IRC-Galleria

QuarterDot

QuarterDot

Missä me ollaan ja oonks mäki siellä?

SuhteetontaSunnuntai 15.07.2007 04:04

Rakas päiväkirja... :P

Jossian kysyttiin, että miksi miehet ei enää lähesty sinkkunaisia ja tee aloitteita. Jaa-a. Ehkä me ollaan kyllästytty olemaan hameväen juoksutettavissa...?

Nykyaikainen ulkonäkökeskeinen yhteiskunta on ajanut homman siihen pisteeseen, että kauniita naisia ei lähestytä pakkien pelossa. Kauniilla naisilla kun riittää ottajia, niin ei uskota omiin mahdollisuuksiin. Ei sitä kukaan nyt NIIN komea kuitenkaan ole... Toinen ääripää ovat nämä 4.2 promillen adonikset ja tinttitukka-katomunvatsalihaksia-metroseksuaalit. Egoa ja itsetuntoa on vaikka muille jakaa.

Entä naiset? Feminismi nostaa päätään yhä enemmän ja oven avauskin tulkitaan paapomiseksi ja latteaksi, kliseiseksi ritarillisuudeksi (joka on muuten kuollut ja kuopattu). Mikään ei riitä. Pitäisi olla rikas, nuori, menestynyt, atleetti, runoilija, malli ja ajaa hienolla autolla. Pienillä teoilla ja asioilla ei ole enää merkitystä, kun aina vaaditaan enemmän ja enemmän.

Yhteistäkin toki löytyy. Kumppania vaihdetaan kun sukkia ja uskollisuus on lähinnä vitsi. Ja mikä ettei? Se on tehty niin helpoksi ja "hyväksyttäväksi" että antaa palaa vain. Tyttö-/poikaporukalla baariin, pano illanpäätteeksi mukaan ja kaikki kännin piikkiin. Ja hei, se on ihan "ok" jos se toinen ei saa tietää. Eiks je?

Vituttaa koko parisuhde-scene...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.