IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

OnTheRocksTiistai 13.08.2013 19:17

Nonniin, tulipa käytyä Helsingin Pitäjänmäessä sitten Alangon live-levyn äänityksissä. Mukana pieni, intiimi studio, jossa bändi oli "samalla tasolla" 40 hengen yleisön kanssa. Kerrassaan mahtava keikka, vai voiko Alangolta muuta odottaakaan?

Miltein 3 tunnin setti kera skumppa-tarjoilun, joten kyllä siinä sai 15 eurolle ehdottomasti katetta. Bändillä tuntu olevan hyvä fiilinki päällä (johtuen tosin ehkä siitä, että astuvat lauteille seuraavan kerran vasta marraskuussa) ja Ismo Alangon keikkaeläytyminen ei kyllä petä koskaan! Hyytävin hetki oli 'Taiteilijaelämää'-biisin keskellä, jolloin mies tulee riehumaan yleisön sekaan, tulee 30 cm päähän, katsoo suoraan silmiin ja laulaa. Hui kauhistus!

Keikasta mentiin Akin kanssa toipumaan On the rocksiin, joka sekään ei petä koskaan. Vieläpä maanantaina on aina tarjolla vähän halvempaa juomaa.

Jouduimme valitettavasti taas toteamaan, että Aki vetää puoleensa mitä oudoimpia laitapuolen kulkijoita. Molemmat kohtaukset tapahtuivat tupakanpummauksen merkeissä. Yöllä taksitolpalla tuli yksi piripää pummimaan röökiä Akilta, joka ei tätä nautintosätkää antanut. Herra totesi aggressiivisesti mm. "Tänään on mun syntymäpäivä, mä kuolen tänä yönä" ja "Sä kuolet tänä yönä". Sitten hän paiskasi Akin nakkisämpylän vihaisena maahan todeten samalla "Tukehdu purilaisees!".

Toinen tapahtuma sattui tänään Forumin edessä, jossa kolmen spurgun paskanen jengi tuli röökiä anelemaan. Pääspurgulta ikimuistettavimmat lauseet olivat "Mä en anna armoa" ja "Meit on tässä kolme". Saivat röökinjämät ja niin tämä ennestää turpaan saanut jengi häipyi Helsingin lievään tihkusateeseen.

Seuraavan kerran tulee varmaan keikkaraporttia PMMP:n konsertista, joka sekin sattuu olemaan tällä viikolla.


Päivän biisi: Ismo Alanko - Tukahdutettu tango

"Älä kuljeta kättäsi pitkin mun reittäni,
ellet ole valmis kuolemaan kanssani.
Minä olen vakava, elämäni on takanani,
eikä multa puutu mitään mitä sä voisit antaa."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.