IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Helmikuu kevyessä neitsytöljyssäSunnuntai 01.03.2015 12:40

Aina yhtä tapahtumarikas helmikuu on ohitse! On siis hyvä summata keikkakommentteja ja kännitoilailuja. Muutahan täällä en ole puhunutkaan pitkään aikaan.

Helmikuun alussa menin katsomaan Virgin Oiliin lavoille palannutta Miljoonasadetta. Odotin vanhoja kuppeja soittamassa yleisön pyynnöstä-ralleja löyhästi, mutta sainkin varsin antoisan rock-keikan. Ohjelmisto koostui pääosin ekojen levyjen biiseistä ja mm. debyyttilevyn kappaleet 'Desperadot' ja 'Kuu' nousi minuun listoilla korkeammalle. Heikki Salo oli huippuvedossa kuten koko bändikin. Hieno kokemus ja bändistä näki, että heillä tosiaan oli soittamisen iloa veressä (alkoholia!?)

Meillä järjestettiin tyttöjen iltamat ja näin ollenn minut häädettiin omasta kodista! Aika perus Prisma-Hese-Korona ilta siis minulle. Täytyisi varmaan sitten kostona järjestää äijä-ilta. Kummelia ja kossua perkele!
Ystävänpäivä meni rauhallisesti, me kun ei Lindan kanssa koskaan olla varsinaisesti tuota päivää hypetetty.

Synttärii pidettiin 20. päivä ja porukkaa kertyi taas mukavasti paikalle: Viltsu, Ilona, Tea, Tia, Netta, Aki, Rosa, Mikko, Snanna ja Fallu. Lisäksi paikalla käväisivät Ville, Jade, Ilari, Alli ja Khanh. Eli hyvät pippalot, jota sävyttivät mukavat ihmiset ja hyvä booli. Kyllä, kerrankin onnistuin tekemään herkullista boolia! Myös lahjaputelit Salmari ja Wallu toimivat, toimivat jopa sen verran hyvin, että en loppuillasta paljon muistakaan...

Noh, seuraavana aamuna herättiin itse asiassa aika pirteillä mielillä. Oloa helpottivat ibusal, kahvi, battery ja berocca kera Lindan satuimaisen loistavan aamupalan. Parempi puoliskoni laittoi tarjolle kahvin lisäksi munakasta, puuroa, patonkia ja rahkaa. Akin kanssa oli tarkoitus lähteä samana päivänä keikalle, joten juomingit aloitettiin hyvissä ajoin. Aki nautti beroccansa kera vodkan ja minä tulin vahingossa nauttineeksi ibusalini boolin kanssa. Hyh!

Olot oli nopeasti korjattu ja päästiin kisakuntoon. Viltsun ja Ilonan kyydissä pääsimme Helsinkiin ja jatkoimme Mäkin kautta Socikseen, jossa Jenna sattumoisin teki juuri duunivuoroa. Hyvä paikka ja saatiin loistavaa palvelua. Yli puolet halvemman juomalaskun lisäksi saimme kaupantekijäisinä neljä lasia skumppaa, pähkinöitä ja konvehteja. Eikä muuten ollut Jenna, joka näitä meille tarjoili, saatiin ne ihan muulta pätevältä henkilökunnalta. Täytyy vielä kehuskella Jennaa ja Jennan mainiosti tehtailemaa Vodka martinia (ravistettuna, ei sekoitettuna!)

Yhdentoista jälkeen aloitti sitten Ismo Alanko pauhaamisen Virgin oilissa. Tämä olikin sattumoisin kymmenes kerta miehen keikalla, enkä joutunut taaskaan pettymään. Mies heitti pääosin vielä julkaisemattomia kappaleita, mutta nekin soivat komeasti! Keikan jälkeen koukkasimme Jennan ja Lindan kanssa Lady Moonin ovella ja painuimme nukkumaan.

Kaikkea olellista ei voi millään muotoa muistaa, mutta tässä varmaan oli tärkeimmän tältä kuulta. Toki sain kuulla hyviä uutisia, kun vajaa vuosi sitten kuolleen isoenoni tontti kotitaloineen muineen siirtyi tätini ja enoni omistukseen. Vuoden paras uutinen, ja vuosi on vasta alussa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.