IRC-Galleria

Pencil

Pencil

Iho muistaa jokaisen kosketuksen, mieli noiden sanojen merkityksen.
KYLLÄÄÄ! Siinä on Ruotsin pojilla paskat housussa ja jauhot suussa ku Lajunen ja Mikke tekee muutamat ilmaveivit heti alkuu ! Kyl se vaa on niin et POIKA SAUNOO tänää ! ♥ Torilla tavataa ! Ihanaa leijonat ihanaa ! ♥ Ei tää nääs niin voi mennä et hävitää ruotsille euroviisuis ja lätkäs, kyl nyt tänää on ruotsia vietävä ku pässiä narussa konsanaa ! Ei auta ruotsin pojilla itku markkinoilla !
Petri meidän, joka olet maalilla. Pyhitetty olkoon sinun alueesi. Tulkoon sinun nollapelisi. Tapahtukoon sinun torjuntasi, myös Ruotsia vastaan niin kuin Venäjää. Anna meille tänä sunnuntaina meidän toinen maailmanmestaruutemme. Äläkä saata meitä tappioon, vaan päästä meidät hurreista. Sillä sinun on maski, patja ja räpsä. AAMEN!
GRANLUND meidän joka olet Slovakiassa.Pyhitetty olkoon sinun nimesi tulkoon sinun ilmaveivisi.Tapahtukoon sinun Maalisi myös maan päällä niin kuin Kaukalossa.Mekin annamme anteeksi niille (ei venäläisille) jotka ovat sinua selästä ajaneet.Äläkä vaan häviä Ruotsille vaan tuo voitto meille. Sillä sinun on Kaukalo, Maalit ja Taito iän kaikkisesti GRANLUND!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.