IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

Hoh hoo! Taas huti!Tiistai 09.05.2006 12:18

Nyt kun yön unet ovat vähän kirkastaneet tajuntaani, ymmärrän että se eilinen savujuttu ei ollutkaan mikään vahinko.
Ehei!
Taas uusi yritys hallitukselta tarkoituksena tehdä minut vaarattomaksi.
Puutarhatontuiksi naamioituneet valvontakamerani paljastivat hämärän hiipparin joka tömisteli katollamme ja ilmeisestikin sabotoi savupiippua jotenkin.
Aina ne jaksavat yrittää!

Savua...Maanantai 08.05.2006 23:32

Tätä kirjoittaessani yskittää ja silmiä kirvelee. Savupiipussa on jotain vikaa kun hella puhaltaa savut sisälle ja tietysti täällä yläkerrassa on kaikista tukalinta.
Nörtti kun olen niin en ole suostunut lähtemään täältä. :-P
Mutta ei helvetti pysty keskittymään kirjoittamiseen tai pelaamiseen kun meinaa pyörryttää. Ärrhh!
Jollakin tapaa tämä on hallituksen syytä.. on oltava.
Köh köh.
Jatkan urheasti taisteluani häkää vastaan.

Voi kohmelon kauheutta!Sunnuntai 19.03.2006 12:35

Plaah. Eilen oli taas varsin rattoisa työpäivä, tarjoilin kaljaa ja tapasin kiintoisia ihmisiä. Kellon lyödessä keskiyötä päättyi työvuoroni ja liityin asiakaskuntaan. "Pari olutta vain" minä tuumasin. Haa. En kuvaile iltaa sen tarkemmin mutta kotona olin puoli viideltä. :P
Kaikinpuolin jännittävä ja tapahtumarikas ilta ja aamuyö. :-)

Vaarallista työtä!Keskiviikko 15.03.2006 16:34

Kuten vakoojienne kautta varmasti tiedättekin, teen hommia eräässä pikku ravintolassa jonka asiakaskuntaa ovat vaeltavat ritarit mutta myös murhamiehet ja varkaat.
Pomoni ei ole minuun tyytyväinen, tänään hän ihan tahallaan(varmasti!) tökkäsi minua käteen hehkuvan kuumalla pellillä. Palohaava ulottui luuhun asti, oikeastaan käsi syttyi ihan palamaan, melkein piti amputoidakin pois!! No melkein ainakin.. nyt siinä on ihan pienen pieni punainen jälki. Kuinka ovelaa!
Työpäiväni ollessa lopuillaan tuli ovesta sisään mitä pelottavin vihollinen. Ensinäkemältä hän vaikutti aivan tavalliselta viehättävältä nais-ihmiseltä, joten en älynnyt laukaista lattiaan viritettyä ansaluukkua. Tajusin erehdykseni liian myöhään kun hän esittäityi terveystarkastajaksi!!! Pomo antoi minun lähteä kotiin samalla kun jäi keskustelemaan tarkastajan kanssa. Näin hänen vyössään killuvan myrkytetyn tikarin ja kädessään hän piteli rotanmyrkkypulloa. Eiköhän siitä tarkastajasta päästy....
Huomenna minulla on vapaapäivä. Ruumiin hävittäminen on varmasti aikaavievää työtä.
Joten ehdin omistautua kuningaskunnan asioille.

ValtiovierailuTorstai 02.03.2006 17:49

Ah, on tullut aika ensimmäisen valtiovierailun, nimittäin huomenna olisi tarkoitus matkustaa joensuuhun tapaamaan Syntisten Kaupungin kuningatarta, Terhiä. Paikalla on myös muita arvovaltaisia henkilöitä.
Jos kaikki menee nappiin niin astun huomenna junaan.

Selvisinpäs hengissä!!Perjantai 17.02.2006 22:49

Kuljeskelin tänään rauhassa synkillä maillani kun yhtäkkiä ilmaa halkoi korviahuumaava pamahdus ja ilmassa väreili hetken aikaa sininen savuspiraali. Perhana! Sen täytyy olla paha velho Ewil, hän on kuolettavan taitava ampumaan johdeaseella!
Nopeasti kierähdän maassa tyylikkäästi ja otan povitaskusta esiin raketinheittimeni. Sinkoan pari rakettia suuntaan josta laukaus tuli ja menen kivenlohkareen taakse piiloon. Räjähdykset kaikuvat ilmassa, mutta en kuule tuskanhuutoja joten luultavasti en osunut.
Yhtäkkiä luotisade räiskähtä takaani ja repii minulta toisen korvan irti.
Kiroan ja käännyn ympäri, siellä on velhon kumppani, Bisse Saatana joka nauraa räkäisesti ja ampuu uuden sarjan konekiväärillään.
Tästä tulee rytinää, ajattelen ja tungen uusia raketteja heittimeni punahehkuisiin putkiin.Ja perhana, olihan tänään räiskyvä taistelu, korvan lisäksi menetin toisen kiveksen ja 5 kylkiluuta murtui kun putosin korkean tornin katolta Ewilin ammuttua minua perseeseen haulikolla.

Jännittävää on tämä kuninkaan elämä, kyllä.

Deathmatch!!!Torstai 09.02.2006 13:45

Rakas päiväkirja...!
Kuninkaana olo on kyllä vitun rankkaa. Joo senhän te tiedätte kun muistan aina kertoa sen teille.
Pahinta/hauskinta kuninkaana olossa on että minut yritetään salamurhata vähän väliä.
Eräs sinnikkäimmistä murhaajistani on sattumoisin hyvä ystäväni Ewil, hän yrittää aina vähän väliä saada minut hengiltä, samoin minä hänet. Meillä onkin ratkiriemukasta kun ammuskelemme toisiamme aina mitä hassuimmissa olosuhteissa.
Tänään toivoakseni kohtaamme taas taistelun merkeissä, ellei hänellä satu olemaan liian kiire.

MuistoKeskiviikko 08.02.2006 21:27

Tässä ja nyt...

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli,
ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta,
vaikka emme edes puhuisi usein.

Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa.
Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä,
mitä ihmiset muistavatkaan sinusta.

VituttaaPerjantai 03.02.2006 16:37

Rakas päiväkirja.
Kyllä on vittumaista olla valtion johtaja. Ensinnäkään kukaan ei edes tiedä että minä olen kuningas. No, eihän se menoa kyllä haittaa. Minähän oon niin vaatimaton.
Ja vitut.
Taas eilen illalla pohdiskelin ankarasti politiikkaa ja join viiniä samalla ja nyt on pää kipeä perhana! Tänä iltana voisin juoda olutta viinin sijasta, vaihtelu virkistää.
Noh, työt kutsuvat. Täytyy mennä taas politikoimaan.

Kuningas on syttynytTorstai 02.02.2006 13:21

Rakas päiväkirja!
Päätin kruunata itteni kuninkaaksi kun suurta Cthulhua ei sitten valittukaan pressaksi ja vaikka Tarja onkin ihan mukava, poltellaan pilvee yhessä aina, niin ei siitä kyllä pressaksi ole.
Kuningasta me tarvitaan ja koska kukaan muu ei kerran halua niin mitän otan harteilleni raskaan vastuun.
Ensimmäisinä virkapäivinäni olen tässä siemaillut viiniä ja mietiskellyt vakavasti valtion ankeaa tilaa. En ole tullut vielä mihinkään tulokseen joten vietän tämänkin illan viiniä siemaillen ja mietiskelen vähän lisää.
Viini on ratkaisu kaikkeen.