IRC-Galleria

SDARRart

SDARRart

~Entinen hulivili, nykyinen nautiskelija ja mietiskelijä~ COBHC forever \,,/

Blogimerkintä

« Uudempi -
"Tänään luonnonvalinnan prosessi on kokonaan väärillä raiteilla. Se on kääntynyt. Ihmiskunta on taantunut jo hyvin pitkään. Jälkeenjääneet ja tyhmät, heikkomieliset ihmiset lisääntyvät enemmän ja nopeammin, kuin älykkäät, vahvamieliset ihmiset. Lait suojelevat jälkeenjäänyttä enemmistöä, joka valitsee yhteiskunnan johtajat. Nykyinen ihmisrotu ei ole pettänyt vain esi-isiään, vaan myös tulevat sukupolvet. Homo Sapiens, HAH! Enemmänkin Homo Idioticus minulle! Kun tarkkailen ihmisiä, joita näen joka päivä yhteiskunnassa, koulusssa ja kaikkialla... en voi sanoa kuuluvani samaan rotuun kuin tämä kurja, ylimielinen ja itsekäs ihmisrotu. Ei! Olen kehittynynyt askeleen ylemmäksi!"

-Alkukappaleesta loistaa katkeruus ja inho muita kohtaan. Hän ei hyväksy toisten heikkouksia, mikä voi olla seurausta aiemmin esilleottamastani epäonnistuneesta varhaisaikuisuuden kriisistä, johon vaikuttaa oleellisesti myönteinen vuorovaikutus ikätoverien kanssa. Sanat kurja, ylimielinen, itsekäs kuvastavat juuri sellaista mitä hän vihaa, millaisia muut ovat häntä kohtaan olleet, minkälaisen kuvan hän on muista saanut.


"Yksilöllä, joka käy läpi luonnollista valtaprosessiaan ja yrittää elää luonnollisesti, mutta hänelle kerrotaan, että tapa jolla hän toimii tai ajattelee on joko väärin tai tyhmää, todennäköisesti reagoi tavalla jota järjestelmässä pidetään "mielenterveyshäiriöinä". Todellisuudessa ne ovat vain luonnollisia reaktioita luonnollisen valtaprosessin häiriintymiseen. Heillä on jotakin seuraavista (riippuen yksilön persoonallisuudesta): alemmuuden/ylemmyyden tuntemuksia, vihamielisyyttä, aggressiota, masentuneisuutta, itsevihaa/ vihaa muita ihmisiä kohtaan, itsemurha/ murha-ajatuksia jne... ja se on kokonaan luonnollista."

-Hän on oppinut, että puolustautuminen on turhaa. "Luonnollisuus" tarkoittaa puolustautumista, jota ovat tässä tapauksessa ylemmyydentunto ja kosto, jota ei yleisesti suvaittaisi. Hän kokee ne oikeutetuiksi, mutta tietää, että ne eivät ole sopivia. Toisin sanoen, hän ei voi hyväksyä sitä, ettei hänen muka saa puolustautua!!
HUOM! OMINAISUUDET JOITA HÄN LUETTELEE, OVAT KAIKKI PITKÄÄN KIUSATUN TUNTEMUKSIA!


"Kollektiivinen deindividualisaatio on ilmiö, jossa yksilö koulutetaan osaksi aivotonta laumaa, jota hallitsee valtio, yhtiö, kirkko tai joku muu järjestö, ideologia, uskonto tai massaharhajärjestelmä, jonka säännöt ja käyttäytymismallit massa omaksuu. -- . Enemmistö yhteiskunnan ihmisistä on heikkomielistä, tietämätöntä ja jälkeenjäänyttä massaa, jotka toimivat kuin ohjelmoidut robotit ja hyväksyvät orjuuden vapaaehtoisesti. Mutta en minä! Olen itsetietoinen ja tiedostan mitä yhteiskunnassa tapahtuu ja miten se toimii. --. Verrattuna teihin jälkeenjääneisiin massoihin, olen todellisesti jumalankaltainen."

