IRC-Galleria

QuarterDot

QuarterDot

Missä me ollaan ja oonks mäki siellä?

Blogimerkintä

- Vanhempi »

NaurattaaPerjantai 18.05.2007 03:02

"Hei täs ois niinku kuva mun tatskasta, OHO siin näkyyki mun tissit/perse"

Mihin on hävinnyt ihmisten itsekunnioitus? Egon pönkitystä, huomion hakua ja kuolaavia ääliöitä haetaan kilpaa ja tungetaan tissiä ja persettä joka kulmasta jollain narunpätkällä peiteltynä ympäri nettiä. Sitten ollaan seitsemännessä taivaassa kun kasa teinipoikia ja peräkammarin nörttejä käy muna pystyssä kehumassa kuvia ja kertomassa kuinka panisivat. Sitten voivotellaan kavereille kuinka KAIKKI miehet on koko ajan kimpussa siis hei daa ihan kauheeeeetaa *hörps cosmopolitanista". Siitä se itsetunto varmasti nousee kohisten.
Ei ole missään nimessä väärin omistaa hyvää vartaloa, terhakoita tissejä tai kiinteää persettä. Eikä kenenkään tarvitse burkhaan tai pöytäliinaan pukeutua. Lepäähän sitä tämänkin heteromiehen silmä kauniissa sopusuhtaisessa naisvartalossa. Mutta seksikkyys ja haluttavuus katoaa näiltä tyrkyiltä, kaiken paljastavilta bimboilta välittömästi. Jättäkää jotain mielikuvituksen varaan.

Seksikkyys on PALJON muutakin kun isot tissit. Ja jos on pudonnut rumasta puusta ja osunut joka oksaan matkalla, niin ei ne isot tissit ja hyvä kroppakaan pelasta. Ja kun kaikista ei ole supermalleiksi niin jättäkää pois ne poikakaverin kotisängyltä ottamat tönköt stringiposeerauskuvat, joista epävarmuus ja ujostelu paistaa läpi.

Tajuaakohan porukka edes sitä, että aivan kuka tahansa voi tallentaa nettiin laitetun kuvan koneelleen ja levittää sitä mielensä mukaan... Ei se ole mikään nörttitemppu tai hakkerikikka.

Odotan jo innolla näitä "vittu sä oot vaa kateellinen ku et koskaan saa", "mitä vittua se sulle kuuluu", "vittu älä si kato jos noi häiritsee" jne kommentteja näiltä kyseisiltä prinsessoilta <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.