IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

Pitäis olla kravattikinKeskiviikko 27.06.2007 03:53

Örh. Ei oo pariin viikkoon saanu nukuttua kunnolla. Nytkin heräsin jo iltapäivästä. Unessa olin entisessä kotikylässäni ja ratsastin hevosella. Sitten heräsin ja söin leivän päällä hevosta.
SIKA
Vihamieliselle hallitukselle työskentelevä lääkärini turhautui kun olen vielä hengissä ja päätti siksi tuplata lääkeannokseni. 150mg mitä kauhistuttavinta myrkkyä päivässä, kahden kapselin muodossa, nautitaan aterian jälkeen. Noh, siinähän yrittävät mutta minähän päätän itte milloin lähden, eikä se ole vielä tänään. (paitsi jos Kohtalo sattuu lukemaan tuon tekstin ja järjestää minulle kivan tapaturman ennen seuraavaa keskiyötä x___x)
Minulla on uusi pakkomielle. Semmoiseen hattuun jota kutsutaan trilby-hatuksi. Jos satutte tietämään mistä semmoisen saa niin kertokaa. Paitsi että siinä vaiheessa kun löydän semmoisen niin jokin toinen pakkomielle on varmaan tullut tilalle.
Voin muuten ilokseni ja riemukseni ilmoittaa että olen yhä vittuuntuneempi ihmiskunnan pahuuteen ja typeryyteen(including minä itse kuten aina). Jos en kohta pääse repimään jonkun päätä irti niin raivostun. Ja raivoissani revin jonkun pään irti. Molempi pahempi, häviän ja voitan.
Kun lopulta jokainen ihmisyksilö on teurastettu(lukuunottamatta muutamia jotka lasken enkeleiden sukuun pikemmin kuin ihmisten) poltan ruumiit isolla roviolla ja heittäydyn itse nauraen liekkeihin. Tai laulaen. Tai itkien. Tai kaikkia yhtäaikaa. Kuvitelkaapa sitä näkyä. o___o Hui.
Ah, vaan saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja millä mielikuvituksellisilla esineillä Kohtalo keksiikään minua heitellä.
Ps. Lupaan syödä hattuni jos päälleni tippuu talo.(siinä tapauksessa että selviän hengissä ja suurin osa hampaista tallessa)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.