IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Juhlistimme tossa Akin 17 vee-päiviä. Koulun jälkee mentiin Breezereille (tosin vaa minä, aki ja mukaan yhtynyt viltsu otettii) ja sit tultii junal ja bussil meille (aki, jenna, tia, netta, tea, perttu, minä ja jeppe) ja Alliki tuli sitte myöhemmin. Siinä sitte korkkailtii kuohuviinit ja hello kitty-kakut ja näin ikkään.

Saimme käyttöömme myös 2 salmarikossu-putelia jotka tulivat tarpeeseen. Wili pistäyty ja Viltsukin sitte myöhemmin. Tehtiin pari omaperäistä elämysmatkaa mäntsälän assoille. Olemme pettyneitä Akiin, joka ei käyttänyt syntymäpäivälahjojamme oikein. Tampoonit eivät olleet nenässä, stringit eivät olleet päässä ja kissanruokaakin maistoi vain lusikallisen. Jeppe ja Perttu sitten hoitivat sen pois päiviltä.

Meitsi teki ikävän sokkokaatumisen aitaantörmäyksen seurauksena ja mun paita repes. Sitte sain silmiini chilikastiketta ja näkö meinas mennä. Ja kuulemma suussani kävi myös käytetty (siis nenässä käytetty) tampooni. Mut muuten oli kyl ihan tykki-ilta taas, vaikkei mitää erikoista tehtykkään. Ollaa vähä tämmösii tylsii...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.