IRC-Galleria

RaaRaaRaa

RaaRaaRaa

Näin kaltevalla pinnalla ei moni pysy rinnalla...

Blogimerkintä

« Uudempi -

Minä vihaan sinua rakas...Lauantai 08.08.2009 01:05

...Anoreksia!
Sinä olet ollut minun elinkumppani yli kymmenen vuotta. Kuinka usein olen luullutkaan, että olet minut jo hyljännyt. Pelonsekaisin tuntein, mutta vapaana lähtenyt kirmailemaan maailmalle ja nähnyt kaiken niin paljon kauniimpana ilman sinua. Mutta yhä uudestaan olemme taas tarvinneet toisiamme, elämä kanssasi on niin turvallista. Kun olet luonani, minun ei tarvitse pelätä mitään. Teet elämästäni yksinkertaisen pelin, jossa voi vain voittaa tai hävitä. Mutta kaikki riippuu vain minusta itsestäni ja sinun vakaasta voimastasi, mikään ulkopuolinen ei pääse väliimme. Jokainen päivä alkaa uusi peli ja aina saan uuden mahdollisuuden parantaa tulosta. Ja säännöthän ovat meille jo niin tutut, mitä vähemmän annan sitä enemmän saan. Vähemmän on aina enemmän!

Oikeastaan meillä menee aika hyvin. En oikein ymmärrä miksi ihmiset ympärilläni väittävät muuta. He sanovat rakastavansa minua ja että minulla on mahdollisuus saada parempaa kuin sinä minulle annat. Mutta sinähän kerrot minulle, ettei kukaan muu rakasta minua kuin sinä eikä kukaan muu voi antaa minulle mitään. Siitä olet ainakin aivan varma, että ilman sinua minua ei rakasta kukaan. Sinä olet se mikä tekee minusta jotakin, minulla on joka päivä mahdollisuus olla kanssasi maailman paras.

Päivät joina saan maailmalta enemmän kuin sinulta hämmentävät minut täysin, illalla tekee mieli tyjentää itsensä ja käpertyä turvalliseen syliisi. Ja sinä otat minut karkulaisen aina takaisin, yhtä varmana ja vahvana kuin aina ennenkin. Sinun luoksesi minun tieni tulee aina kulkemaan.

Kirjoitettu, eräänä toivottomana päivänä vuona 2008.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.