IRC-Galleria

QuarterDot

QuarterDot

Missä me ollaan ja oonks mäki siellä?

Blogimerkintä

« Uudempi -

Pimeetä jengiä...Torstai 08.12.2011 21:12

Nyt sitten, rakkaat pallokalat, kun tuolla ulkona on oikeasti jo pimeää ja vähän lunta sataa ja tulee liukasta jne.. Olisi näin ratin takaa pari toivetta sinne kolmemetrisen kaulaliinan sisään käärittyyn kupoliin.

- Käyttäkää heijastinta. Niitäkin on ihan cooleja ja huomaamattomia ettei mene kovan jätkän/mimmin status pilalle. Kun se muotiväri kuitenkin on kaikilla musta niin teitä ei hyvällä tahdollakaan aina näe sieltä märän tuulilasin takaa kun se sopuligeeni iskee päälle ja keekoillaan suoraan ajoradalle. Heijastimen kanssa teidän näkee jo kaukaa.

- Katsokaa tuleeko autoja vaikka kuinka olisi suojatie. Kyllä, teillä on se täysi oma oikeus ylittää tie suojatien kohdalta ja autoilijan pitää väistää. Nyt kuitenkin kun on liukasta niin se pirssi ei pysähdy hyvällä tahdollakaan yhtä vikkelään kun kesällä. En minä varta vasten tahdo kenenkään päälle ajaa... liikaa paperitöitä. Mutta en myöskään aina näe kulman taakse, pimeällä/huonossa kelissä tai pysty lukemaan sinun ajatuksiasi. Sinne iiihanaan kauppaan ehtii kyllä ilman sitä "heimäkäännynvasemmallejustnythetitonnejajuoksen!!"-ideologiaa.

Omista oikeuksista on aina kivaa pitää kiinni koska oma perse tärkein perse. Voi sitten kysyä hiljaa itseltään, että kannattiko olla oikeassa ja istua polvet sohjona kuntoutuksessa tai imeskellä mehua pillin läpi loppuelämänsä neliraajahalvauksessa, vai myöntyä ja antaa itsesuojeluvaistolle hetki omaa aikaa. Se 1500kg rautaa vs. 60kg kassleria ei pitäisi olla kenellekkään niin korkean luokan matikkaa etteikö siinä osaisi häviäjää laskea.

Ja pyöräilijät... jos nyt jumalauta joku on niin kaistapää, että lähtee tohon keliin pyörällä... niin muistakaa, ajoradalla käyttäydytte kun muutkin ajoneuvot ja teitä koskee samat liikennesäännöt kun autoja, mukaanlukien punaiset valot ja ohittelut. Suojatie on jalankulkijoita varten, ei kevyttä liikennettä ellei tiessä ole erikseen sille merkittyä ylitystä.

Toim.huom,
Kirjoittaja ei kaahaa kun mielipuoli - hän tottelee nopeusrajoituksia ja liikennesääntöjä parhaansa mukaan ja antaa tietä suojatiellä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.