IRC-Galleria

Peacer

Peacer

Everything happens for a reason, listen everything happens for a reason.

Selaa blogimerkintöjä

Day: 29.07-30.07 Time: 23:30 - 07:00Perjantai 30.07.2010 14:13

32GB iPhone 4 Black

23:30 saavuin sonera kauppa kamppiin jonottamaan uutta iPhone 4:sta, olin seitsemäs jonossa. Vähän ajan päästä joku amerikkalainen mies tuli kysymään että mikä tämä jono on ja sitten vastasin että odotellaan uutta iphone 4:sta, sitten hän hymyili ja sanoi että ottaa kuvan ja aikoo näyttää veljelleen, koska hänen veljensä on applella töissä.

Datailin siinä minikannettavalla joku puol tuntia ja sitten Nani tuli mun seuraksi ja myöhemmin Gawa ja Emppu tuli myös seurakseni. Meitä oli yhteensä neljä ja oli tosi hauskaa yhdessä, pelattiin footbagii kokoajan ja sit siinä välissä tuli pari nuorukaista miestä pelaamaan meidän kanssa, yksi niistä pelas varmaan meidän kans jonkun tunnin ja päälle ja sit muisti mun kokonimen myös ja lisäs mut facebookkiin ystäväks haha. Sit joku Brittiläinen mies tuli siihen ihan kännis kyselee "where is jenny voobaa?" sit revettiin vaan sen aksentille ja sit se toisti sitä kysymystä vaan, mut joo sit neuvoin sen Jenny Woo Bar:iin.. Oli kyl hauska mies haha.

Kello oli jotain kolme, mentiin sitten Nanin kanssa baariin/klubiin nimeltä Club Anvil. En ollut ikinä ennen käynnyt siellä ja tais olla jotain k-24, mut portsarit päästi haha. siel soi kaikkee Futu Gothic New Romantic Indie Electronic 70-90 luvun musiikkii, sit siel tanssi yks kaljupää mies vitu kovaa kenellä oli sandaalit hahaha. Ei me oltu siel kun jotain 30min ehk, kun Nani halus tarjota tuopin, thx! Mentiin sit takas Jonottamaan, kun Gawa ja Emppu jäi venaa, muuten mun paikka olisi mennyt haha.

Jatkettiin sit pelaa taas footbagii siin jonkun tunnin ja sit mentiin mäkkiin hakee safkaa. Kello oli jotain viisi ja sit täytty ne 25 ihmistä jonossa, ketkä saa iPhonen heti mukaan. Onneks menin jonottaan jo yöllä, koska en olisi saanut, jos olisin vasta aamulla lähtenyt! ruvettiin vähän lagaa siin. Sit tuli yks 16v muija, luultiin sitä 18-19v ja yks mies, ne oli just rentoi ja se muija vaan selitti jotain ihan omaa, mikä piristi meit kaikkii ahaha.. sit kello olikin jo kuusi aamulla, niin Gawa ja Emppu lähti siinä ja sitten Nani lähti heti sen jälkeen!

Tuli sikana random ihmisii meille puhuu ja kaikkee. Ei me niin kuin siin jono jonos oltu vaan mun kamat oli siin mun kohta jonos ja sit oltiin tyyliin siin keskel kamppii vaan sen koko yön. oli kyl tosi hauskaa ja lupaan että oli yks kesäloman parhaimmista päivistä! Thanks to Nani, Gawa & Emppu! Appreciate!

Sit menin takaisin jonoon kun kaikki lähti ja sit soitin mutsille siin et tulis kans varmuuden vuoks, jos en olis saanut mun nimellä sen, niin sit olis mennyt äidin nimellä, mut haha mutsi tuli ihan turhaan, mutsi oli sit vähän möks möks haha. Kello oli seitsemän ja siel oli jonottamassa yli 40 ihmistä!

Ps. Tää iPhone 4 on niin sick foreal! Orgasm~

Kiitos ja arvostan jos jaksoit lukea! :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.