IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

Peliväkivalta on kivaaSunnuntai 10.02.2013 04:29

Many nerves have been severed!Maanantai 04.02.2013 07:35

Alan pikkuhiljaa tajuamaan mitä DF:n fanit tarkoittavat puhuessaan hauskuudesta. On se tavallaan kivaa kun kahden päivän työ valuu viemäriin kun nälkiintymisestä jo valmiiksi vittuuntuneet kääpiöt sekoavat lopullisesti kun goblinit ryöstävät pari vauvaa, jonkun paras kaveri hukkuu ja toisen vaimo nääntyy nälkään, ja ensimmäiset kunnolla seonneet tappavat vähän lisää porukkaa kunnes kaikki vain riehuvat.

DiscworldMUDSunnuntai 27.01.2013 23:34

You throw your short sword at the poor beggar.
The short sword pierces the poor beggar's neck.
The poor beggar says: Thanks! I always wanted a short sword.
The poor beggar wombles around.
The poor beggar leaves northeast.

[Ei aihetta]Perjantai 25.01.2013 04:45

[...] Commander Vimes didn’t like the phrase ‘The innocent have nothing to fear’, believing the innocent had everything to fear, mostly from the guilty but in the longer term even more from those who say things like ‘The innocent have nothing to fear’ [...]

Terry Pratchett - Snuff

Ihanaa ranttaustaTorstai 24.01.2013 14:56

http://www.hs.fi/elama/Jaxuhali+on+suomen+%C3%A4rsytt%C3%A4vin+sana/a1358319559353

Kuten olen tainnut ennenkin sanoa, kivaa aina välillä kun muut ihmiset jupisevat asioista jotka ärsyttävät itseäni. Kuten nuorison viljelemät typerät sanonnat.

Toisaalta myönnän itsekin syyllistyväni mm. anglismien viljelyyn, mikä on osittain sivuvaikutusta siitä, että käytän arjessa enemmän englantia kuin suomea. Heitänpä silti ensimmäisen kiven.

Kehitys kehittyySunnuntai 20.01.2013 21:14

http://www.popsci.com/technology/article/2012-07/working-assault-rifle-made-3-d-printer

Tuon pitäisi kai olla huono uutinen, sillä en varsinaisesti halua lisää pyssyjä maailmaan, mutta en voi olla hymyilemättä kun ajattelen, miten tuo järkyttää niitä tahoja jotka eniten ajavat uusia aselakeja.

Varmaankin 3d-tulostimien yleistyessä yritetään keksiä jotain keinoja jolla tämän voisi estää, eli todennäköisesti peruskuluttajille myydään jollain tavalla rampautettuja laitteita, mutta vähänkin osaavammat nörtit kiertävät sellaiset temput saman tien ja alkavat tulostelemaan panssarivaunuja ja ohjusjärjestelmiä.

Tähdennetään nyt vielä että en pidä mitenkään yksioikoisen positiivisena juttuna että vaarallisten lelujen saaminen helpottuu pian. Toisaalta en pidä sitä myöskään täysin negatiivisena.
Kokeilin tänään ensi kertaa kahvin paahtamista kotioloissa. (kiitos Sa[n]na vihreistä kahvipavuista!)

Eli papuja tasainen kerros uunivuokaan, uuni 200+ asteeseen ja sitten kuuntelemaan raksahtelua. Savua tuli aivan helvetisti, paksuja, miellyttäväntuoksuisia pilviä, ja kuorien irrottaminen pavuista oli tosi työlästä, mutta tuloksesta tuli yllättävän tasaista. Muutama papunen meni tosi tummaksi mutta eivät kuitenkaan kärähtäneet.

Nyt pitää malttaa antaa niiden tekeytyä pari päivää jääkaapissa... paitsi että en ihan kuitenkaan malttanut ja lisäsin niitä ripauksen verran aamukahviini. Tuoreeltaan paahdon jäljiltäkin tuli hyvä maku, hieman puinen, mutta sopi kyllä tosi hyvin kahviin. Uutta raporttia tulee viikonloppuna kun ovat ehtineet tekeytyä paremmin.

DiscworldMUDKeskiviikko 16.01.2013 22:19

A nice tallyman is standing here.
You ask the nice tallyman: Come, mister tallyman, tally me banana?
The nice tallyman exclaims: I'm not a fruit salesman!

Candyman canMaanantai 07.01.2013 16:46

Fringe muuttuu aina vain paremmaksi... ja olen vasta toisen kauden loppupuolella. Vaikea uskoa että näin hyvää sarjaa on voitu tehdä täydet viisi kautta, yleensähän tällaiset sarjat lakkautetaan mahdollisimman pian ja vielä kesken kauden.

Toisen kauden 20 episodi sattuu olemaan noir-jakso, jollaisista tykkään ihan mahdottomasti. Eli tutut hahmot film-noir tyyppisessä ympäristössä. Selityksenä on yleensä että joku näkee unta tai muistelee jotain vanhaa aikaa, tällä kertaa Walter on pössytellyt huumeita ja kertoo lapselle etsivätarinaa. Niinkuin noir-jaksot eivät normaalistikin olisi kauhean juustoisia, niin sitten tapahtuu tämä: http://www.youtube.com/watch?v=nQ0eYUMxIT4

(lisäksi etsivä-Olivia on upea <3)