IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Torstai 11.11.2010 00:53

Aah, Thief - Deadly Shadowsia taas pitkästä aikaa. Olen oikeastaan pelannut tämän läpi vain kerran, uusilla pelikerroilla olen aina päässyt Cradleen asti tai juuri sen läpi, ja sitten traumatisoituneena pitänyt taukoa, ja aloittanut taas alusta seuraavan kerran. Nyt voisi pelata läpi ennen kuin aloitan taas alusta.

Tämä on kyllä järjettömän hyvä peli, mutta tiedostan että peliarvostelijana minun olisi pakko antaa keskinkertainen arvosana. Tässä on liian monta asiaa pielessä jotta tätä voisi suositella kaikille, mutta minuun vain sattuu kolahtamaan täysillä. Esim. huono tekoäly tuottaa minulle enemmän riemua kuin harmia, eikä silti estä ottamasta pelin maailmaa vakavasti.

Juuri äsken taas kansalaiset ja vartijat ajautuivat hirveään verilöylyyn jostain tuntemattomasta syystä, varmaan löysivät jonkun jälkeeni jättämän ruumiin. Tappelusta hengissä selvisi hammerite-pappi, joka rauhoituttuaan käveli hetken aikaa ympäriinsä, kunnes huomasi tuoreet ruumiit(joiden tappamiseen oli itse osallistunut), ja suuttui uudestaan. :D "Whose blood hath spilled out here?"

Seuraavaksi voisin mennä laittamaan vähän öljyä laiturille ja yllyttää vartijat juoksemaan mereen.

Tilannepäivitys:
Paikalle ilmestyi pakana joka niinikään vimmastui ruumiiden näkemisestä. Pakana ja hammerite räiskivät toisensa hengiltä. Sitten tavallinen kansalainen käveli keskelle ruumiskasaa:
"Hey you, fell asleep did ya? Oh no! You're dead!"

Joo, ketään ei varmasti kiinnosta kun hihittelen yksinäni pelin omituisuuksille, mutta haluan itse kahlata näitä blogimerkintöjä vielä vuosien päästä ja muistella miten kivaa oli. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.