IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Levoton taloLauantai 21.09.2013 02:07

Vihdoinkin Herra Hörhö alakerrasta muutti pois! Hörhön huumesekoilut ja Frederikin kuuntelu yli sallituilla desipeleillä on aiheuttanut häiriötä jopa minulle, joka yleensä en häiriinny mistään. Ja on samainen herra haettu useaan otteeseen ambulanssilla pois ja onpa poliisi ja paloautokin käväissyt hänellä kylässä.

Joskin Herra Hörhön muutto ei ollut sieltä tavanomaisesta päästä. Mies oli nimittäin mitä ilmeisimmin saanut häädön ja jättänyt nämä useat häätöilmoitukset noteeraamatta. Tänään tullessani kotiin oli hänen asuntonsa irtaimisto siroteltuna rappukäytävään ja talon oven eteen. Hyvä että mahtui ees sisään! Ilmeisimmin viranomaiset olivat tyhjentäneet asunnon ja vaihtaneet lukot Hörhön ollessa päiväseikkailuissaan.

Vielä kun saisi täältä päiväkänneilevän juoppopariskunnan, hatunnoston arvoiset subbarit omaavan teinihäirikön, kirmailevan ja säikyttelevän lapsikatraan ja lievästi kehitysvammaisen lihavan mummelin pois täältä, niin johan kohenisi tämänkin kerrostalon yleisfiilis, jonka meno muistuttaa joskus liikaakin Salattuja eläimiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.