IRC-Galleria

Peacer

Peacer

Everything happens for a reason, listen everything happens for a reason.

Selaa blogimerkintöjä

VAAKAMIES ;)Keskiviikko 04.02.2009 18:05

Mikä tekee hänestä vastustamattoman?

VAAKAMIES EI TURHIA MUREHDI. Vaakamies on sitä mieltä, että elämä tuo tullessaan niin paljon hienoja kokemuksia, ettei aikaa kannata haaskata riitelyyn.

HÄN OSAA HURMATA. Vilkas seuraelämä tulee vaakamiehen kanssa samassa paketissa. Hän tuntee kaupungin parhaiden ravintoloiden poket ja saa jatkuvasti kutsuja bileisiin.

VINKKI VÄLLYJEN VÄLIIN. Vaikka vaakamies asettaa kumppaninsa etusijalle, hän kaipaa huomiota ja toivoo salaa tulevansa itse hemmotelluksi. Tee aloite jo aamusta ja sookottele häntä joka puolelle.

NÄIN HURMAAT HÄNET: Itsevarmat naiset kiehtovat vaakamiestä, joten pyydä häntä rohkeasti treffeille ja osoita kiinnostuksesi kainostelematta. Hän elää hetkessä, joten sinunkin on syytä olla spontaani. Valmistaudu siihen, että hän voi pyytää sinua mukaansa ihan mihin vain!

TÄSTÄ HÄN EI PIDÄ: Sekasotku ja epäsiistit naiset eivät innosta järjestelmällistä vaakamiestä. Hän vetäytyy suhteesta, mikäli lattiasi ovat täynnä epämääräistä rojua, keittiösi on kuin kaatopaikka ja vaatteittesi väriä ei erota kaiken kissankarvan alta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.