IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Rakas päiväkirja... (osat 12 ja 13)Sunnuntai 26.02.2017 21:08

Menkööt nämä kaksi merkityksetöntä päivää saman otsikon alle. Työpäivistä ei muutenkaan tahdo juttua riittää.

Noh, vaihdoin edellisenä päivänä vuoroa ja niin lauantaivuoroni alkoikin jo 13.45. Ensimmäistä kertaa työskentelin lasillisena ja samalla sain vähän totuteltua silmälaseihin. Alkuun olivat vähän turhan tiellä, mutta päivän myötä alkoivat ne keikkua huomaamattomasti mukana. Eikä tarvinnut enää kaukaisia tekstejä tihrustella.

Minua houkuteltiin illaksi Koronaan, ja muutama uhkaili ottavansa minun sunnuntai-vuoronikin. Kuitenkin pidin pintani ja pysyin illan kotona, syöden Lindan herkullista tomaattista papu-keittoa (jossa oli nachoja!). Tai siis ei siihen nyt koko iltaa mennyt...

Sunnuntaina oli hyvä päivä vaikka tiesinkin 9 ja puolen tunnin päivän olevan edessä. Töihin kapusi yhteensä neljät darraiset kasvot, vaan me emme Julian kanssa kuuluneet siihen sakkiin. Meidän teki vain mieli juustosämpylöitä. Ostimme niitä myös. Lisäksi oli sen verran eiliseltä jäänyt paistotuotteita tähteelle ettei tarvinnut muutenkaan nälässä kitua.

Päivä meni nopeasti ja mukavasti, mutta vika vartti oli läpeensä mätä. Olimme kahdestaan loppuun ja talvilomalta palaavia idiootteja jonoiksi asti. No pääsimme kuitenkin lopulta vaikeuksien kautta pois. Tomaattista papukeittoa, laskiaispulla ja nukkumaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.