IRC-Galleria

Psychopomp

Psychopomp

120kmh motocross pyörällä päin kantoo... Hyvä et henki säily...

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi - Vanhempi »
Kyllä tästä maailmasta näkee ettei ihminen kykene käyttämään aivokapasiteetistaan kuin 10%
Jotkut tietää konstit miten saa vähän lisää kapasiteetistaan käyttöön, harmi että valta-osa elää unessa elämänsä ja kuolee unessa.
Kyllä tämä ihmisten luoma järjestelmä on aivan naurettava ja kehdataan puhua vapaudesta kun yht. kunta keskittyy ainoastaan tekemään tulosta eli rahaa. Rupes vituttaa, täytyy siis vuodattaa. :D
Yhteiskunta on rakennettu toimimaan tavalla jossa normi pulliainen olkoon duunari tai elämäntapa työtön, me olemme ainoastaan lampaita ja eduskunta on meidän paimen! Pakoon ei pääse, olet merkitty, olet pelkkä numero tilastoissa. Yht.kunta rakenne alkaa muokkaamaan meitä jo tarhassa, opetetaan arvot ja miten yht.kunnassa tulisi toimia ja elää. Päähämme istutetaan valmis käyttäytymis malli ja opetetaan miten yht.kunnassa voi menestyä sama kun rikastua! Yritykset tätä maailmaa pyörittää, ei niinkään hallitus/eduskunta. Pitäisi vallita demokratia eli kansanäänestyksillä pitäisi asioista päättää. Ainut mihin yksilö voi vaikuttaa on vaali äänestys oikeus. Ne mitä hallituksessa päätetään ei siinä kansalta kysytä vaan poliitikot ne päättää kaikesta, ei kansalta kysytä. Eli mikä demokratia? Ystäväni joka käy työssä ja on naimisissa pankin kanssa, alkomahoolia nautittuamme kaverini rupesi itkemään ja sano et hän kadehtii mua ku en käy töissä, koska mielestäni raha ei ole rikkaus, vapaus on rikkautta joka kylläkin vaatii uhrauksia... Mutta kamu kadehtii kun saan mennä ja tulla enkä ole sidoksissa juurikaan mihinkään, elän päivän kerrallaan ja otan vastaan mitä tulee. Kaveri meni yht.kunnan syöttiin=asuntolainaan! Saadaan palapeliin pala, omistamaan elämänsä työlle ja ruokkimaan yritystä/pomoa joka käärii massit "orjan" selkänahasta! Onhan se kiva omistaa kaikkea... Mut et sä sitä mukaas saa, kun täältä lähdet. Tosin nyt vanhenmiten alkanut tulla ajatuksia, jos luovuttais ja menis systeemiin mukaan, olis kiva omistaa vaikkapa mummun mökki jossa puu -verstas sais laittaa talon oman näköiseksi. Koska systeemistä ei voi vaan tippua ja rakentaa se talo, ilman lupia, ilman omaa maata. Se on mahdotonta, joku näkee aina ja talo purettaisiin. Kuinkahan kauas pitäisi matkustaa jotta olisi oikeesti vapaa, jossa pystyis elämään 100% omavaraisesti... Onkohan sellaista kolkkaa edes koko maailmassa... Harmi kun ihminen on niin vitun tyhmä, että rakentaa tälläisen systeemin jossa on pakko olla mukana!
Lampaita paimenen oomme kaikki, KAIKKI. Mites tää pässi sais järsittyä narun kokonaan poikki...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.