ihan perseestä ja he ovat siitä jotka ovat tämän maan rakentaneet. Eli silloin he ovat myös kasvattaneet meidät tällaisiksi. Mitä valittamista sitten? Esimerkiksi, kuinka moni nuori etuilee kassajonossa? Entä vanhukset, aivan! Kuinka moni nuori punnitsee yhden omenan ja laittaakin samaan hintaan vielä toisen? Ja kuinka moni mummeli sen tekee? Ketkäs olikaan niitä jotka hyväksyvät lävistykset ja tatuoinnit ja ketkä on suvaitsemattomia. Tekeekö joku raudan pala killumassa lihassa, susta jonkun helvetin raggarin tai paikkojarikkovan huligaanin? Muuttaako kuva ihossa sinun luonteen?

Arvatkaa vituttaako kun olen kassajonossa ja edessä on pappa joka on unohtanut punnita sen yhen vitun kuppasen banaanin ja myyjällä kestää iäisyys kun se ravaa kaupan toiseen päähän sen banaanin kanssa, samalla jono kasvaa karkkihyllyjen ohitse. Miksiköhän vitussa ne vaa`at on siellä hedelmäosastolla, ollu maailman sivu. Ja jos ei syö lautasta tyhjäksi, tarkoittaako se sitä että ruoka on pahaa tai että halutaan tahallaan heittää se pois että mummo sais taas jauhaa "kuinka heidän nuoruudessaan oli toisin, ei heitetty mitään pois" Ja auta armias, jos olet kipeä etkä pääse sukukokoukseen kuunteleen lisää sota-ajoista.

Lisäksi, jos kuuntelee metallia, mättöö, heviä, indua, ja muuta raskasta, on heti saatananpalvoja ja viiltelee pentagrammei ranteisiinsa ja muuttuu yöllä vampyyriksi. Niinhän se menee.

T: Vampire_Queen89

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.