IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

Päivän Chris PrattTorstai 30.10.2014 20:15

Olisinpa yhtä seksikäs ja jännittävä kuin Bert Macklin, FBI.

Päivän vainoharhainen piristysTiistai 28.10.2014 22:46

http://elitedaily.com/news/technology/masks-will-let-hide-public-surveillance/756500/

Chicago meinaa asentaa kasvontunnistuskameroita joka paikkaan, joten kaveri alkaa valmistamaan (pelottavia) naamioita niiden hämäämiseksi. Paksu kommandopipohan ajaisi osin saman asian, mutta naamion etuna on se että kamera luulee näkevänsä ihan oikean naaman.

Hirveän moni ei luultavasti jaksa nähdä vaivaa kameroita hämätäkseen, mutta sydäntäni lämmittää silti että jotkut jaksavat keksiä uusia keinoja valvontayhteiskuntaa vastaa, vaikka sitten kuinka hassuja. Saa ajattelemaan että ihmiskunnalla on ehkä vielä jotain toivoa.

Hide-the-pain HaroldMaanantai 20.10.2014 02:35

Taisin mainita olevani hirveä ihminen. Löysin taas jotain hilpeän hauskaa: https://imgur.com/gallery/KjtbV

zcGtCQt.jpg
Harold struggles daily to not let his inner pain show, but the smiles can only hide so much.

Päivän kauhistusPerjantai 17.10.2014 10:23

Alien: Isolation vaikuttaa mahdottoman hyvältä peliltä, ja monella tavalla. En esim. ole uskaltanut hirveästi toivoa että nykyaikana tehtäisiin esteettisesti miellyttävää scifiä (hologramminäytöt haukotuttivat jo ensimmäisellä kerralla ja vieläkin niitä on joka paikassa) mutta niin vain perhanat kuitenkin mallinsivat pelin alkuperäisten Alien-leffojen näköiseksi. Se on ihanaa.

En kuitenkaan usko että kykenen pelaamaan tuota, ainakaan yksin, heikkohermoinen kun olen, joten toistaiseksi tyydyn katsomaan Markiplierin LP:tä... ja jokainen minuutti vakuuttaa minut yhä voimakkaammin että haluaisin pelata tätä, ja samalla että en pysty pelaamaan tätä. .___. Pelkästään katsominen käy vanhan sydämeni päälle.


Noh, jossain vaiheessa päätin sitten rauhoitella hermojani huumorin parissa, ja törmäsin seuraavaan videoon joka lasketaan huumoriksi vain jos olet kaltaiseni hirveä ihminen, eli oikeastaan ei kannata katsoa sitä.Hermojani se rauhoitti joka tapauksessa. Nyt jatkan itseni pelottelun parissa. (tällä tavallako ihmiset muuttuvat kirvesmurhaajiksi? sen selvitämme pian...)

Sims-videossa soiva kappale on muuten Metricin Succexy.

MainostanTiistai 07.10.2014 06:15

Kaupallisuus on inhaa, paitsi silloin kun minä harjoitan sitä - silloin se on okei.

Tänään haluaisin mainostaa kirjaa. Maria Carole - Tulen Tyttäriä (e-kirjana) Yksi hienoimmista fantasiateoksista joita olen lukenut, ja etenkin kotimaisen fantasian saralla. Tarina on jollain tapaa erittäin suomalainen, vaikka myös fantasiamaisen vieras ja romanttinen. Suosittelen oikeastaan kaikille fantasian ystäville.

Minulla oli suuri kunnia lukea käsikirjoitusta sen valmistumisen aikana ja seurata kirjailijan tuskallista työtä, ja siksikin mainostan tätä; haluan että tämä kirja saa tilaisuutensa, ja se on mahdollista vain jos potentiaalisesti kiinnostuneet lukijat tietävät sen olemassaolosta. Mainostakaa eteenpäin jos tiedätte jonkun jota saattaisi kiinnostaa.

