IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Perjantai 11.02.2011 20:50

(ja taas galleria poisti tämän merkinnän "luonnoksena" kun yritin tulla kirjoittamaan uutta, tällä kertaa onneksi tajusin pelastaa sen.)



http://www.tietokone.fi/uutiset/nintendo_halvat_pelit_tuhoavat_viihdeteollisuuden

Omituinen huoli. Kuitenkin muutaman euron kännykkäpelien tasoista ja hemmetin paljon parempaakin kamaa tehdään ilmaiseksikin, ja ne kuitenkin painivat enimmäkseen ihan eri sarjassa kuin megaluokan pelit joiden kehittämiseen on uhrattu miljoona työtuntia ja moninkertainen määrä dollareita.

Pienet ja helposti lähestyttävät pelit lisäävät pelaamisen suosiota niidenkin keskuudessa, joita ei kiinnosta hankkia erillisiä laitteita pelaamista varten. Jonkinlainen tietokone löytyy kuitenkin useimmista talouksista, ja jupeilla on älypuhelimia. (siitä olen kyllä katkera miten moni pelintekijä tekee nykyään kamaa VAIN applen laitteisiin, esim Secret Exit. ei yhtään hävettäisi ladata crackattuja versioita niistä.)

Itse en ole peleistä joutunut ikinä valtavan paljoa makselemaan, koska ostan enimmäkseen käytettynä, ja vanhemman sukupolven pelit ovat nykyään uutenakin aika edullisia. Mutta jotkut pelit ovat kokemuksina niin törkeän muhkeita että riemumielin voisi täydenkin hinnan pulittaa, tämä koskee monia pelejä alkaen NES, SNES ja Sega Mega Drive peleistä aina pleikkari ykköseen, ps2- ja xbox-sukupolveen, ja ihan uusimpiin peleihin joista olen vasta saanut maistiaisen Assassin's Creed II:n muodossa. Kaikkien noiden joukossa on pelejä joista en epäröisi maksaa useaa kymmentä euroa.

Tosin, pitäisi kai taas muistaa että minä en edusta suurinta osaa kuluttajista. :D Minulla on paljon enemmän aikaa ja paljon paljon vähemmän rahaa käytettävissäni kuin useimmilla mattimeikäläisillä. Ehkä jos työt ja muksujen hoitaminen jättävät päivässä vapaata aikaa puoli tuntia, niin se tulee varmaan helpommin käytettyä viitosen pikkupeliin kuin johonkin uutukaiseen Final Fantasyyn jossa menee puoli päivää päästä edes alkuun.

No, minä pidän edelleen kaikenlaisista peleistä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.