IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Rakas päiväkirja... (osa 8)Keskiviikko 22.02.2017 15:01

Kello pärähti soimaan kuudelta, siitä tikkana kahvinkeittimelle ja sitten suihkuun. Tunnin jumituksen jälkeen töihin aamukassaksi. Päivä meni hyvinkin sumeasti ohitse, en varsinaisesta työpäivästä juurikaan muista. Sen muistan, että pääsin aikaisemmin töistä n. puol tuntia ja tämä sopi aikatauluihini paremmin kuin hyvin. Päivän aikana manailin minun badhair-lifetimea ja pohdin minkä helvetin takia joku haluaa pyyhkiä peeseensä mieluummin kuviolliseen wc-paperiin kuin tavalliseen.

Jolkottelin keskustaan, jossa Linda ja Julia odottivat. Olimme Lindan kanssa nälkäisiä, joten valjastimme Julian ostamaan meille leffalippuja ja itse painuimme Heseen. Herkullisten aterioiden ja Hese-muisteloiden jälkeen lähdimme... noh, ostamaan poppareita. Ikään kuin nälkä olisi jäänyt. Menimme kolmistaan katsomaan Disneyn uutta pätkää, Vainanaa (eli sitä Moanaa). Komea elokuva tuo olikin, vaikka alku näytti jokseenkin pitkästyttävältä.

Sitten kotiin ruuanlaittoon, ikään kuin meille olisi jäänyt nälkä. Ruokaa poskeen ja semikylläinen olo. Illalla katsoimme vielä toisen Bond-leffan, 007 ja lupa tappaa. Hyvä Linda! Alat oppia!

Kymmenen jälkeen nukkumaan ja miltein heti kanttuvei.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.