IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Jeesus ei tule oletko valmis?Perjantai 16.08.2013 15:47

Ei ole syytä huoleen, tässä tekstissä ei provosoida kiihkouskovaisia, vaan kyseinen otsikko on PMMP:n kappaleesta.

Eilen Tavastialla olimme seuraamassa PMMP:n huikeaa lavaesiintymistä kera Lindan, Jennan ja Akin. Täytyy sanoa, että energiaa keikalla riitti Mira Luodin flunssasta huolimatta. Ja kuka uskaltaa enää heittäytyä yleisön kannateltavaksi -no ainakin Paula ja Mira.

Näitä tapahtumia ennen metsästin Helsingistä kauhuklassikoita onnituneesti ja seurueemme käväisi saksalaisessa 'Rymy-Eetu'-ravintolassa syömässä. Kyllä saksanpoika osaa! Eipä jäänyt nälkä ainakaan makkaroista, hapankaalista, perunasalaatista sekä lettu-jälkkäristä. Ei tod.!

Ainoa heikko puoli ravintolassa oli sen suht yrmeä tarjoilija, jolla oli selvästi huono päivä. Samainen tarjoilija aiheutti Lindalle noloja tilanteita ilmestyessään hänen taakseen aivan vaiti, juuri kun Linda oli huomauttamassa ruokalistan kuvan avonaisesta sepaluksesta. Tilannetta ei pelastanut ainakaan se, että kun tarjoilija seuraavan kerran aavemaisesti oli ilmestynyt Lindan taakse, Linda tokaisi juuri: "Se varmaan suuttui ku mä en syöny sitä ruokaa loppuun."

Oli kuitenkin onnistunut ilta, joskin hameväki joutui lähtemään tänään aikaisin koulutielle. Nyt minä syyhkäydyn mökille viikonlopuksi, viettämään rapujuhlia (jaksaako maksa vielä?)

Joo ja tosiaan kiitos VR, olet minulle jalan velkaa!

Päivän kappale: PMMP - Pariterapiaa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.