IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Sängyn laidallaTorstai 14.02.2013 20:15

Sä katsot mua sängyn laidalla, et taida olla tiellä kaidalla.
Ja nyt jos puhun tunteista, pois housut revit punteista
ja valuutalle annat vastineen.
Vaan tuskin suuta avatuksi saan, oon sulle yksi ruutuun ruksi vaan.
Ei soimaa edes omatunto kun kyseessä on mieskunto.
Vai mihinkä mies joutuis lastineen?

Voi säälittävää, räävitöntä miestä!
Tuskin mikään täällä ilmaista oisikaan.
Ja muuten kuin märkänä hiestä,
hän miten itseään ilmaista voisikaan?

Tää elämä on liian haurasta kun työstän susta naista vaurasta.
Korvaani puhku, puhalla ja vaarojenkin uhalla
mä täytän sut kuin vaasin punaisen.
Sä katsot mua sängyn laidalla, mä jäljet yön taas peitän paidalla.
Ei hommat jääneet puolitiehen, lopussa kiitos seisoi. Miehen
musta teki jälleen apu naisen.

Herra HeinämäkiTiistai 25.08.2009 20:44

Tulihan se sieltä saatana!!!!

Hyvin hämärää...Sunnuntai 23.08.2009 16:49

näin unta jossa Aki kerto, että sen mutsi oli ostanu sille Dr.Phil-juustoa. (mitä vittua?!? :DD)

Nöyhtä täytti - pärti pärtiLauantai 22.08.2009 16:51

Juhlistimme tossa Akin 17 vee-päiviä. Koulun jälkee mentiin Breezereille (tosin vaa minä, aki ja mukaan yhtynyt viltsu otettii) ja sit tultii junal ja bussil meille (aki, jenna, tia, netta, tea, perttu, minä ja jeppe) ja Alliki tuli sitte myöhemmin. Siinä sitte korkkailtii kuohuviinit ja hello kitty-kakut ja näin ikkään.

Saimme käyttöömme myös 2 salmarikossu-putelia jotka tulivat tarpeeseen. Wili pistäyty ja Viltsukin sitte myöhemmin. Tehtiin pari omaperäistä elämysmatkaa mäntsälän assoille. Olemme pettyneitä Akiin, joka ei käyttänyt syntymäpäivälahjojamme oikein. Tampoonit eivät olleet nenässä, stringit eivät olleet päässä ja kissanruokaakin maistoi vain lusikallisen. Jeppe ja Perttu sitten hoitivat sen pois päiviltä.

Meitsi teki ikävän sokkokaatumisen aitaantörmäyksen seurauksena ja mun paita repes. Sitte sain silmiini chilikastiketta ja näkö meinas mennä. Ja kuulemma suussani kävi myös käytetty (siis nenässä käytetty) tampooni. Mut muuten oli kyl ihan tykki-ilta taas, vaikkei mitää erikoista tehtykkään. Ollaa vähä tämmösii tylsii...

Mongwoejj Keskiviikko 19.08.2009 00:53

I am rubber, you are glue,
still I want to stick with you.

Sienipilvi-viikonloppuSunnuntai 16.08.2009 17:55

Läksimme perjantaina Viltsun ja Jeepeen (ja mutsinsa!!) kanssa heidän mökilleen. Oli muuten vitun hiano mesta ja asiaviikonloppu!! Pelattii pokeria ja nukuttiin melko tiiviisti.....Eräiden henkilöiden vuoksi jouduimme ottamaan alkoholia salaa ja alunperinhän tarkoitus ei ollut edes mitään ottaa, mutta muutaman väärinkäsityksen kautta sorruimme taas. Lonkeroa! Salmaria! Tervaa! Ja teimme hauskan yöllisen matkan eräälle postilaatikolle........Jeppe ja Viltsu myös oikas pikkasen pellon kautta.

Lauantaina väsytti, mutta tehtiin kaksi retkeä kallioille extreme-kiipeily mielessä ja voin sanoo, että se oli yks elämäni hienoimmista kokemuksista. kiivettiin alas ja ylös lähes pystysuoraa kalliota pitkin ilman mitää turvahöskiä, siinä oli muuten fiilistä! Voisin laittaa myös videon tänne siitä!! Vittu!! Sitte Jepen Mutsi luovutti meidän käyttöömme vähän vaiheessa olevan Skodan, jotta voisimme mennä katsomaan jotain kallioita jonnekki tornionniemeen. Mutta ei. Me teimme hienon elämysmatkan salaa Heinolaan ostamaan alkoholia, jossa siis lähin alkoholinnoutopaikka oli. Ei wittu! Fiilismatka, eikä autossa ollu sen kummempia takapenkkejä, että sai siellä mukavasti maata. Norppa-team goes to Heinola! Ja Viltsu muutens ajo..Illalla saunottiin, grillattiin, uitiin ja juotiin.

