IRC-Galleria

woohooSunnuntai 16.05.2010 13:31

whiii eile oli iha parast :D ‹33 herättii aikasi ja ajettii riihimäelle poomsekisoihin joita olin oottanu niin kauan. katottii jtn kolme tuntii niit kisoi, mua jopa jännitti niitte puolest :"o monet juniorit oli kyl aika paskoi ku ei saanu ees kasii, mut jotkut kyl sai, ja ne oli vasta sinivöisii ! :O mut mä tottakai sit pärjään syksyl paremmi ku ne kun meen kisaamaa. ;)
oltii käyty sen jälkee syömäs ni menin sitt oonan ja lotan porukkaa jotta faija pystyis menee takasi töihi. oli iha sairaan hauskaa oottaa ku niitte isän kisavuoro tulis, me vaa vaihettii kokoaja istumapaikkoi :DD sit mä join iha sairaasti limuu ja tulin sokerihumalaan ... ku sen isän vuoro tuli ni se teki poomset aika hyvi, sai kyl 6.9 ja 7.0, mut se oli kyl sen ekat kisat ni ei siin mitää :)
ajettii sit niitte autol eka niille ku valmistauduttii semmosee juhlaa, kait harrastajien kevätkauden päättäjäiset tai jotaaiinn.. siel oli semmone meksikolainen ilta ja kaikil oli semmoset tyhmät hatut :"DD sit tanssittii jonki aikaa ja sinne tuli joku bändi soittaa musaa O.o mut kivaa oli ‹333 ps. vaaleeta leipää :9

muute paras tulos jonka mä näin oli vähä alle ysin, ja sit niille jotka tajuu (enemmä noi yhteisöjen tyypit) ni se isä teki yuk + pal jang, ja sil o 2.kup.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.