IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Muuton tuulet puhaltaaLauantai 26.04.2014 20:31

Krapuiloissaan on aina paras kirjoittaa päiväkirjamerkintöjä. Saa hetken huoahtaa ja muistella viikonlopun tapahtumia.

Torstaipäivänä singahdin suoraan töistä (minnepä muuallekaan kuin) Munkkivuoreen. Aina yhtä suuri nautinto päästä loisimaan hetkeksi toisten nurkkiin. Meilahden kallioilla piipahdimme starttaamassa iltaa surullisenkuuluisan Akin kanssa, joskin tuuli perkele saapui riesaksemme. Noh, viimeistään saimme lämpöä saunassa, joka on aina paras Verginkorkkauspaikka. Ja sitähän taas meni... voe mahoton.

Muistimme Amarillon Karkkipäivän siirtyneen torstaihin ja menimmekin sinne nautiskelemaan 1,80€ tuopeista. Niin ja tietysti Sini Sabotagesta, joka yllätykseksemme siellä esiintyi. Noh S-etukorttieduilla piljetti maksoi 3 euroa, narikkaa ei tarvinnut maksaa ja juomat olivat äskenmainitun hintaisia, joten halpa ilta tuli. Joskin jouduimme tulemaan taksilla Munkkaan bussivuorojen pettäessä meidät.

Krapulainen perjantai alkoi varsin hyvin herra Kiinteistönvälittäjän herättäessä minut. Mies kertoi, että asunto (jota Linda kävi katsomassa!) oli mahdollisesti luvattuna meille sillä olimme ensimmäisellä varasijalla ja listan eka haikaili isompaa asunto. Mies lupasi palata asiaan myöhemmin, jahka päätös tehdään. Päivä kului jännittäessä ja pelko perseessä. Kun ravitsimme itsemme roskaruualla paikallisessa Hesburgerissa sain viimein tuon tärkeän puhelun ja mies kertoi, että teemme vuokra-sopimuksen ensi tiistaina. JEEEE! Edessä on siis Järvenpäähän muutto ja vieläpä jo ensi viikolla! Hyvästi Mäntsälän Mullikööri! Suupieleni nousivat virneeseen, eikä virne noin vain laskenutkaan. Yhtä hymyä koko päivä!

Maarit tätini tarjosi kuohuviinit Ukko Munkin terassilla auringon helottaessa naamaan. Kertakaikkisen hienoa! Ja koska alkoholi on paras tapa juhlia tällaista, päätimme vetää Akin kanssa päät täyteen toisenakin päivänä. Lopulta päädyimme Milliklubille, jonne saimme vielä seuraksemme Tian, joka soitettiin perus kännipuhelun elkein yömyöhään paikalle. En muista!

Nyt fiilis on mahtava ja aavistuksen sekava. Paljon tapahtuu pienen ajan sisällä, mahtaakohan näin tyhmä pää pysyä mukanakaan kaikessa. Noh, joka tapauksessa wappupäivänä olisi tarkoitus muuttaa, jos nyt ei ihan heti niin viimeistään viikonpäästä näitä iki-ihania blogimerkintöjä kirjoitellaankin jo järvenpääläisen näkökulmasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.