IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Kesän summaustaTiistai 24.06.2014 15:55

Koska kesälomani on lopuillaan, okei, se loppuu viikon päästä, mutta kuitenkin nyt on hyvä väli summata kesää.

Kesäloma alkoi isoenon hautajaisilla, eli ei niinkään hilpeissä merkeissä. Kuitenkin itkut vaihtui railakkaaseen muisteluun jo samana iltana kun istuimme nuotiolla parin sukulaismiehen kanssa muistellen ja soitellen. Ympyrä on sulkeutunut, vaikka legenda on poissa.

Muutama aurinkoinen päivä on sisältynyt koko kuuhun, ja sekös vituttaa jos mikä. Aurinkoa ei ole ehtinyt ottaa laisinkaan, ja ulkona muuten sataa par aikaa. Noh, eipä hätiä mitiä: nämä kohta jatkuvat 20-tuntiset työviikot ovat kyllä siitä hyviä, että jää hurvitteluunkin tilaa ja eiköhän sieltä muutamat hellepäivät ole vielä tulossa...

Lindan kanssa ollaan sisustettu kotia siinä määrin, että kohta olisi tuparien paikka. Se on enää keittiönpöydästä kiinni. Menetin jopa Ikea-neitsyyteni loman aikana ja täytyy sanoa, että ei se niin paha rasti ollut mitä muut miehet ovat väittäneet.

Akin ja Pertun kanssa syyhkäydyimme mökille viettämään kymmenennettä perinteistä Suomirock-viikonloppua, ja sattui olemaan vielä tasan viisi vuotta ensimmäisestä kerrasta. Viikonlopun aikana ehdimme saunoa 5 kertaa, grillata 3 kertaa, käydä heittämässä talviturkit, käyttää mun kameran Päijänteessä, tyhjentää alkoholipulloja ja -tölkkejä lukuisat määrät ja tietysti viljellä luokattoman huonoa läppää. Vaan se on meikämakaaberien osa.

Mökillä sujui myös perinteisesti Juhannus. Joskin huomattavasti rauhallisemmissa merkeissä. Ketään ei ollut seurana kittaamassa, joten se oli pakko yksin tarttua pulloon, joskin ihan hauskaahan sekin oli.

Vietimme myös Akin kanssa harvinaisen viinattoman illan, tyttöjen viettäessä samalla iltaa Helsingissä. Siitä onkin vierähtänyt 3 vuotta kun viimeksi ollaan selvinpäin toisiamme nähty. Niin ja olihan täällä silloin käymässä myös Masala ja Perttu. Hekin selvinpäin. Voi siis kokeilla toistekin tällaista, joskin tämän torstain saunailta ja Amarillon karkkipäivä taitaa sanoa muuta ja niin ja Puistobluesit myös...

Alan pikkuhiljaa ymmärtää, että vaikka kesäloma meneekin niin kesä on vasta alkamassa. Toimintaa on vähän liiankin kanssa varattu heinä-elokuulle: Stadikalla olis kiva käydä, perinteisesti Tampereella, Korkeasaaressa, Suomenlinnassa, Lintsillä... Huhhuh! Rahaa palaa myös, jahka saan maksettua loput syyskuun Kyproksen täysylläpito-lomasta. Noh, kun nyt ei pala nahka auringossa niin ehkä rahan palaminen on hyväksyttyä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.