IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Lauantai 18.12.2010 00:26

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/Mies%20katkaisi%20seurustelusuhteen%20-%20naiset%20hakkasivat%20ja%20potkivat/art-1288356890001.html

Ei pitäisi ihmetellä yhtään mitään kun iltasanomista on kyse, mutta: "Tunnelma meni lopullisesti pilalle, kun yrittäjän alahuuli halkesi ja kännykkä lähti naisten matkaan."
Vai että tunnelma. Kirjoittaja tuntuu ajatelleen että kyseessä on hupiuutinen.
Tosin, niinhän se kai onkin silloin kun nainen hakkaa miehen. "Naisenergiaa", kuten jutun kirjoittanut toimittaja sanoi. Olisikohan lupa kirjoittaa yhtä lentävästi jos joukko miehiä olisi piessyt naisen. :) Ei, siitä olisi toimittaja saanut vähintään potkut ja ehkä syytteenkin, ja lehtien kolumneissa olisi kauhisteltu väkivallan hyväksyntää. Naisiahan ei saa hakata, mutta naiset saavat hakata miehiä, koska.. koska.. ai niin, ei sitä koskaan edes perusteltu.

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/AbuseIsOkayWhenItIsFemaleOnMale

"First and foremost, the Older Than Dirt assumption that men are tougher, stronger and as in Made Of Iron, whereas women are weak and fragile as in Made Of Plasticine and most of all, inherently ineffectual. Consequently, any violence from females performed on males is supposed to be either comedic, otherwise amounting to nothing and men shouldn't complain since all men are tough enough to sustain a little slap, right?"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.