IRC-Galleria

PULINASAURUS

PULINASAURUS

Lost without you

;oMaanantai 27.09.2010 22:42

Tervehdys!
Tänään 27.9. useampi pienempi oppilas on tullut kertomaan, että isä tai äiti on saanut tekstiviestin, jossa kerrotaan seuraavaa:
Puistola/Tapanila alueella liikkuu pedofiili, joka yrittää houkutella lapsia mukaansa. Viim. yritys oli to. Liikkunut valkoisella autolla ja jalan ja pukeutunut välillä naisten peruukkiin (koululaisten kertomien tuntomerkkien mukaan).”
Tarkistin asian Malmin poliisilta ja heille ei ole tehty tällaista ilmoitusta. Poliisi tutkii 18-19.9. viikonloppuna Hiidenkiven puiston lähettyvillä sattuneita tapahtumia, joissa mies on houkutellut lapsia mukaansa joko autoon tai metsään.
Olen tänään kuuluttanut keskusradion välityksellä asiasta kertoen tietooni tulleesta viestistä ja muistuttanut tutusta turvallisuusohjeesta, että tuntemattomien matkaan ei saa lähteä vaikka mitä luvattaisiin. Pyrin myös korostamaan, että kouluun voi edelleen tulla turvallisin mielin. Opettajat keskustelevat vielä luokissa asiasta oppilaiden kanssa.
Totti Karpelan turvallisuusvanhempainilta Nurkkatiellä 29.9.2010 klo 18.30 on entistä ajankohtaisempi.

Harri Reinikainen

Lähde: wilma.edu.hel.fi

LISÄYSTÄ

Tyttöjä ahdisteltu
19.09.2010 Hiidiksen metsässä oli lauantaina 18.9. klo 18 jälkeen tuntematon mies pyytänyt ryhmää 8-vuotiaita tyttöjä majaan, jossa näyttäisi heille taikatemppuja. Ilmeisestikin, tuntomerkkien perusteella samainen mies (tummahkot, pitkähköt hiukset) oli tätä ennen pyytänyt toisia tyttöjä autoon.

Asiasta on ilmoitettu myös poliisille, jonne on hyvä ilmoittaa myös muista vastaavista havainnoista.

Lähde:http://www.tapanila.fi/uutiset/tyttoja-ahdisteltu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.