Herätys sunnuntaina oli klo 11 ja jo 12 maissa starttailtii ja lähettii kotia. Väsyttää ny vähä kyl...

fOR yOUR eYES oNLYKeskiviikko 12.08.2009 23:35

...nen posetiivari jäi Yksinäistä Ratsastajaa ja Hänen Seuruettaan kuljettavan Vir-auton alle jo ennen kolmatta kadunkulmaa. Ketkä olivat saapuneet Lahtikaupunkiin jo ennen? Ravintolan diskossa väsyneet kasvot hikoilivat turhuutensa sysimustaan yöhön, mutta Vapahtaja ei ottanut tullakseen. Lahtikaupungin parhaassa hotellissa Yks.rats. merkitsi virkasäännön valtuuttamana korttiin väärän nimen, koska se oli Hänen ainoansa. Hän tilasi huoneeseensa asemansa edellyttävää juomaa ja rasian savukeita, joita ei veloitettu. Hän jätti mononsa oven ulkopuolelle kiillotusta varten ja syventyi laatimaan lausuntoa, jonka nojalla...Tiesikö hänestä kukaan? Kenen silmät olivat auki? Ketä Yks.Rats. vai...


Koulu! Haistakaa vittu! Heräsin 6.15, eli 6 tuntia ihan liian aiemmin! Vettä satoi. Näki tärkeitä ihmisiä. Vitutus hälveni. Huono olo oli ja söin. Tuli todella huono olo. Väsytti aivan sairaasti. En keskittynyt laisinkaan. Väsytti sairaammin. Huono läppä lentää kuin siivet katkaistuna. Olenko peli- vai alkoholiriippuvainen vai enkö..? Päiväni vihertyi, onneksi. Väsytti sairaimmin. Tunteet ailahtelevat, laidasta laitaan. Olen olevinani runollinen. Olen runollinen.

Klädäsh!Lauantai 08.08.2009 05:50

Käytiin siinä sitte lintsillä nii....

Sitte junamatkalla kotio joku mies humalainen rupes puhelee mulle. Paljastu siinä sitte et se on myös ex-linnakundi (mahd. helvetin enkeli :O) ja sinä sitte puheltii koko junamatka ja uhkas vetää mua turpaaki mut sit se taas rauhottu. Jumalauta, jos se oli aito angel ni oon ylpee ittestäni
Hänen viisauksiansa:

"Kerran täällä vaan eletään"

"Naisia kutsutaan armeijassa nahoiksi"

"Hei, naakka, minä päivänä eput esiintyy?"

"Vittu mä oon vittu niin vittumainen jätkä vittu"

"Mä itkin sillon ku Cisse Häkkinen kuoli ja mä itken nytki"

Sit se oli vissii hakattu koomaan ja se oli uhkaillu omaa poikaansa. En antanu vaa sen lainaa mun kännyy, sori !! Sit se pyys mua ja muita randomeja sen mökille, mut ei.

Mentiinkin siinä sitten viltsun kanssa baariin. Kannatti maistaa Häjy-shotti.

Ja sitten hörsin mutsin työkavereiden salmari-shotit :P

Cocktail = mulkkuperse...??Torstai 06.08.2009 23:28

EILEN: Kävin Jokelassa työstämässä Norppa-videota joka tuli illanmittaan valmiiksi. 'Welcome to paradise' starring Aki, Kapu & Jeppe. Special thanks to Tea! Mut hei, eihän se oo säälittävää jos tyttö osaa tehdä parempia puukäsitöitä, eihän?

TÄNÄÄN: Katoin Yes Manin taas ja käytiin kiertämässä Viltsun kanssa Mäntsälän jokikinen peliautomaatti. Käteen jäi euro, jäin voitolle euron ja hävisin euron. Ja nyt vois kuunnella Green Dayta koko loppu illan ja miettii menneen kesän riemuja.

HUOMENNA: Tarkoitus olisi mennä Linnanmäelle. Se on ollu meillä Viltsun kanssa perinteenä vuodesta 2006 alkaen. Tosin kesät -07 & -08 jäi väliin....Täytyy vissiin herätä jo ihan ihmisten aikoihin, niin eipä mene sitte rahaa hukkaan rannekkeesta.

Mitäää vittua??Lauantai 01.08.2009 22:39

Mannet meinas alkaa haastaa riitaa :DD