Iltapäivän hienostunutta piristystäPerjantai 26.09.2014 18:17

On se aika vuorokaudesta (minun vuorokaudestani, jossa nukkuma-aika lähenee nyt) kun kaikki paitsi suomalainen tv-viihde naurattaa. Cracked.com - jota olen viime aikoina alkanut arvostamaan yhä enemmän syistä joita tulen vielä käsittelemään paremmilla aivoilla - tarjoaa viihdytystä kaikkiin mielentiloihin, ja tämänhetkisessä mielentilassa roskapostien otsikot muuttuvat korkeakulttuuriksi: http://www.cracked.com/article_17270_100-unintentionally-hilarious-spam-subject-lines.html

Kyllä, tarkoitan mitä sanoin - ei, älkää viekö pois Kultivoituneen Herrasmiehen sertifikaattiani--! No, viekää sitten, en tarvitse sitä kun minulla on penishuumoria.

spam166.gif

Aamun piristysTorstai 25.09.2014 09:59

Esimerkkejä porsaanreikien ovelasta käytöstä.
Seuraava tarina oli ihan erityisen lämmittävä: http://www.sfgate.com/news/article/Playing-With-Money-How-a-95-093-35-junk-mail-2588766.php

Pitkä tarina lyhyesti: Patrick Combsilla on tylsää joten hän lähettää mainoksen mukana tulleen valešekin pankkiin lunastettavaksi. Suureksi yllätykseksi pankki päättikin hyväksyä šekin. 95,000 dollaria ilmestyi Patrickin tilille, käytännössä tyhjästä, koska šekillä ei varsinaisesti ollut ketään maksajaa.

Kun pankki ei korjannut virhettään ajoissa, Patrick nosti koko summan ja lukitsi sen tallelokeroon. Kuukaudet vierivät, pankki uhkaili, ja kaikki muut yllyttivät Patrickia pitämään rahat, ne olivat laillisesti hänen.

Lopulta Patrick päätti kuitenkin palauttaa rahat. En tavoittanut tekstistä oikein hänen ajatuksenjuoksuaan, paitsi että hän hän jää ahneus- pahuusasteikossa kauas minusta taakse (ja ehkä siksi en kykenekään ymmärtämään) - mutta niin hän teki, koska uskoi sen olevan oikein. Ja se on oikeastaan aika hienoa.

When Patrick left the bank, there were no TV cameras. "It was so perfect. So flat. There was no reward whatsoever for doing the right thing. It was like I was winning something by giving away the prize." He laughed when he saw a sign held by a homeless guy, "My dog needs a sex change," and gave him $5. The next morning, some media people left messages on his answering machine saying they were "disappointed" that he didn't keep the money. Patrick had become famous because he represented a perverse American dream of getting money for free. When he gave back the money -- the ethical thing to do -- he became a disappointment.

Tuo oli piristävää luettavaa monestakin syystä, ei vähiten siksi että olen parin päivän aikana lukenut läpi Roope Ankan Elämä ja Teot -sarjan, ja vaikka kaikki Rosan tarinat ovatkin loistavaa lukemista niin ei helvetti että Roope on kamala hahmo. Elämän mittaisen rahan ylistyslaulun jälkeen teki äärimmäisen hyvää lukea kaverista joka vain kohautti olkiaan jättiomaisuudelle.

En tosin tiedä muuttiko tuo tarina minua itseäni sen hyveellisemmäksi... luultavasti ei. Jos annatte minulle vahingossa säkillisen rahaa, varautukaa seuraamaan kun lennän kultaisella ilmalaivalla kohti horisonttia.

NamMaanantai 22.09.2014 13:06

Ei liene kenellekään yllätys, että valmisruoat ovat läheltä tarkastellen aika inhaa tököttiä - olkoonkin että joskus harvoin ihan hyvämakuista sellaista.

Ehkä olen vain perverssi (tai siis, tiedän että olen) mutta minusta on kivaa inhottaa itseäni lukemalla aiheesta tarkemmin. Jos seurauksena olen hitusen vähemmän taipuvainen ostamaan valmismössöjä, aina parempi. Tähän herkulliseen artikkeliin hodarinakkien valmistuksesta törmäsin juuri: http://www.businessinsider.com/how-hot-dogs-are-made-photos-2013-7?op=1

Aamulehteä järkyttää.Perjantai 05.09.2014 04:10

z3XWYeU.png
Aina. Ja omaa syytäni, kun en kuuntele. Minulle on suositeltu Gilmoren tyttöjä vuosia, mutta vasta hiljattain lopulta aloin katsomaan ja rakastuin välittömästi.

Hyviä hahmoja on niin monta etten pysy perässä. Voisin jäädä asumaan Sookien keittiöön, Luke saisi olla kahvivastaavani, ja jos Patty asuisi kaupungissani ottaisin ihan varmasti tanssitunteja...

Ja sitten on Lorelei. Ihana, epäsovinnainen, ylipirteä, kahvista pitävä Lorelei.

Tuletko vaimokseni?