IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

En aikonut tänään kirjoittaa, mutta nyt on pakko vähän tuulettaa itsetuntoa! Hakkasin tänään kolme 60 demonin haastetta ja kaksi bossia. o_o
Jälkimmäinen bossi oli FAQin(luin vasta jälkeenpäin) kirjoittajan mukaan vaikein tähän asti. Hähää! Ensimmäisellä yrittämällä läpi ja vain yhden ison parannusjuoman kulautin.

Tällä pelikerralla olen muutenkin päässyt valtavasti eteenpäin. Eilen vain kolusin koko illan vanhoja pelialueita.

No, eipä muuta tänään. Voisin tietysti kuvailla yksityiskohtaisesti jokaista sankarillista taistoa ja Ryun virheettömien lihasten täydellisiä liikkeitä, mutta sitä olen tainnut jo tehdä tähän asti aika paljon.

Joten offtopicia kaikesta muusta mistä piti tänään kirjoittaa mutta en jaksanut.
Ensinnäkin, makaroni ja raejuusto sopivat perhanan hyvin yhteen. Ketsuppia tai tomaattisosetta en tällä kertaa käyttänyt, olivat niin hyviä ilmankin. Vähän margariinia sulatin makaronin joukkoon ennen raejuuston lisäämistä.

Toisekseen, on pitänyt jo jonkin aikaa kirjoittaa Piraattipuolueesta mutta en ole saanut aikaiseksi, joten mainostan teille Heijastuspinnan eilistä tekstiä http://www.heijastuspinta.fi/2009/08/viela-yksi-kesapaiva-ja-piraatit-warez.html joka valotti asiaa paljon paremmin kuin olisin itse osannut.

Kolmanneksi, minulla on uusi peliprojekti josta innostuin luettuani yhden innokkaan pelaajan irc-galleriablogia. Tott
Heppu pelaa vauhdilla läpi vanhan polven konsolipelejä, ja muistin pari klassikkoa omasta lapsuudestani jotka ansaitsisivat uudelleenpeluun.

Neljänneksi, kun nyt kerran ryhdyin mainostamaan niin mainittakoon myös kaverini juuri aloittama blogi http://vihrealuola.blogspot.com/
En vielä tiedä mistä hän aikoo kirjoittaa, mutta olen varma että se tulee olemaan mielenkiintoista.

Ja ninjan tie lähenee päätöstään... Päättyykö se pelin läpäisemiseen vai korkeasta verenpaineesta johtuvaan sairaskohtaukseen, sen saamme pian tietää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.