-Pekka-Ericin äiti sanoi KRP:n tutkintamateriaalissa, että kotona oltiin mediakriittisiä, ettei Pekka omaksuisi kaikkea mainoksissa olevaa. Hyvä ja järkevä ajatus ja luulen sen ohjanneen pienen Pekan ajatuksia hieman. Se on kuitenkin täysin sivuseikka. Hän olisi luultavasti muodostanut samankaltaisen katsomuksen ilman sitäkin. Olennaisempaa on ihmisten jako. Myöhemmissä kappaleissa hän myös jakaa ihmiset kahdesti kolmeen ryhmään. Yksi ryhmä on ylitse muiden, mihin hän itsekin kuuluu, eli älykkäät, yksilölliset ja manipuloivat ihmiset. Hänellä on selvä ylemmyyskompleksi ja megalomaanisia ajatuksia. Niihin on syytä etsiä selitystä jälleen lapsuusvuosien vuorovaikutuksesta: Syrjivässä ja halveksivassa ympäristössä (esim. koulussa) lapsi joutuu rakentamaan itsetuntonsa keinotekoisesti omiin fantasioihin perustuen.

"Viha, se on asia jota olen täynnä ja rakastan sitä. Se on yksi ainoista asioista joita rakastan. -- . Pitkän olemassaolon pohtimisen, yhteiskunnan tarkkailun ja joidenkin muiden elämässäni tapahtuneiden asioiden seurauksena... olen tullut pisteeseen jossa en tunne muuta kuin vihaa ihmisyyttä ja ihmiskuntaa kohtaan. --. Minä, luonnollisena valitsijana, eliminoin kaikki jotka näen epäsopiviksi, häpeäksi ihmiskunnalle sekä luonnonvalinnan virheeksi."

-"On selvää, että pettymykset kasaavat vihaa", sanoo Fil. D. Kari E. Turunen. Pettymykset voivat liittyä toisiin ihmisiin (KOULUKIUSAAMINEN & YKSINÄISYYS, monilla koulusurmaajilla, myös esim. sisarusten kiusatuksi joutuminen), menetyksiin (LÄHEISEN MENETYS, kuten Matti Saaren tapauksessa), ja muihin rankkoihin pettymyksiin (esim. ARMEIJAN TÄYDELLINEN EPÄONNISTUMINEN, kuten Matti Saaren tapauksessa). Hän on niin täynnä vihaa, että on valmis tappamaan kaikki, kenet näkee epäsopivaksi. HUOM! Pekka-Eric ei ampunut niin hanakasti esim. yläasteikäisiä, jotka olivat häntä nuorempia, vaan niitä jotka olivat lähempänä hänenikäisiään. Omanikäisiltähän hän oli halveksuntaakin saanut.
Kasautunut, pitkään kehittynyt viha voi jäädä jopa omaksi persoonallisuuden piirteekseen. Salavihainen ihminen on kuin aikapommi, joka voi räjähtää sisään- ja ulospäin. Eli mielenterveysongelmia ja sitten ulospäin purkautuvaa vihaa. Kiusatuksi joutumisessa joutuu kokemaan paljon häpeää. Paljon häpeää kokenut ihminen tarttuu usein heltiämättömään koston ajatukseen.


"Kun viholliseni juoksevat peloissaan ja piiloutuvat huutaen nimeni... --... Sinä suurena vapautuksen päivänä tiedätte, mitä minä haluan. -- .Kauan eläköön vallankumous..."

-Voi vain kuvitella miltä tuntuu pistää se ympäristö kärsimään, mikä on itsen tuhonnut! Kaikki koulukiusatut tietävät miltä tuntuisi täydellisesti hallita koulussa, kaikki pelkäävät sinua, kun olet vuosia siellä itse pelännyt! Vallankumous kuvaa juuri tätä: MINÄ OTAN NYT SEN OIKEUDEN, MIKÄ MINULTA VIETIIN VUOSIEN AJAN (oikeus itsensä puolustamiseen) ! PISTÄN TEIDÄT KÄRSIMÄÄN NIINKUIN MINÄ OLEN KÄRSINYT!


Toivon todella, että mahdollisimman moni asiasta tietämätönkin on nyt tietoinen, mistä tässä asiassa on kysymys! Sen eteen tulen tekemään töitä vielä moonta vuotta. Kiitos.

http://www.youtube.com/watch?v=RnVSbTkLDbA&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=WysOKigVZXc

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.