IRC-Galleria

Pinkipanki

Pinkipanki

Oikeassa elämässä tavataan

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

« Uudemmat -

Hei rakkaat...Keskiviikko 21.07.2010 13:55

Pitäkää rakkaistanne huolta uimarannoilla...

:'(

<3

Näistä hukkuneista jokainen on liikaa.

BuuTorstai 22.04.2010 16:31

Ei tullut lakkoa ei. Mutta palkankorotusta ensi kuusta huimat 0,8% ja vuodenvaihteessa 1,3% ;D

WOHOWW!!!

:D

Noo, ei itketä lauantaina, vejetään boolia sen sijaan ;)

<3

Suvi Sumpelon kuvaus (vaaka-ihminen)Tiistai 19.01.2010 11:41

Vaakanainen omaa erittäin terävän älyn. Hän voi vaihtaa hetkessä roolia naisellisesta, herttaisesta tytöstä, joka tuoksuu parfyymille ja näyttää kauniilta nukelta piikikkääseen ja älykkääseen, joka päihittää miehet miltei kaikissa keskusteluissa ja älyä vaativissa tehtävissä. Hänen hymynsä saa kenet tahansa muuttamaan mieltään ja hän on mestari vakuuttamaan ihmiset puhtaalla, selkeällä logiikallaan. Yleensä hän on oikeassa, ja hänen lopullinen ratkaisunsa on yhtä huolella harkittu kuin korkeimman oikeuden tuomiot. Hän sopii erinomaisesti poliittiseen työhön. Hänen väittelyhanakkuutensa perustuu aidosti rehelliseen haluun päästä puolueettomaan ratkaisuun. Hän esittää mielipiteensä diplomaattisen tahdikkaasti.

Hän rakastaa hienoja ja kalliita vaatteita ja tavaroita. Hän käy säntillisesti töissä ansaitakseen sitä varten rahaa. Hän ei halua työskennellä yksin, hänen persoonallisuutensa on luotu ryhmätyöhön.
***Vaakanainen on kyvytön elämään yksin.***
Hänelle avioliitto on kuin yhteishanke, ja sen säännöt melkein yhtä ehdottomat kuin osakeyhtiön. Hän panostaa kodin viihtyvyyteen ja hänen kanssaan on helppo elää. Hän on erittäin tunteellinen ja kiintyy helposti. Hän pukeutuu mieluummin maskuliinisiin housuihin kuin hameisiin. Hän on tärkeä tuki miehelle, hän saattaa antaa miehensä voittaa hänet eri väittelyissä ja peleissä, mutta hän on parisuhteessa se, joka estää venettä kaatumasta ja pitää huojuvat puut pystyssä.

Lapsiaan kohtaan hän on rakastava, mutta he jäävät toiseksi miehensä rinnalla. Hän ei koskaan hyväksy sitä, että lapset eivät kunnioita isäänsä. Vaakanaisella on joskus taipumusta syödä makeisia turhan usein ja lihoa.

KämppäSunnuntai 10.01.2010 18:07

Olen aivan tavattoman kypsä tähän tavaramäärään.

Toisaalta voisin vaan ottaa ja kerätä joka paikasta suoraan tavarat jätesäkkeihin ja heittää menemään...

Mutta mä en halua heittää roskiin mitään arvokasta, ehjää, toimivaa.
Joten kaipaisi melkoista lajittelua tämä meidän asunto. Lahjoitukseen, kirppiksille, tarvitseville, roskiin... Phuuh. Ja siihen mä en yksin ala.


Ennen joulua keräsin kaksi jätesäkillistä lastenhuoneen lattialta, vein ne saunalle, ja siellä ovat olleet rauhassa siitä asti.
Ei ole kaivattu...

s. 1984 -RottaKeskiviikko 30.12.2009 12:43

Olet rotta (=大鼠) Rotat ovat opportunisteja, omistautuneita perheelleen (erityisesti lapsilleen) ja he voivat olla päällisin puolin sosiaalisia ja anteliaita, mutta sisimmässään pikkumaisia ja saitoja. Rotilla on taipumusta keräilyyn, mutta he eivät halua maksaa mistään ...liikoja.Rotan vuonna syntyneitä pidetään älykkäinä, intohimoisina, hurmaavina henkilöinä, jotka luotettavuudestaan huolimatta eivät jätä itselleen hyödyllisiä tietoja käyttämättä.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tiistai 17.11.2009 16:17

Miust tullee tänäpä täti!!!!

:')

&lt;sydän&gt; &lt;sydän&gt; &lt;sydän&gt;

...Keskiviikko 28.10.2009 23:51

Aika aikaa kutakin...
Ja tää **tun uus galleria pyörittää KOKO ajan jo luettuja ja katsottuja kavereiden merkintöjä ja kuvia uusina etusivulla!! **TUTTAA!

Tää on niin **ska. Nyt mä haluan mustetta tulostimeen että saan noi päikkymerkinnät ulos ja poistuttua galleriasta.

Piste.

Rakkaalle Jonnalleni.Perjantai 16.10.2009 09:18

Eräänä iltana minut oli kutsuttu viettämään kaveriporukassa iltaa. Lupasin miehelleni, että olen takaisin puoleenyöhön mennessä: Lupaan. No, tunnit kuluivat ja siideri meni alas liiankin hyvin. Kolmelta aamuyöstä, kännissä kuin käki, suuntasin kotiin päin. Juuri kun pääsin ovesta sisään niin eteisen käkikello kukkui kolmesti.
Tajusin nopeasti, että mies varmaan heräsi, joten keksin nerokkaana naisena kukkua yhdeksän kertaa lisää. Olin oikein ylpeä itsestäni, kun keksin niin nerokkaan ajatuksen ja vielä aivan tukka täynnä. Mahdollinen yhteenotto oli näin vältetty.
Seuraavana aamuna mieheni tiedusteli kotiintuloaikaani. Kerroin hänelle, että tulin kahdeltatoista eikä mieheni vaikuttanut lainkaan epäilevältä. Tässä vaiheessa olin varma, että homma toimii saumattomasti.
Sitten hän sanoi: Me tarvitsemme muuten uuden käkikellon. Tiedustelin tietenkin syytä moiseen. "No, viimeyönä se kukkui kolmesti. Sen jälkeen se sanoi että voi vittu ja kukkui neljä kertaa lisää. Sitten se selvitti kurkkuaan ja kukkui sen jälkeen kolme kertaa lisää, kikatti ja lopuksi pieraisi.
« Uudemmat -