IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Rakas päiväkirja... (osa 7)Maanantai 20.02.2017 09:37

Yritin pariin otteeseen herätä aamulla, mutta herääminen venyikin lähemmäs kahtatoista. Näin se yleensä sunnuntaisin menee. Vaan olin miltein hämmästynyt kuinka siisti meidän koti olikin. Yleensä bileiden jälkeen vallitsee kaaos, vaan ei tänään.

Noh, teimme sunnuntaista rauhallisen kotipäivän. Myös kissat nauttivat rauhasta ja vierailivatkin vuorotellen sylissä koko päivän ajan. TV-katselua koko päivän: Lumikki ja seitsemän kääpiötä sai olla darra-disney ja sen perään Haluatko miljonääriksi.

(Palatakseni Disneyyn, olen jo pitkään ollut sitä mieltä, että elokuva olisi pitänyt loppua siihen, että muuten puhumaton kääpiö, Vilkas, sanoisi Lumikille muutaman sanan. Miettikääpä sitä!)

Sitten tilaamme pizzat. Kotipizzan Kotzonet, nam. Seuraamme samalla Putousta. Jossain vaiheessa Miksu käy kaverinsa Santen kanssa hakemassa jättämänsä kanakeitot matkaansa. Siltä jää aina jotain. Päivä kääntyy iltaan, ja ikään kuin synttärilahjana saan Lindan katsomaan Bond-leffaa, vaikka onhan hän aiemminkin näitä äijäpläjäyksiä katsellut (ja tulee katsomaan!) Tällä kertaa 007 oli Vaaran vyöhykkeellä.

Tässäpä tärkeimmät. Nyt enää yksi päivä vapaata ja sitten paluu töihin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.