IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

Yritän tehdä juttujaMaanantai 28.10.2013 21:46

Keskittymiskyky ei riitä mihinkään yhteen asiaan niin yritän aina kaikkea pientä ja sitten turhaudun jokaisen asian parissa erikseen.

Äänitin taas yhden lyhyen pätkän (joku kirjoituskurssin lyhyt harjoitus - en yhtään muista mikä aiheena oli, luultavasti sovelsin omiani): https://dl.dropboxusercontent.com/u/65536448/lihaa.mp3
Pääsin harjoittelemaan hähähää-ääntäni. Paremman mikrofonin voisi hommata joskus.

Sarjakuvan väsääminen on myös ollut pitkään mielessä - olisipa vain piirtäminen yhtä helppoa kuin kirjoittaminen. Juonta on jo pitkälle päässä, mutta kun yhteen sivuun menee kolme päivää niin tajusin jo aika aikaisessa vaiheessa että tästä ei tule mitään. Tein kuitenkin sivun melkein valmiiksi harjoituksen vuoksi: http://i.imgur.com/RzXqlAO.jpg?1



Tapani mukaan alan aina kiiruhtamaan loppumetreillä ja jätän viimeistelyt tekemättä. Puhekuplien piti kaikkien olla samanvärisiä, melkein valkoisia, ja tekstiäkin olisi pitänyt siistiä, mutta huomiokykyni siirtyy toisaalle aina viimeistään siinä vaiheessa kun jokin on melkein valmis.

Seuraavaksi ajattelin opetella ampumaan tulipalloja käsistäni tai sitomaan kengännauhat niin että ne eivät aukea kesken kävelyn.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.