IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Here's Hohto!Maanantai 16.09.2013 01:07

Vastaus edellisen blogimerkinnän cliffhangeriin kuuluu: Kyllä, menin Tiaa juhlistamaan Järvenpäähän. Messissä myös Netsku, Linda, Tea, Mattila, Vodka-Ode, Aki ja Jenna. Mukavata, mukavata. Pitkästä aikaa hyväl porukal hyvä känni. Koronassa hyvät alottelut ja sitten säälistä pääsy Fridaan. Sommersbyta kului paljon ja Party Aliastakin pelattiin ja ilmeisestikin kaikki voitti? Synttärishotiksi tilasin Tialle Kolmevitsin. Mikko totesi "nevahööd" ja jouduin selittämään hänelle tämän inside-shotin salaiset ainekset, johon mikko totesi "hyi helvetti" (tai vast.) ja teki työtä käskettyä.

Hauskalla illalla on aina varjopuoli: tällä kertaa se oli herätys seitsemältä ja töihinmeno kahdeksalta. Jäi taas viihdevaihde päälle ja mehän jäätiin yli vikan bussin lähtöajan juomaan. Puol kolme olin himassa ja muutama tunti tästä kömmin höpö-oloissa töihin.

Raskaan päivän jälkeen tuli Linda piristämään minua läsnäolollaan. Pitkästä aikaan saatiin olla kahdestaan, kun ei olla kunnolla vähään aikaan nähtykään. Katsoimme Robin Hoodin (yksi niistä harvoista Disney-leffoista joka oli vielä katsomatta) ja tänään teimme 4 neljän juuston ravioleja kana-ananaskastikkeella :9 Minä avasin ananaspurkin!

Että sellasta menoo tällä kertaa, nyt ois mayby tiedossa kuitenkin yks äijäviikonloppu mökillä, mikäli kaikki loksahtaa paikalleen. Toivotaan!

Päivän biisi: Irwin Goodman - Lievestuoreen Liisa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.